Editörler : ayşegül bgm

Kusucar
Şef
06 Şubat 2023 18:57

Arkadaşlar ben kendi adıma özür dilerim hem böyle rezil bir konuşmaya dahil olduğum hem de şahit olduğunuz için.Son olarak dualarinizi eksik etmeyin, dogalgaz elektrik su internet her sey bitmis afad yetişemiyor durumdaymis, deprem yerinde sevdiklerimizin suan duamiza ihtiyacı var.Selametle kalın tedbirli olun

demansop
Aday Memur
06 Şubat 2023 19:11

Sana küfür etmedim ?.yan hesap kisvesi altında bana şuan bile hakaret eden sensin.devam edersen ben seni şikayette bulunacağım.ikiniz istediğiniz kadar tartışın umrumda değil.ama bu durumu kullanıp etrafa küfürler saydırman bana samimi gelmiyor.

Kusucar, 4 ay önce

Oğlum yan hesaptan yazıyorsun da seni buldururum o yazdığın hakaretleri bir bir emniyette kustururum yapmamışligim yok değil.Milletin açısına saygı duymayı kufurlesmeden konuşmayı bile ogrenemediniz rezilsiniz oğlum size burdan güzel laf söylesem siz yadirgarsiniz çünkü alışık değilsiniz.Muhattabim dahi değilsiniz, burda gece gunduz burda olta sallayip kafayi yiyen bana boş insan diyor, ancak anonimden sallayabilen zavallılar sizi.

demansop
Aday Memur
06 Şubat 2023 19:22

Gece gündüz takıldığım yok grupta bu üçüncü mesajım.senin kadar boş insan değilim.bana hakaret edemezsin.etmeye devam edersen gerçekten savcılıkta görüşeceğiz.işi gücü bırakıp seninle uğraşmak zorunda kalacağım.

Kusucar, 4 ay önce

Oğlum yan hesaptan yazıyorsun da seni buldururum o yazdığın hakaretleri bir bir emniyette kustururum yapmamışligim yok değil.Milletin açısına saygı duymayı kufurlesmeden konuşmayı bile ogrenemediniz rezilsiniz oğlum size burdan güzel laf söylesem siz yadirgarsiniz çünkü alışık değilsiniz.Muhattabim dahi değilsiniz, burda gece gunduz burda olta sallayip kafayi yiyen bana boş insan diyor, ancak anonimden sallayabilen zavallılar sizi.

demansop
Aday Memur
06 Şubat 2023 19:38

Forumda editör yok mu herkes birbirine hakaret ediyor,normal şartlarda bu tartışmaya dahil olan herkesi banlanması lazım.konuya yeni mesaj atanlar var puan kaça kadar düşebilir diye bakıyorum hakaret var,özelden kavga edin

demansop
Aday Memur
06 Şubat 2023 19:39

Yorum yaptım diye bana bile hakaret ediliyor

demansop, 4 ay önce

Forumda editör yok mu herkes birbirine hakaret ediyor,normal şartlarda bu tartışmaya dahil olan herkesi banlanması lazım.konuya yeni mesaj atanlar var puan kaça kadar düşebilir diye bakıyorum hakaret var,özelden kavga edin

demansop
Aday Memur
06 Şubat 2023 19:42

Kaçtır hakaretli konusmaları bildiriyorum engellenen yok.ben kimseden hakaret yemek zorunda değilim madem karışılmasını istemiyorsunuz tartışmayı özelden yapın görmeyelim.

van bulut
Aday Memur
06 Şubat 2023 19:42

Bari yazma şeklini değiştirseydin...

demansop, 4 ay önce

Yorum yaptım diye bana bile hakaret ediliyor

Nothink
Aday Memur
06 Şubat 2023 19:52

Bu kadar garip ortam görmedim herkes kendini haklı zannediyor.biri birine ıqsuz demiş diğeri diğeri enkazdayım pezevenk demiş diğeri bende malatyadayım bende enkazdayım demiş.bravo valla size o durumda olup böyle birbirinize hakaret edebiliyorsanız,ne yazik ki insanoğlu kadar kötü birşey yok en çok kötülüğü yine birbirimize yapıyoruz

demansop
Aday Memur
06 Şubat 2023 19:57

Ne ima ediyorsunuz enkazdayım diyen arkadaşa özelden mesaj attım kanıtlasın özür dileyecektim dönüş bile yapmadı ama ben malatya da olduğumu ispat edebilirim kimsenin hesabı değilim başka hesap olduğum ima edilerek bana hakaret edilmesine izin vermem o şahısın kendisi ile tartış

van bulut, 4 ay önce

Bari yazma şeklini değiştirseydin...

demansop
Aday Memur
06 Şubat 2023 19:58

Enkaz bölgesindeyim ve bu durum bahsedilerek etrafa küfürler saydırılması hoşuma gitmedi sadece tepkimi belirttim bir tane bile hakaret yok mesajımda

03 Mart 2023 14:09

Çok şükür ben ve ailem iyiyiz ama evimiz yıkıldı zor bir süreç anlatılır gibi değil kelimelerler ifade edilemez o korku o yaşananlar Allah kimseye yaşatmasın inşallah inşallah ikinci atama bir an önce olur gerçekten buna çok ihtiyacım var

03 Mart 2023 14:14

İyi olmanıza çok sevindim. Aklıma takılmıştı ve merak etmiştim gerçketen.

03 Mart 2023 14:15

Mesaj atmaya çalıştım size ama gitmedi

03 Mart 2023 14:36

Yeni yeni kendimize gelmeye başladık diyebilirim çok zor bir süreç travması korkusu yaşananlar nerden bilebilirdik o gece evimizde son kez uyuduğumuzu memleketim çok kötü durumda inşallah yine o eski haline döner Rabbim kalanlara sabır versin inşallah ölenlere rahmetiyle muamele etsin inşallah düşündüğünüz için teşekkür ederim Allah can sağlığı versin gerisi hallolur inşallah

03 Mart 2023 14:39

Önemli olan can sağlığı evet. Aileniz de iyiymiş çok şükür. Allah sabır versin her şey düzelir inşallah. Her şey gönlünüzce olsun.

Hemşire zeze, 3 ay önce

Yeni yeni kendimize gelmeye başladık diyebilirim çok zor bir süreç travması korkusu yaşananlar nerden bilebilirdik o gece evimizde son kez uyuduğumuzu memleketim çok kötü durumda inşallah yine o eski haline döner Rabbim kalanlara sabır versin inşallah ölenlere rahmetiyle muamele etsin inşallah düşündüğünüz için teşekkür ederim Allah can sağlığı versin gerisi hallolur inşallah

03 Mart 2023 20:38

Amin inşallah cümlemizin inşallah

04 Mart 2023 12:00

Seçim tarihi net ve seçim yapılacak bence seçimden önce 2.alım olur çünkü bu hükümetin alımı bu ve seçimden sonraya ne olacağını kimse bilmiyor

Hemşirehanım29
Aday Memur
04 Mart 2023 13:07

Bence seçim sonrasına kaldı herkesin dilinde bu var burda inanmak istemeyenler çok ama seçim sonrasına kaldı bencede hükümet zaten değişmez ve yine bu hükümet yapar alımı temmuz gibi

Hemşire zeze, 3 ay önce

Seçim tarihi net ve seçim yapılacak bence seçimden önce 2.alım olur çünkü bu hükümetin alımı bu ve seçimden sonraya ne olacağını kimse bilmiyor

04 Mart 2023 15:25

Arkadaşım yanlış anlama atandıysan burda ne geziyorsun milleti neden umutsuzluğa sürüklüyorsun şu an buna herkesin çok fazla ihtiyacı var yani atanmış birinin burda gezmesi imkansız büyük ihtimalle 4. Sınıfsın Allahım inşallah hepimize atanmayı nasip etsin ama gerçekten ne anlıyorsunuz insanların umudunu kırınca

subkutan
Şube Müdürü
04 Mart 2023 15:32

Boyle boş kiileri kafana takma. Agzi olan herkes konusur.
Hemşire zeze, 3 ay önce

Arkadaşım yanlış anlama atandıysan burda ne geziyorsun milleti neden umutsuzluğa sürüklüyorsun şu an buna herkesin çok fazla ihtiyacı var yani atanmış birinin burda gezmesi imkansız büyük ihtimalle 4. Sınıfsın Allahım inşallah hepimize atanmayı nasip etsin ama gerçekten ne anlıyorsunuz insanların umudunu kırınca

Toplam 49 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi