Editörler : cihan27E.Kayı Han

Descartees
Aday Memur
08 Şubat 2023 15:53

Sende kurumunda önüne çayını iste vay arkadaş maaş bu olmalı özlük bu olmalı diye ahkam kes. Sus artık ülke kan ağlıyor hepimizin acısı çok büyük.
Egaleolmasin, 2 yıl önce

Böyle bir zamanda insanlara hakaret ederek trolluk yapıyorsunuz bu durumu bile kullanıyorsunuz yazık böyle bir başlıkta niyetiniz nedir trolluk değilse ? Neyse o kadar çok iş var ki bari siz tatildeyken troll olmak yerine deprem bölgesine gidin ve insanlara yardim edin

murat_326
Şube Müdürü
08 Şubat 2023 16:05

Acılı günlerde nasıl moreliniz var yazık

08 Şubat 2023 19:36

Böyle bir zamanda beklenti içinde olanın Allah belasını versin

delocan
Aday Memur
08 Şubat 2023 19:39

Şuan ki beklentim deprem böylesinde etkilenen kardeşlerim için bir yıl boyunca maaşımdan 300-400 kesilmesi.RABBİM yardımcıları olsun

ahmetgolcuk
Aday Memur
08 Şubat 2023 20:53

Benim beklentim tüm depremzedelerin yeni evlerine bir an önce kavuşması.

Tarçınlimon
Aday Memur
08 Şubat 2023 20:55

Bu sene memur olarak hiç bir beklentim yok yeter ki tüm yurttaşlar sıcak bir eve sahip olsunlar.

AUÇA
Memur
08 Şubat 2023 21:45

Tüm öğrencilerimizin sağlıklı ve karinlarinin tok , sırtı pek olmasıdır ,temennim....

09 Şubat 2023 02:04

Adalet ve Eşitlik ve tatbiki 3600.

hasanyusuf
Aday Memur
09 Şubat 2023 07:41

1-ek ödemenin emekli tazminatında sayılması 2-yol ve yemek ücretinin verilmesi(bugün memur öğle yemeğini artık yiyemiyoruz)3-3600 ekgosterge den faydalanmak istiyoruz,enazindan üniversite mezunlarına bu hak verilmeli..

Hakancigersoken
Aday Memur
09 Şubat 2023 08:20

En az %35 ek zam

zammorano
Kapalı
09 Şubat 2023 08:32

kefen vermeyen suud hukumeti size zam yapar emınım

hsnd
Başbakan Müsteşarı
09 Şubat 2023 09:30

Bir memur olarak benim beklentim depremin yıktığı 10 şehirde enkaz altındakilerin sağ salim kurtarılması; sokaktaki vatandaşların bir yuvaya sıcak bir çorbaya kavuşmasıdır. Laf olsun şirinlik olsun diye yazmıyorum. Ben oturduğum sıcak yerden yediğim yemekten utanıyorum. Hiçbir tanıdığım akrabam yakınım olmadığı halde içim acıyor televizyona sosyal medyaya bakamıyorum. 15 milyona yakın insan enkaz altında soğukta sokakta aç susuz bitkin. Özlük hakkıymış maaş zammıymış bunların konuşulma zamanı değil. Evet bizler hayatlarına devam edip ev geçindiriyoruz borç ödüyoruz ama beklenti konuşmanın zamanı değil. Zamanı gelince bunlar yine konuşulacak ama şimdi sırası değil.

turkeli1048
Aday Memur
09 Şubat 2023 09:44

Maaşından para kesilmesini beklemene gerek yok, şuanda bağış yapabilirsin.

delocan, 2 yıl önce
Şuan ki beklentim deprem böylesinde etkilenen kardeşlerim için bir yıl boyunca maaşımdan 300-400 kesilmesi.RABBİM yardımcıları olsun

delocan
Aday Memur
09 Şubat 2023 10:06

Yapıyorum bundan emin olabilirsin. Ama düzenli olarak herkesten kesilse daha iyi olur.
turkeli1048, 2 yıl önce

Maaşından para kesilmesini beklemene gerek yok, şuanda bağış yapabilirsin.

Descartees
Aday Memur
09 Şubat 2023 16:23

Evet hepimiz aynı durumdayız memuruz sonuçta aile geçindiriyoruz ama bu başlığa ilk tepkiyi ben gösterdim. Konuşmanı tarih saatine dikkat edince insanlar çıldırmış olmalı dedim. Her konuşmanın bi yeri ve zamanı vardır. İnsanların cansız bedenleri göçük altından çıkarken burda ki kendinden başkasını düşünmeyenler zam, özlük konuşuyorlar. Çok şükür susmuşlar.
hsnd, 2 yıl önce

Bir memur olarak benim beklentim depremin yıktığı 10 şehirde enkaz altındakilerin sağ salim kurtarılması; sokaktaki vatandaşların bir yuvaya sıcak bir çorbaya kavuşmasıdır. Laf olsun şirinlik olsun diye yazmıyorum. Ben oturduğum sıcak yerden yediğim yemekten utanıyorum. Hiçbir tanıdığım akrabam yakınım olmadığı halde içim acıyor televizyona sosyal medyaya bakamıyorum. 15 milyona yakın insan enkaz altında soğukta sokakta aç susuz bitkin. Özlük hakkıymış maaş zammıymış bunların konuşulma zamanı değil. Evet bizler hayatlarına devam edip ev geçindiriyoruz borç ödüyoruz ama beklenti konuşmanın zamanı değil. Zamanı gelince bunlar yine konuşulacak ama şimdi sırası değil.

09 Şubat 2023 22:49

Arabaların ucuzlaması

Mustafa-2627
Aday Memur
10 Şubat 2023 09:24

doyumsuzluk

Zeytun31
Şef
10 Şubat 2023 14:16

Benim isteğim enkaz altındakilerin kurtarılması. Benim isteğim Depremde yıkılmayan, selde yıkılmayan evler yapılması. İnsanlar böyle acı yaşamamalı.

net bilgi
Memur
11 Şubat 2023 01:32

Vay be devlete liyakatsiz biçimde kamu işçileri aldılar aldıkları net ücret memur maaşından fazla bir de üstelik ikaramiye tedite yol yemek yakacak yrd vs 4 aylık da tam maaş ikramiye alıyorlar memur maaşını ikiye katladilar sizin adaletiniz batsinnnnn

muharras
Yasaklı
11 Şubat 2023 08:14

Kes sesini sıcak koltuğunda iftira atmayı bilirsiniz ancak. 4 gündür Hatay Merkez mezarlık kompleksindeyim. Sadece buradaki kefenlerle depremde ölen bütün vatandaşların cenazeleri defnedilir. Artik sosyal medya da kefen göndermeyin diyecek duruma geldik yer kalmadı. Bitmedi bitmedi bitmedi şu algı yapan zihniyet. Yarabbi sen görüyor ve duyuyorsun sana havale ediyoruz hepsini

zammorano, 2 yıl önce

kefen vermeyen suud hukumeti size zam yapar emınım

Toplam 87 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi