Editörler : swat3410
«636465666768697071727374»

Asm80
Aday Memur
05 Nisan 2023 00:36

Ben eş durumundan Ağustos ve Ocak Ayında dilekçe verdim.Genel Atama döneminde değerlendirilmekte yazıyordu.Olumlu sonuclandı.Batıdan doğuya

Hansez
Memur
05 Nisan 2023 00:38

Benimde genel atama donemi yazıyor hala sağlık durumundan dolayı verdim demekki sağlık durumu önemli değil emniyet için heyet raporu aldım fayda yok aylardır beklettiler hala sonuç yok diyecek söz kalmadı artık
Asm80, 2 yıl önce

Ben eş durumundan Ağustos ve Ocak Ayında dilekçe verdim.Genel Atama döneminde değerlendirilmekte yazıyordu.Olumlu sonuclandı.Batıdan doğuya

bilmem1400
Şube Müdürü
05 Nisan 2023 00:40

Emniyet genel müdürlüğü deprem bölgesinde çektiğimiz sıkıntıyı gördü. Bizleri istediğimiz yerlere verdi. Ben her zaman dedim seçimden önce açıklanırsa olumlu olur dedim. Seçimden sonra memleketimize gidiyoruz. Çok şükür.

ibbey14
Aday Memur
05 Nisan 2023 00:43

Bende annemin sağlık durumundan 8. Ayda dilekçe verdim. Bir yıl olacak, tenezzül edip açıklamıyorlar, bizde sağlığımızı kaybettik. Söyleyecek bişe yok, millet annesini babasını kaybettikten sonra açıklayacaklar sanırım...

Hansez, 2 yıl önce
Benimde genel atama donemi yazıyor hala sağlık durumundan dolayı verdim demekki sağlık durumu önemli değil emniyet için heyet raporu aldım fayda yok aylardır beklettiler hala sonuç yok diyecek söz kalmadı artık

Hansez
Memur
05 Nisan 2023 00:48

Devrem sağlık önemli değil demekki insanların mazeretlerini kategorize ederken sağlık sorunu sonuncu sırada demekki Aylardır çektiğimiz sıkıntı bize yetti arttı artık
ibbey14, 2 yıl önce

Bende annemin sağlık durumundan 8. Ayda dilekçe verdim. Bir yıl olacak, tenezzül edip açıklamıyorlar, bizde sağlığımızı kaybettik. Söyleyecek bişe yok, millet annesini babasını kaybettikten sonra açıklayacaklar sanırım...

Memur5689
Aday Memur
05 Nisan 2023 00:49

Geçici görevle verenlerin kadrosunu gittiği yere verilir mi

Pls1223
Aday Memur
05 Nisan 2023 00:51

Deprem bölgesindeyim benimki açıklanmadı etrafımdaki herkesin ilk tercihi geldi sebebi ne olabilir çıldıracam. Zaten 2 aydır perişan olduk evimiz yurdumuz gitti bide bunun derdi şimdi çok ilginç ya

bilmem1400
Şube Müdürü
05 Nisan 2023 01:20

Bizim memleket büyükşehir olduğu için tayinimiz memleketimize çıktı. Ne yazık ki memleketi büyükşehir olmayan hiç kimsenin tayini çıkmadı. Bu atamada tek üzüldüğüm bu arkadaşlar. Keşke ayrım yapmadan böylesi büyük bir afette herkes istediği yere atanabilseydi. İnşallah onlarda memleketlerine atanırlar. Genel müdürlük bize nasıl yardımcı olduysa onlarada yardımcı olacaktır. Gerçekten yıkıldılar.

Cennetvatan
Aday Memur
05 Nisan 2023 01:23

Aynı durumdayım dilekçe PBS ye düşmemişti muhtemelen bununla ilgili düzeltme yapılacaktır
Pls1223, 2 yıl önce
Deprem bölgesindeyim benimki açıklanmadı etrafımdaki herkesin ilk tercihi geldi sebebi ne olabilir çıldıracam. Zaten 2 aydır perişan olduk evimiz yurdumuz gitti bide bunun derdi şimdi çok ilginç ya

Hansez
Memur
05 Nisan 2023 01:25

Devrem benimde büyükşehir mazeretim sağlık durumundan dolayı ancak hala sonuç yok genal atama dediler öyle duruyor
bilmem1400, 2 yıl önce

Bizim memleket büyükşehir olduğu için tayinimiz memleketimize çıktı. Ne yazık ki memleketi büyükşehir olmayan hiç kimsenin tayini çıkmadı. Bu atamada tek üzüldüğüm bu arkadaşlar. Keşke ayrım yapmadan böylesi büyük bir afette herkes istediği yere atanabilseydi. İnşallah onlarda memleketlerine atanırlar. Genel müdürlük bize nasıl yardımcı olduysa onlarada yardımcı olacaktır. Gerçekten yıkıldılar.

Pls1223
Aday Memur
05 Nisan 2023 01:27

Benim dilekçede düşmüştü işin garibi o
Cennetvatan, 2 yıl önce
Aynı durumdayım dilekçe PBS ye düşmemişti muhtemelen bununla ilgili düzeltme yapılacaktır

bilmem1400
Şube Müdürü
05 Nisan 2023 01:40

Buyuksehir olduğu için atanirsin.

Hansez, 2 yıl önce
Devrem benimde büyükşehir mazeretim sağlık durumundan dolayı ancak hala sonuç yok genal atama dediler öyle duruyor

Hansez
Memur
05 Nisan 2023 01:41

Devrem özelden yazdım bakabilir misin
bilmem1400, 2 yıl önce

Buyuksehir olduğu için atanirsin.

Boldxpilot
Aday Memur
05 Nisan 2023 01:43

O kadar da olumsuz olumsuz konuşuyordun. Hadi gözün aydın.

bilmem1400, 2 yıl önce

Emniyet genel müdürlüğü deprem bölgesinde çektiğimiz sıkıntıyı gördü. Bizleri istediğimiz yerlere verdi. Ben her zaman dedim seçimden önce açıklanırsa olumlu olur dedim. Seçimden sonra memleketimize gidiyoruz. Çok şükür.

Nnnn.23
Aday Memur
05 Nisan 2023 03:43

Özel sektör müydü ?
Asm80, 2 yıl önce

Nnnn.23
Aday Memur
05 Nisan 2023 03:45

Bizimki istanbulda olduğumuz için mi eş durumu mazeret atamamız hala daha açıklanmıyor istanbulda olup da olumlu gelen var mı ?

bilmem1400
Şube Müdürü
05 Nisan 2023 06:59

Sağolasın, aciklanmayinca ister istemez olumsuz düşünüyordu insan. Çok iyi oldu, kafamız rahatladı, önümüzü görebiliyoruz. Tekrar düzen kuramazdik deprem bölgesinde. Bugün çadırda uyanırken güne umutla ve heyecanla uyandık. Personeli mutlu etmek bu kadar kolaydı aslında. Tek üzüldüğümüz memleketi küçük olup gidemeyenler var, inşallah onlarinda tayini çıkar bugün.

Boldxpilot, 2 yıl önce

O kadar da olumsuz olumsuz konuşuyordun. Hadi gözün aydın.

Polma
Aday Memur
05 Nisan 2023 07:14

Benim deprem mazereti dilekçemi personele verelim 25 gün oldu sistemde hiçbir şey yoktur sorduğumda gönderdik dediler ama sisteme düşmemiş bunun nedeni ne olabilir

azmah
Genel Müdür
05 Nisan 2023 07:24

Bir ay oldu benim görünmüyor

Polma, 2 yıl önce

Benim deprem mazereti dilekçemi personele verelim 25 gün oldu sistemde hiçbir şey yoktur sorduğumda gönderdik dediler ama sisteme düşmemiş bunun nedeni ne olabilir

Police444
Memur
05 Nisan 2023 07:28

Memleket Malatya için dilekçe vermiştik dün itibariyle ilk tercih geldi

Toplam 1511 mesaj
«636465666768697071727374»

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi