Editörler : cihan27E.Kayı Han

Köydeki ev
Aday Memur
06 Şubat 2023 18:19

İşin ehli yoneticiler. 5434 ile 5510 ayrımının kalkması yada işçiler gibi maaşımızın tamamının SGK ya yansıması ( ne memuruz ne işçi. Gih sınıfı arkadaşımın emekli maaşı SGK sitesinde 5.500 TL görünüyor. Adam Eyt li ama emekli olamayacak ).

net bilgi
Memur
06 Şubat 2023 20:54

Kamuda işçi memur ayrımı kalkmalı işçiler yan gelip yattigi yerden ikramiye tedite yol yemek yakacak vs adı altında haklarla memur maaşlarını ikiye katladı acil kamu personeli reformu yapilmali

ekrem1999
Şube Müdürü
06 Şubat 2023 21:17

Gayet güzel açıklanmış
edbi, 4 ay önce
Ek zam,enflasyon farkının aylık yansıtılması,taban maaşın asgari ücrete endekslenmesi,ilave derece,5434-5510 fakının kaldırılması,bütün ödemelerin emekliliğe sayılması,işçilerde olduğu gibi yol yemek vs ücretler eklenmesi

İpkinsiyomaskosis
Aday Memur
07 Şubat 2023 00:48

En az 5 yıllığına tüm beklentilerinizi unutun hatta maaşınızı alabilirseniz öpüp başına koyun derim!

Egaleolmasin
Aday Memur
07 Şubat 2023 13:40

Imam ve öğretmen kadar diğer memurlara iyileştirme yapılması

Descartees
Aday Memur
07 Şubat 2023 14:45

Şuan bu forumun aktif olması kadar acı bir şey yoktur herhalde. Lütfen kesin konuşmayı deprem var ülke kan ağlıyor sizler halen bu derde mi düştünüz. Bir öğretmen olarak utanıyorum susun lütfen.

muharras
Yasaklı
07 Şubat 2023 16:03

Şu acı günde bile özlük haklarıyla alakalı yorum yapan aç gözlü doymaz insan kılıklılar. Ülkemiz adına utanç vesilesisiniz. Şayet deprem bölgesinde olsaydınız şu anda derdiniz çok başka olurdu. Sırf depremden etkilenmediğiniz için şuursuzca paradan bahsedebiliyorsaniz kalbinizi yoklayin

Descartees, 4 ay önce
Şuan bu forumun aktif olması kadar acı bir şey yoktur herhalde. Lütfen kesin konuşmayı deprem var ülke kan ağlıyor sizler halen bu derde mi düştünüz. Bir öğretmen olarak utanıyorum susun lütfen.

Descartees
Aday Memur
07 Şubat 2023 16:07

Kalplerinin olmadığına o kadar eminim ki. Yüreklerimiz yanmış durumda, efendiler oturmuş sıcak kurumlarında önlerinde çayları fosur fosur özlük konuşuyorlar. Bizler matematik , fizik , edebiyat v.s. Eğitimini bırakıp ahlak eğitimine başlamamız lazım onu görüyorum. Elazığ , Van depremlerini yaşayan biri olarak artık bu durumun farkına vardım. Ahlak sıfır.
muharras, 4 ay önce

Şu acı günde bile özlük haklarıyla alakalı yorum yapan aç gözlü doymaz insan kılıklılar. Ülkemiz adına utanç vesilesisiniz. Şayet deprem bölgesinde olsaydınız şu anda derdiniz çok başka olurdu. Sırf depremden etkilenmediğiniz için şuursuzca paradan bahsedebiliyorsaniz kalbinizi yoklayin

egestar09
Aday Memur
07 Şubat 2023 16:11

Memurun ve tüm ülkenin beklentisi bir daha bu tür felaketlerin yaşanmamasıdır. Böyle bir günde kimse başka birşey düşünemez.

