Olumlu veya olumsuz değerlendirilmediğini düşünmüyorum, şimdiden pek çoğunun neticesi sisteme işlenmiştir, kimse değerlendirmeyi genel atama dönemi hengamesine ve yoğunluğuna bırakmaz, eşyanın tabiatına aykırı
Olumlu veya olumsuz değerlendirilmediğini düşünmüyorum, şimdiden pek çoğunun neticesi sisteme işlenmiştir, kimse değerlendirmeyi genel atama dönemi hengamesine ve yoğunluğuna bırakmaz, eşyanın tabiatına aykırı
Arcet , 2 yıl önce
Arkadaşlar ben şimdi Ankara'daki komiserle konuştum kendisine birkaç soruda bulundum eş durumları ile ilgili benim normal şartlarda mazeret atama döneminde değerlendirecektir yazıyordu daha sonra genel atama döneminde değerlendirecektir diye yazıyor niye değiştiğini sordum kendisi de emniyet genel müdürü tarafından bir kısmının Mayıs haziran'a kaldığını söyledi ama olumlu ya da olumsuz herhangi bir değerlendirme yapılmamış çünkü değerlendirilseydi olumlu ya da olumsuz bir cevap verilirdi yani genel atama dönemine ertelenen bütün dilekçeler Mayıs ve Haziran ayı içerisinde değerlendirilecektir...