Editörler : gubaz"eskiyara"
06 Şubat 2023 10:23

Ülkemizin 3 te 1 i sallanmis
Ülkemizin 3 te 1 i sallanmis. Göçük altında belki de binlerce yaralı ve vefat eden vatandasimiz var fakat nedense bir tane konu başlığı yok. Mevzu para olsaydı burda bin tane konu bin tane yorum olurdu. Arkadaşın biri de sabah sabah uzman öğretmenlik konusuna takmış ki konu açmış. Paranız da sizin olsun uzman öğretmenliğiniz de ....Soruyorum size herşey para mı. Biz ne zaman bu kadar duyarsızlastik! Ölenlere Allah'tan rahmet yaralilarimiza acil şifalar diliyorum. Milletçe geçmiş olsun

yakamoz0682
Memur
06 Şubat 2023 10:36

COK DOGRU YAZDINIZ HOCAM.BUNLARIN İŞİ GÜCÜ PARA..

Pelinin
Daire Başkanı
06 Şubat 2023 10:38

Terbiyesiz, ülkede bu kadar büyük bir deprem olmuşsen hala fitne fesat derdindesin asıl, ahlaksız

bshydr
Daire Başkanı
06 Şubat 2023 10:40

Sabah okul için uyandığım andan beri haberleri takipteyim, Tekirdağdayım ama dualarım depremin etkilediği illerdeki yurttaşlarım için... Bu soğukta bu derece yıkıcılıkta bir depremle mücadele etmek çok zor iş. Allah hem o bölgede çalışan ekiplerin hem de depremzedelerin yardımcısı olsun, ölenlerden rahmetini yaralılardan da şifasını esirgemesin. Ülkemizi sabır ve emek gerektiren bir süreç bekliyor gerçekten.

gencoo.14
Aday Memur
06 Şubat 2023 10:40

Arkadaş kendini nasıl da biliyor. Sorun yok hocam sabahın 9 unda dediniz paraysa benim maasimdan alsın sana versin.
Pelinin, 4 ay önce

Terbiyesiz, ülkede bu kadar büyük bir deprem olmuşsen hala fitne fesat derdindesin asıl, ahlaksız

curgut
Aday Memur
06 Şubat 2023 10:42

Maalesef duyarsız bir topluma dönüştük. böyle bir günde maddi konular konuşmak çok büyük talihsizlik.Allah şu anda yardım bekleyen kardeşlerimize yardım etsin. Bizler de elimizden geleni yapmaya çalışalım .

Pelinin
Daire Başkanı
06 Şubat 2023 10:42

Ben sana kendimi maaşımı vereyim sen sesini kes, utanmaz rezil adam

gencoo.14, 4 ay önce
Arkadaş kendini nasıl da biliyor. Sorun yok hocam sabahın 9 unda dediniz paraysa benim maasimdan alsın sana versin.

gencoo.14
Aday Memur
06 Şubat 2023 10:43

Belli oluyor kimin maddiyata taktiği hocam.
Pelinin, 4 ay önce

Ben sana kendimi maaşımı vereyim sen sesini kes, utanmaz rezil adam

gencoo.14
Aday Memur
06 Şubat 2023 10:44

Aynen öyle hocam. Herşey para değil yeter ki birlik beraberlik olsun.
curgut, 4 ay önce

Maalesef duyarsız bir topluma dönüştük. böyle bir günde maddi konular konuşmak çok büyük talihsizlik.Allah şu anda yardım bekleyen kardeşlerimize yardım etsin. Bizler de elimizden geleni yapmaya çalışalım .

gencoo.14
Aday Memur
06 Şubat 2023 10:46

Amin hocam çok zor gercekten
bshydr, 4 ay önce

Sabah okul için uyandığım andan beri haberleri takipteyim, Tekirdağdayım ama dualarım depremin etkilediği illerdeki yurttaşlarım için... Bu soğukta bu derece yıkıcılıkta bir depremle mücadele etmek çok zor iş. Allah hem o bölgede çalışan ekiplerin hem de depremzedelerin yardımcısı olsun, ölenlerden rahmetini yaralılardan da şifasını esirgemesin. Ülkemizi sabır ve emek gerektiren bir süreç bekliyor gerçekten.

Kuskusuz
Şube Müdürü
06 Şubat 2023 10:56

Açıkçası hocam sabahtan beri hiç açmadığım TV nin karşısında haberleri izliyorum. Muhtemelen forum kimsenin aklının ucundan geçmemiştir. Çok büyük acı. Allah göçük altındakilere yaşam gücü ailelerine dayanma gücü versin. Ben çok bir şey yazmayacağım zira kelimelerinin yetmediği bir noktadayım. Geçmiş olsun Türkiyem!..

Kuskusuz
Şube Müdürü
06 Şubat 2023 10:58

Hocam ben sizi de çok iyi anlıyorum ama o gün bugün değil... Siz de uzatmaya gayret edin...

Pelinin, 4 ay önce

Alex10alec
Şube Müdürü
06 Şubat 2023 10:58

gece biz de hisseddik depremi yatağımızdan fırladık çok kötüydü Allah yardımcıları olsun oradaki vatandaşlarımızın çok kötüydü ölenlere rahmet diliyorum Allah'tan yaralılara acil şifalar diliyorum bu yarayı milletçe kenetlenerek sarabiliriz

Kagiş
Müsteşar Yardımcısı
06 Şubat 2023 10:59

Ulusal yas ilan edilmeli! Milli Eğitim Bakanlığı konuya dair bir açıklama yapmalı!

Velocıraptor
Genel Müdür
06 Şubat 2023 11:00

Noluyo ulusal yas ilan edilince ? Ölenler geri mi geliyor ? Yamuk binalar mı düzeliyor ?

gencoo.14
Aday Memur
06 Şubat 2023 11:01

Arkadaş kendi kafasinca dalgaya almaya çalışmış.
Velocıraptor, 4 ay önce

Noluyo ulusal yas ilan edilince ? Ölenler geri mi geliyor ? Yamuk binalar mı düzeliyor ?

Velocıraptor
Genel Müdür
06 Şubat 2023 11:03

yoo ne dalgası. ne oluyor bir deyiver bana ulusla yas ilan edilince ?ölene? yaralıya? evi yıkılana? ne faydası var ?

gencoo.14, 4 ay önce
Arkadaş kendi kafasinca dalgaya almaya çalışmış.

Kagiş
Müsteşar Yardımcısı
06 Şubat 2023 11:03

Ne diyorsun sen yaa!!? Bu psikoloji ile bölgedeki okullar, öğrenciler, öğretmenler ne haldedirler acaba!? Eğitim, öğretim faaliyetleri böyle bir durumda başlayabilir mi!?

Velocıraptor, 4 ay önce

Velocıraptor
Genel Müdür
06 Şubat 2023 11:05

ulusal yas ilan etmeyle bunun ne alakası var ?

Kagiş, 4 ay önce

Ne diyorsun sen yaa!!? Bu psikoloji ile bölgedeki okullar, öğrenciler, öğretmenler ne haldedirler acaba!? Eğitim, öğretim faaliyetleri böyle bir durumda başlayabilir mi!?

Kuskusuz
Şube Müdürü
06 Şubat 2023 11:05

Hocam Batman da okullara 2. Bir emre kadar ara verdi bir tek onu biliyoruz diğerleri de muhtemelen böyle olacak.

Kagiş, 4 ay önce

Velocıraptor
Genel Müdür
06 Şubat 2023 11:09

mevzu bu. reel çözümlerden bahsetsin hükümet. tatil verilsin,hizmet mobil olarak oraya götürülsün,yardım kampanyası açılsın. kış kar vakti kimse üşümesin. ulusal yas gibi boş beleş işlere girişilmesin.

Kuskusuz, 4 ay önce

Hocam Batman da okullara 2. Bir emre kadar ara verdi bir tek onu biliyoruz diğerleri de muhtemelen böyle olacak.

Toplam 45 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi