Editörler : E.Kayı Han

04 Şubat 2023 23:50

Görevde yükselme ve unvan değişikliği sınavına girebilir miyim

1 yıllık infaz ve koruma memuruyum, lisans mezunuyum. kadroya geçtikten sonra görevde yükselme ve unvan değişikliği sınavı açıldığında sınava (idare memurluğu için) girebilir miyim ? belirli bir çalışma yılı şartı var mı? yönetmelik biraz karışık. bilen arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.

iyilikiyidir
Memur
04 Şubat 2023 23:51

yönetmelik neyi Karışık ikm 3 yıl lisans idare memuru 5 yıl lisans

adaymemur222
Kapalı
04 Şubat 2023 23:53

unvan değişikliğinde hizmet süresi şartı yok ama di mi

cevherdudayev1
Daire Başkanı
05 Şubat 2023 00:07

yönetmeliği okumak bu kadar zor olmaması lazım burda süre şartı yok dese ona göre mi başvuracaksın veya var dese ona göremi başvurmayacaksınız hakkınızı böylemi arıyorsunuz

adaymemur222, 4 ay önce

unvan değişikliğinde hizmet süresi şartı yok ama di mi

kytkbl
Kapalı
05 Şubat 2023 09:04

Daha mevzuatından haberin yok yükselip amir olmayı düşünüyorsun

sevgi cicekleri
Aday Memur
05 Şubat 2023 12:04

Kadrolu olacak ikbm için toplam 4 sene çalışmış olmak idare memuru olmak için toplam 5 sene çalışmış olacak ve fakülte mezunu olacak kademe veya aylikdan kesme cezası almamış olmak gerekiyor

BLKİKM
Aday Memur
06 Şubat 2023 11:04

Sen GYS girme hemşehrim girme, biraz daha çalış ilerleyen yıllarda şansını dene. Yani şu sorunun cevabını yönetmeliği açıp okusan görürsün ama tahminime göre hangi yönetmeliğe bakacağını dahi bilmiyorsun. Sonra İdare Memuru falan olursun cezaevinde iş yapmak yerine kendini geliştirmek yerine bana müdürüm diyeceksiniz diye gezersin.

askorozlu12
Aday Memur
06 Şubat 2023 21:30

İKİ YÖNETMELİK OKUMAKTAN ACİZ YÜKSELECEKMİŞ

Musa6186
Aday Memur
12 Şubat 2023 17:26

Yorumlara bakıyorum da mevzuata bakmıs ama mevzuattan anlamamış çok insan var. Ataman direk bakanlıktan yapılırsa sadece iki yıl çalışman yeterli
12 Şubat 2023 20:33

Arkadaş sen daha zahmet edip görevde yükselme şartları nedir diye cte genel müdürlük sayfasına bile girmeyi akıl edemiyorsun, gelmiş burda yönetici olmaktan bahsediyosun.. Senden olmaz bence çok zorlama hemşerim

Srdnn
Aday Memur
13 Şubat 2023 01:04

Kardeşim arkadaş bir soru sormuş, hemen bir linç etme çabasına düşüyorsunuz, ne bu kin anlamıyorum ki

kytkbl
Kapalı
13 Şubat 2023 07:34

Bizim de demek istediğimiz tam da bu işte, insan sormadan bir araştırır, böyle olunacaksa memur hiç olunmasın, armut piş ağzıma düş, ayrıca bir de buradan duyduklarıyla uygulama yapacaksa o daha da vahimi, sende linçten bahsediyorsun, anlaşılan aynı telde oynuyorsunuz.
Srdnn, 4 ay önce
Kardeşim arkadaş bir soru sormuş, hemen bir linç etme çabasına düşüyorsunuz, ne bu kin anlamıyorum ki

Srdnn
Aday Memur
14 Şubat 2023 10:02

Hadi bak işine
kytkbl, 4 ay önce
Bizim de demek istediğimiz tam da bu işte, insan sormadan bir araştırır, böyle olunacaksa memur hiç olunmasın, armut piş ağzıma düş, ayrıca bir de buradan duyduklarıyla uygulama yapacaksa o daha da vahimi, sende linçten bahsediyorsun, anlaşılan aynı telde oynuyorsunuz.

ysn7106
Aday Memur
14 Şubat 2023 22:22

her alanın kendine göre kriterleri var herkes girebilir bence en basit iki yıl deneyim lise mezunu

sevgi cicekleri
Aday Memur
15 Şubat 2023 11:56

Kadrolu olacak ikbm için toplam 4 sene çalışmış olmak idare memuru olmak için toplam 5 sene çalışmış olacak ve fakülte mezunu olacak kademe veya aylikdan kesme cezası almamış olmak gerekiyor
ysn7106, 4 ay önce

her alanın kendine göre kriterleri var herkes girebilir bence en basit iki yıl deneyim lise mezunu

kytkbl
Kapalı
15 Şubat 2023 12:53

Daha mevzuatınızdan haberiniz YOK

sevgi cicekleri, 4 ay önce

sevgi cicekleri
Aday Memur
15 Şubat 2023 12:55

Siz soyleyin ögrenelim
kytkbl, 4 ay önce

Daha mevzuatınızdan haberiniz YOK

kytkbl
Kapalı
15 Şubat 2023 13:31

Benim söylememle değil OKUYARAK öğrenin.

Siz soyleyin ögrenelim

sevgi cicekleri
Aday Memur
15 Şubat 2023 13:35

Hadi bak işine
kytkbl, 4 ay önce

Benim söylememle değil OKUYARAK öğrenin.

Srdnn
Aday Memur
16 Şubat 2023 00:12

O işine bakmaz, millete laf sokma, bilmişlik yapma çabasında, boşver sen onu :)
Hadi bak işine
Toplam 19 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi