bence olumlu olacak sizin, hadi hayırlısı... biz de özel sektör ama evrak istenmedi henüz sektor5252, 2 ay önce - Alıntıya git
bence olumlu olacak sizin, hadi hayırlısı... biz de özel sektör ama evrak istenmedi henüz
Aradım sordum rutin bir uygulamaymış kontrol ediyorlarmış. Sizdende isteyebilirler ileriki zamanda
Son birkaç gündür hiç dilekçesi olumlu olup tayin olan var mı arkadaşlar tanıdığınız filan
Aradım sordum rutin bir uygulamaymış kontrol ediyorlarmış. Sizdende isteyebilirler ileriki zamanda Serkan özay78, 2 ay önce - Alıntıya git
hadi yaaa, neyse en azından dilekçe ellerine geçmiş kontrol ediliyor, ona da sükür :))
Ben bugün ulaştım PBS ye düştü Talebiniz değerlendirilmektedir yazdılar.
Ben bugün ulaştım PBS ye düştü Talebiniz değerlendirilmektedir yazdılar. yasa.kenan, 2 ay önce - Alıntıya git
hadi yaaa, neyse en azından dilekçe ellerine geçmiş kontrol ediliyor, ona da sükür :)) sektor5252, 2 ay önce - Alıntıya git
Aynen bunada şükür ama 3 ay önce verdim dilekçeyi nesini kontrol ediyorlar tekrar anlamadım. Uzun süre önce verseydim neyse
eğer yeni verdiyseniz ve talebiniz değerlendirilmektedir yazmışlarsa orda yazan ibarenin hiçbi önemi yok o zaman. oyun oynar gibi ibare değiştiriyorlar
Ne zaman vermiştiniz dilekçeyi kaç gün oldu cccsa, 2 ay önce - Alıntıya git
21 Şubatta vermiştim 10 Martta daireye ulaşmış
eğer yeni verdiyseniz ve talebiniz değerlendirilmektedir yazmışlarsa orda yazan ibarenin hiçbi önemi yok o zaman. oyun oynar gibi ibare değiştiriyorlar sektor5252, 2 ay önce - Alıntıya git
Yeni vermedim dilekçeyi 1 ay olacak hemen hemen PBS ye yeni yansıdı heyet raporum
Açıklandı eşimle benim olumsuz demişler Sümeyra tamer, 2 ay önce - Alıntıya git
hakkınız da hayırlısı olsun :( özel sektör müydü
Başka açıklanan var mı
Başka açıklanan var mı Buradanbirisi, 2 ay önce - Alıntıya git
Baktım bende aynı değişmemiş Alp0150, 2 ay önce - Alıntıya git
Sizde genel atama döneminde mi yazıyordu yoksa
Sizde genel atama döneminde mi yazıyordu yoksa Buradanbirisi, 2 ay önce - Alıntıya git
Değerlendirilmektedir yazıyor hala sizin değişmiş mi Alp0150, 2 ay önce - Alıntıya git
Dün akşam bakmıştım genel atama yazıyordu
arkadaşlar başka açıklanan var mı yazsın lütfen.