ertugrularican
Aday Memur
07 Şubat 2023 17:33

ZAM

Egaleolmasin
Aday Memur
07 Şubat 2023 17:44

Gereksiz duyar kasmalarinizi trolluk yaparak harcamayın whatsapp te durum paylaşarak duyar kasar sizin gibiler hadi burası yeri değil depremle ilgili öğretmen olarak ancak velilerden yardım istersiniz tatilinizi duyar kasarak geçirin bari

aliesmer
Memur
07 Şubat 2023 17:46

bugünde bari yapmayın, bu insanları anlamak çok zor

Egaleolmasin, 4 ay önce

Gereksiz duyar kasmalarinizi trolluk yaparak harcamayın whatsapp te durum paylaşarak duyar kasar sizin gibiler hadi burası yeri değil depremle ilgili öğretmen olarak ancak velilerden yardım istersiniz tatilinizi duyar kasarak geçirin bari

Egaleolmasin
Aday Memur
07 Şubat 2023 17:59

Bizler yakınlarımız ve maddi gücümüzle fiili desteklerimizi sağlıyoruz Rabbime bin şükür trolluk yeri değil burası

aliesmer, 4 ay önce

bugünde bari yapmayın, bu insanları anlamak çok zor

newlife2023
Kapalı
07 Şubat 2023 22:10

Yaşı kaç ki emeklilik istiyor . 50 değildir. 25 yıl prim ödedi mi..? Onun yıllarca çalışmadan maaşını halk niye ödesin.hatta turp kız 30 sene önce vefat etmiş babasının emekli maaşını alabiliyorken
Köydeki ev, 4 ay önce
İşin ehli yoneticiler. 5434 ile 5510 ayrımının kalkması yada işçiler gibi maaşımızın tamamının SGK ya yansıması ( ne memuruz ne işçi. Gih sınıfı arkadaşımın emekli maaşı SGK sitesinde 5.500 TL görünüyor. Adam Eyt li ama emekli olamayacak ).

Descartees
Aday Memur
07 Şubat 2023 22:22

Vicdansız insan el insaf. Şuan bu ülkenin her vatandaşı bir veli değil mi aynı zamanda ? Ülke olarak hepimiz deprem bölgesine yardım yapıyoruz elimizden geldiğince çabalıyoruz ama sizler vicdanınızı kaybetmişsiniz. Sizlere diyecek bir şey yok. Öğretmene olan dişmanlığınızla hayatınıza devam edin.
Egaleolmasin, 4 ay önce

Personeliçe
Aday Memur
07 Şubat 2023 22:41

Gerçekten insanlık yok olmuş.Boyle zamanda para konuşulmasa iyi olur diyenleri hemen trollukle suçlayıp bu üslupla konuşmaya söylenecek söz yok.

Descartees, 4 ay önce
Vicdansız insan el insaf. Şuan bu ülkenin her vatandaşı bir veli değil mi aynı zamanda ? Ülke olarak hepimiz deprem bölgesine yardım yapıyoruz elimizden geldiğince çabalıyoruz ama sizler vicdanınızı kaybetmişsiniz. Sizlere diyecek bir şey yok. Öğretmene olan dişmanlığınızla hayatınıza devam edin.

minco
Aday Memur
08 Şubat 2023 11:11

Sokayım memurun beklentisini.Millet can derdinde..Bunlar neyin derdinde..Tüm milletimizin başı sagolsun..deprem bölgesindeki herkesin Allah yardımcısı olsun..

Yazar64
Şef
08 Şubat 2023 11:25

Lütfen susun artık. Sessizlik.

gokhan704
Aday Memur
08 Şubat 2023 12:55

Millet can derdinde bu soğukta aç susuz bu kadar da yapmayın.Kendinizden başkalarını düşünün azicikta insafsizlar.

Egaleolmasin
Aday Memur
08 Şubat 2023 13:53

Böyle bir zamanda insanlara hakaret ederek trolluk yapıyorsunuz bu durumu bile kullanıyorsunuz yazık böyle bir başlıkta niyetiniz nedir trolluk değilse ? Neyse o kadar çok iş var ki bari siz tatildeyken troll olmak yerine deprem bölgesine gidin ve insanlara yardim edin

Toplam 87 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi