Editörler : **sude**
05 Şubat 2023 09:21   

Kilis üniversite personel alımı
Arkadaşlar üniversitelere sözleşmeli atanırsak da sonradan tayin halkı oluyor mu yani 3+1 kadroya üni personelleri de dahil mi?
05 Şubat 2023 12:06

Balakhan
Aday Memur

üniversitelerin hiçbirin de tayin hakkı yok, dediğiniz durum bakanlıklar için geçerli evet oluyor ama çakılı kadrolarda tayin olmadığı için Kilis'te olmaz. Gitmeyecekseniz başvunuruzu silin bence kadro yanmasın.

05 Şubat 2023 12:10

272745
Aday Memur

üniversitelerin hiçbirin de tayin hakkı yok, dediğiniz durum bakanlıklar için geçerli evet oluyor ama çakılı kadrolarda tayin olmadığı için Kilis'te olmaz. Gitmeyecekseniz başvunuruzu silin bence kadro yanmasın.

Balakhan, 4 ay önce - Alıntıya git
Başvuruyu şahsen istiyorlar eğer tayin hakkı oluyorsa gidip başvuru yapacağım ama tayin hakkı yoksa başvuru yapmayacağım
05 Şubat 2023 12:13

Balakhan
Aday Memur
Başvuruyu şahsen istiyorlar eğer tayin hakkı oluyorsa gidip başvuru yapacağım ama tayin hakkı yoksa başvuru yapmayacağım
272745, 4 ay önce - Alıntıya git

kilis dahil hiçbir üniversitede tayin hakkı yok maalesef.

05 Şubat 2023 13:13

272745
Aday Memur
Teşekkür ederim cevaplarınız için
05 Şubat 2023 14:37

Kpssfinali
Şef

kilis dahil hiçbir üniversitede tayin hakkı yok maalesef.

Balakhan, 4 ay önce - Alıntıya git

Sen istanbulluydun yanlış hatırlamıyorsam hocam,başvurmayı düşünüyomusun kilise?

05 Şubat 2023 19:58

Balakhan
Aday Memur

Sen istanbulluydun yanlış hatırlamıyorsam hocam,başvurmayı düşünüyomusun kilise?

Kpssfinali, 4 ay önce - Alıntıya git

hayır hocam başvurmadım. Bahçelievlere başvurdum ben.

05 Şubat 2023 20:24

Karamuzaffee
Aday Memur

Tayin hakkı yok diye bir şey yok nakil var emekli olankadar bir üniversite de olacaksın diye bir şey yok önemli bir mazeretin varsa gidersin başka kuruma korkmaya gerek yok

05 Şubat 2023 20:34

272745
Aday Memur

Tayin hakkı yok diye bir şey yok nakil var emekli olankadar bir üniversite de olacaksın diye bir şey yok önemli bir mazeretin varsa gidersin başka kuruma korkmaya gerek yok

Karamuzaffee, 4 ay önce - Alıntıya git
Hocam böyle birşey var mı tam net bilgiyi nereden alabilirim acaba
05 Şubat 2023 22:19

Kpssfinali
Şef
Hocam böyle birşey var mı tam net bilgiyi nereden alabilirim acaba
272745, 4 ay önce - Alıntıya git

Hocam kaç sene kalacaksın orada zaten 4 senede kadrolu olacaksın 4 sene kalcaksan sonra sınava hazırlan geçiş yaparsın. Belediye ve üniversitelerde nakil işi zor tanıdıkların olması lazım yada mantıklı sebeplerin evlilikten aile birliği yasasından bile alamayanlar biliyorum.

06 Şubat 2023 02:08

eyup-eyup
Aday Memur

Hocam Kaç puan ile başvuru yapacaksınız? Bende başvurmak istiyorum da gerçi pek umudum yok

06 Şubat 2023 02:11

eyup-eyup
Aday Memur

Kaç puan ile başvuracaksınız? Ben kararsız kaldım acınacak kişi önceden bellidir diye düşünüyorum çünkü 50 puan üstü açılmış ilan

07 Şubat 2023 13:30

eyup-eyup
Aday Memur

Kilis 7 Aralık başvurmayı düşünüyorum Gaziantep te oturuyorum. Şuan deprem durumunda heryer spor salonunda kalıyoruz.Kilis de de aynı şekilde deprem var. Son başvuru tarihi uzatılır mı?

07 Şubat 2023 15:03

Kpssfinali
Şef

Kilis 7 Aralık başvurmayı düşünüyorum Gaziantep te oturuyorum. Şuan deprem durumunda heryer spor salonunda kalıyoruz.Kilis de de aynı şekilde deprem var. Son başvuru tarihi uzatılır mı?

eyup-eyup, 4 ay önce - Alıntıya git

Geçmiş olsun hocam. Bence erteleme yaparlar yakın zamanda da olmaz gibime geliyor. Üniversitenin resmi sitesindeki duyuruları kontrol et sürekli.Kaç puan ile başvuracaktınız?

Toplam 13 mesaj