Editörler : swat3410
«64656667686970717273747576

Hantürk80
Aday Memur
05 Nisan 2023 19:57

Mazeret ataması değerlendirilmektedir olanlar olumlu olur inşallah beklemedeyiz..

bedeneğitimci123
Aday Memur
05 Nisan 2023 20:07

Hala mazeret döneminde değerlendirilcektir yazan var mı?

Hantürk80, 2 yıl önce

Mazeret ataması değerlendirilmektedir olanlar olumlu olur inşallah beklemedeyiz..

Hantürk80
Aday Memur
05 Nisan 2023 20:14

Talebiniz değerlendirilmektedir şeklinde bulunuyor içeriği mazeret zaten.

Akın23akin23
Aday Memur
05 Nisan 2023 20:18

Benimde hâlâ değerlendirilmektedir yazıyor 1 aydan fazla oldu hiç değişmedi

Nnnn.23
Aday Memur
05 Nisan 2023 20:29

Cevap verebilecek biri yok mu
Nnnn.23, 2 yıl önce
Aralık ayında verdiğim özel sektör eş tayini mazeret atamam tüm şartlar sağlanmasına rağmen genel atamaya dönmüştü hala daha o şekilde görünüyor sistemden. Batıdan doğuya istediğim için mi öyle yoksa olumsuz olacağı için mi ?

Oguzhanbesli
Aday Memur
05 Nisan 2023 20:30

Valla devrem bende araşıkta özel sektör eş durumu verdim doğudan batıya hala genell atama yazıyor aynı durumdayız
Nnnn.23, 2 yıl önce
Cevap verebilecek biri yok mu

bedeneğitimci123
Aday Memur
05 Nisan 2023 20:36

?? Herhangi bİr değİşİKlİk olan var mı

Skyline28, 2 yıl önce

Genel atama yazanlarında ataması girilmeye başlandı beyler

Hayalci99
Şef
05 Nisan 2023 20:48

Girilmeye başlandığı doğru. Birçok kişiye veri girişi yapıldı yazıldı. Veri girişi yazıldı demek olumsuz demek. Mazaret tayini, deprem tayini hepsi yalan oldu. Görüşe çıkmaktan başka çaremiz kalmadı.

umitlibekleyis
Aday Memur
05 Nisan 2023 21:06

Görüş açılınca bence de devre belki benim o yüzden olumlu oldu dün

Hayalci99, 2 yıl önce

Girilmeye başlandığı doğru. Birçok kişiye veri girişi yapıldı yazıldı. Veri girişi yazıldı demek olumsuz demek. Mazaret tayini, deprem tayini hepsi yalan oldu. Görüşe çıkmaktan başka çaremiz kalmadı.

Nnnn.23
Aday Memur
05 Nisan 2023 21:19

Yani Doğu batı kıstası yapıldığı için mi böyle Doğu Doğu ya da batı batı olsaydı çoktan açıklanır mıydı hep soru işareti
Oguzhanbesli, 2 yıl önce
Valla devrem bende araşıkta özel sektör eş durumu verdim doğudan batıya hala genell atama yazıyor aynı durumdayız

Boldxpilot
Aday Memur
05 Nisan 2023 21:42

Birçok kişiye derken ben kimseye rastlamadım 150 kişi içinden.

Hayalci99, 2 yıl önce

Nnnn.23
Aday Memur
05 Nisan 2023 21:46

Link atar mısınız bana da özelden
Boldxpilot, 2 yıl önce

fveh23
Aday Memur
05 Nisan 2023 22:08

Cümleten hayırlı akşamlar, arkadaşlar deprem bölgesindeyim, depremden 8 gün sonra mazaret ataması için dilekçe verdik bu dilekçemiz aceleye geldi sağlıklı düşünemedik sonra bu dilekçeler değerlendirilmeyecek diye bir bilgi dolaşmaya başladı. Ondan sonra normal genel atama tercihlerimizi beklemeye başladık tabi bu tercihlerimiz mazeret dilekçesindekilerden farklı oldu daha sağlıklı karar verdik ancak dün dilekçeler açıklandı ve mazaret dilekçesinde belirttiğimiz yerlere atamamız oldu ben de bu durumu belirten bir dilekçe yazdım ve atamamın genel atamadaki tercihlerime göre yapılmasını istedim sizce bu durumu tekrar değerlendirirler mi? Değerlendirirlerse genel atamaya mı bıralırlar yoksa yine bir mazeret ataması yapıp çevirme yaparlar mı? Bu durumda pek çok personel var ayrıca sizlerin fikirlerini merak ettim. Şimdiden sağolun

Hayalci99
Şef
05 Nisan 2023 22:18

Düşüyor şuan sisteme. Veri girişi yapıldı diyor. Görüşe çıkacağız bu gidişle. Başka seçenek bırakmadılar bize.

