Editörler : ProletariatKubil ay
06 Şubat 2023 11:15   

Deprem

Arkadaşlar deprem bölgesine yardım amaçlı nasil görevlendirilebilirim

06 Şubat 2023 11:23

Android60
Daire Başkanı

Gönüllü personel istiyorlar zaten birim idari bir ona başvur içlik ve bot felan temin ediyorlar

06 Şubat 2023 13:07

Felisdomesticussss
Kapalı

Gönüllü personel istiyorlar zaten birim idari bir ona başvur içlik ve bot felan temin ediyorlar

Android60, 4 ay önce - Alıntıya git

İstanbulda büroya sordum böyle bi talep gelmedi dediler. İstanbulda böyle bir talep var kı bilgisi olan yazarsa sevinirim.

06 Şubat 2023 13:09

Android60
Daire Başkanı

İstanbulda büroya sordum böyle bi talep gelmedi dediler. İstanbulda böyle bir talep var kı bilgisi olan yazarsa sevinirim.

Felisdomesticussss, 4 ay önce - Alıntıya git

Benim olduğum yerde gönüllü gitmek isteyenlerin isimlerini aldılar. Kışlık kıyafeti olmayan botu içlik vs gibi temin edip hazırlanın diye talimat geldi.

06 Şubat 2023 14:28

ey34
Aday Memur

Benim olduğum yerde gönüllü gitmek isteyenlerin isimlerini aldılar. Kışlık kıyafeti olmayan botu içlik vs gibi temin edip hazırlanın diye talimat geldi.

Neresi abi. ?
06 Şubat 2023 21:23

Kaan Türk 27
Aday Memur

Neresi ?
06 Şubat 2023 23:52

Bjk05
Aday Memur
İstanbul icin afad eğitimi olanlara mesaj geldi. Koordinasyon şube isimleri toplayacak
07 Şubat 2023 01:42

resulank18
Memur
Sabah iş var gözüme uyku girmedi İstanbulda çalışıyorum idari büroya dedim personel isterlerse gideyim Allah yardımcımız olsun
07 Şubat 2023 03:08

Adcet
Müsteşar Yardımcısı
Ben Mardindeyim. Biz de ailelerimizle perişan durumdayız. Gönüllü olarak yıkılan yerlere ben de gitmek isterim. Valilikte çalışıyorum, gitmek istedigimi söyledim fakat olumsuz yanıt aldim
07 Şubat 2023 03:58

gencoo.14
Aday Memur
Sabah iş var gözüme uyku girmedi İstanbulda çalışıyorum idari büroya dedim personel isterlerse gideyim Allah yardımcımız olsun
resulank18, 4 ay önce - Alıntıya git
Dün sabah 4 ten beri ayaktayım. Gözlerime uyku girmiyor benim de .. kelimelerle anlatamayacak derecede içim yanıyor.
07 Şubat 2023 09:02

resulank18
Memur
Çevik kuvvet ve özel harekat gitmiş İstanbuldan ilçeler dende personel isterlerse gönüllü gitmeye razıyız Rabbim su soğukta devletimizin yar ve yardımcısı olsun
Toplam 10 mesaj