Bir memur olarak benim beklentim depremin yıktığı 10 şehirde enkaz altındakilerin sağ salim kurtarılması; sokaktaki vatandaşların bir yuvaya sıcak bir çorbaya kavuşmasıdır. Laf olsun şirinlik olsun diye yazmıyorum. Ben oturduğum sıcak yerden yediğim yemekten utanıyorum. Hiçbir tanıdığım akrabam yakınım olmadığı halde içim acıyor televizyona sosyal medyaya bakamıyorum. 15 milyona yakın insan enkaz altında soğukta sokakta aç susuz bitkin. Özlük hakkıymış maaş zammıymış bunların konuşulma zamanı değil. Evet bizler hayatlarına devam edip ev geçindiriyoruz borç ödüyoruz ama beklenti konuşmanın zamanı değil. Zamanı gelince bunlar yine konuşulacak ama şimdi sırası değil.
hsnd, 4 ay önce - Alıntıya git
Evet hepimiz aynı durumdayız memuruz sonuçta aile geçindiriyoruz ama bu başlığa ilk tepkiyi ben gösterdim. Konuşmanı tarih saatine dikkat edince insanlar çıldırmış olmalı dedim. Her konuşmanın bi yeri ve zamanı vardır. İnsanların cansız bedenleri göçük altından çıkarken burda ki kendinden başkasını düşünmeyenler zam, özlük konuşuyorlar. Çok şükür susmuşlar.
Evet hepimiz aynı durumdayız memuruz sonuçta aile geçindiriyoruz ama bu başlığa ilk tepkiyi ben gösterdim. Konuşmanı tarih saatine dikkat edince insanlar çıldırmış olmalı dedim. Her konuşmanın bi yeri ve zamanı vardır. İnsanların cansız bedenleri göçük altından çıkarken burda ki kendinden başkasını düşünmeyenler zam, özlük konuşuyorlar. Çok şükür susmuşlar.