Boldxpilot, 2 yıl önce

fveh23
Aday Memur
05 Nisan 2023 22:55

Cümleten hayırlı akşamlar, arkadaşlar deprem bölgesindeyim, depremden 8 gün sonra mazaret ataması için dilekçe verdik bu dilekçemiz aceleye geldi sağlıklı düşünemedik sonra bu dilekçeler değerlendirilmeyecek diye bir bilgi dolaşmaya başladı. Ondan sonra normal genel atama tercihlerimizi beklemeye başladık tabi bu tercihlerimiz mazeret dilekçesindekilerden farklı oldu daha sağlıklı karar verdik ancak dün dilekçeler açıklandı ve mazaret dilekçesinde belirttiğimiz yerlere atamamız oldu ben de bu durumu belirten bir dilekçe yazdım ve atamamın genel atamadaki tercihlerime göre yapılmasını istedim sizce bu durumu tekrar değerlendirirler mi? Değerlendirirlerse genel atamaya mı bıralırlar yoksa yine bir mazeret ataması yapıp çevirme yaparlar mı? Bu durumda pek çok personel var ayrıca sizlerin fikirlerini merak ettim. Şimdiden sağolun

BeyazGökk
Şube Müdürü
05 Nisan 2023 23:26

Görüşe çıksanda boş, kaba itirafıyla kıyamet kopsada memleketin büyükşehir değilse GİDEMEZSİN. Emniyet küçük memleketinde çalışmaya karşı. Böylesi devasa bir felaketti gönül ister ki herkes memleketine atansın ama vermiyorlar işte. Yeni bir dilekçe yaz başka bir İl'i iste.

Hayalci99, 2 yıl önce

Düşüyor şuan sisteme. Veri girişi yapıldı diyor. Görüşe çıkacağız bu gidişle. Başka seçenek bırakmadılar bize.

polnet03
Şef
05 Nisan 2023 23:53

Nereye gidiyorusn devrem
bilmem1400, 2 yıl önce

Sağolasın, aciklanmayinca ister istemez olumsuz düşünüyordu insan. Çok iyi oldu, kafamız rahatladı, önümüzü görebiliyoruz. Tekrar düzen kuramazdik deprem bölgesinde. Bugün çadırda uyanırken güne umutla ve heyecanla uyandık. Personeli mutlu etmek bu kadar kolaydı aslında. Tek üzüldüğümüz memleketi küçük olup gidemeyenler var, inşallah onlarinda tayini çıkar bugün.

bilmem1400
Şube Müdürü
06 Nisan 2023 00:00

Ankara

Hansez
Memur
06 Nisan 2023 01:19

Devrem benim sağlık durumundan dolayı verdim mazeret dönemi yazıyordu bugün baktım hala genel atama yazıyor Ankara'yı aradım açıklanacak dedi olumlu olumsuz birşey demediler sen nerden duydun genel atama yazanların açıklanmaya başladığını
Skyline28, 2 yıl önce

Genel atama yazanlarında ataması girilmeye başlandı beyler

kaptan34m
Kapalı
06 Nisan 2023 01:28

Vallahi benim durum bu kapsama giriyor mu bilmiyorum ama belirtmek istedim biz urfa da az kişi kaldık bu depremden sonra gelmiştik gönüllü olarak 3ay işte 2 ay ı bitti ben asaleten istiyorum dedim aramışlar dı personel büro urfadaki burada kimsenin açıklanmadı ama sadece 1 kişinin biZim gibi durumdaydı o da onu asaleti geldi bu mazeret tayini ille
Toplam 1511 mesaj
«64656667686970717273747576

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi