1 yıllık infaz ve koruma memuruyum, lisans mezunuyum. kadroya geçtikten sonra görevde yükselme ve unvan değişikliği sınavı açıldığında sınava (idare memurluğu için) girebilir miyim ? belirli bir çalışma yılı şartı var mı? yönetmelik biraz karışık. bilen arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.
unvan değişikliğinde hizmet süresi şartı yok ama di mi
unvan değişikliğinde hizmet süresi şartı yok ama di mi adaymemur222, 2 ay önce - Alıntıya git
yönetmeliği okumak bu kadar zor olmaması lazım burda süre şartı yok dese ona göre mi başvuracaksın veya var dese ona göremi başvurmayacaksınız hakkınızı böylemi arıyorsunuz
Sen GYS girme hemşehrim girme, biraz daha çalış ilerleyen yıllarda şansını dene. Yani şu sorunun cevabını yönetmeliği açıp okusan görürsün ama tahminime göre hangi yönetmeliğe bakacağını dahi bilmiyorsun. Sonra İdare Memuru falan olursun cezaevinde iş yapmak yerine kendini geliştirmek yerine bana müdürüm diyeceksiniz diye gezersin.
İKİ YÖNETMELİK OKUMAKTAN ACİZ YÜKSELECEKMİŞ
Arkadaş sen daha zahmet edip görevde yükselme şartları nedir diye cte genel müdürlük sayfasına bile girmeyi akıl edemiyorsun, gelmiş burda yönetici olmaktan bahsediyosun.. Senden olmaz bence çok zorlama hemşerim
Kardeşim arkadaş bir soru sormuş, hemen bir linç etme çabasına düşüyorsunuz, ne bu kin anlamıyorum ki Srdnn, 1 ay önce - Alıntıya git
Bizim de demek istediğimiz tam da bu işte, insan sormadan bir araştırır, böyle olunacaksa memur hiç olunmasın, armut piş ağzıma düş, ayrıca bir de buradan duyduklarıyla uygulama yapacaksa o daha da vahimi, sende linçten bahsediyorsun, anlaşılan aynı telde oynuyorsunuz. kytkbl, 1 ay önce - Alıntıya git
her alanın kendine göre kriterleri var herkes girebilir bence en basit iki yıl deneyim lise mezunu
her alanın kendine göre kriterleri var herkes girebilir bence en basit iki yıl deneyim lise mezunu ysn7106, 1 ay önce - Alıntıya git
Kadrolu olacak ikbm için toplam 4 sene çalışmış olmak idare memuru olmak için toplam 5 sene çalışmış olacak ve fakülte mezunu olacak kademe veya aylikdan kesme cezası almamış olmak gerekiyor sevgi cicekleri, 1 ay önce - Alıntıya git
Daha mevzuatınızdan haberiniz YOK
Daha mevzuatınızdan haberiniz YOK kytkbl, 1 ay önce - Alıntıya git
Siz soyleyin ögrenelim sevgi cicekleri, 1 ay önce - Alıntıya git
Benim söylememle değil OKUYARAK öğrenin.
Benim söylememle değil OKUYARAK öğrenin. kytkbl, 1 ay önce - Alıntıya git
Hadi bak işine sevgi cicekleri, 1 ay önce - Alıntıya git