Mersin'de aşırı hissedildi yıkılan bina yok , fakat hasar gören binalar vardır. Ayrıca Mersin Adliyesinin 7. katında çatlak oluştu
AFAD gönüllüsüyüm henüz bana mesaj gelmedi. (Belki de deprem bölgesine uzak olduğum için gelmedi)
Bu tür durumlarda tecrübesiz ve bilgisiz kişilerin orada olması yarardan çok zarar verir.
AFAD gönüllüsüyüm henüz bana mesaj gelmedi. (Belki de deprem bölgesine uzak olduğum için gelmedi) Bu tür durumlarda tecrübesiz ve bilgisiz kişilerin orada olması yarardan çok zarar verir. E.Kayı Han, 2 ay önce - Alıntıya git
Editörüm bir arkadaşıma gelmiş, biraz önce WhatsApp durumunda paylaştı. Aynı ilde olduğumuz için söylüyorum.
Editörüm bir arkadaşıma gelmiş, biraz önce WhatsApp durumunda paylaştı. Aynı ilde olduğumuz için söylüyorum. **sude**, 2 ay önce - Alıntıya git
Bekliyorum editem. Gelirse giderim.
Bekliyorum editem. Gelirse giderim. E.Kayı Han, 2 ay önce - Alıntıya git
Alacağınız görev çok kutsal bir iş herkes için. İnşallah gelir demek istiyorum , orası şuanda çok soğuk ve enkaz sayısı da fazla.
Alacağınız görev çok kutsal bir iş herkes için. İnşallah gelir demek istiyorum , orası şuanda çok soğuk ve enkaz sayısı da fazla. **sude**, 2 ay önce - Alıntıya git
Bekliyorum editem. Gelirse yola çıkarız. Bir kaç arkadaş ve abimde AFAD gönüllüsü. Onlara da gelmedi.
Sadece bir tek arkadaşa gelmiş o da bir iki dakika önce geldi dedi.
Bekliyorum editem. Gelirse yola çıkarız. Bir kaç arkadaş ve abimde AFAD gönüllüsü. Onlara da gelmedi. Sadece bir tek arkadaşa gelmiş o da bir iki dakika önce geldi dedi. E.Kayı Han, 2 ay önce - Alıntıya git
Mesaj gelirse adliye izin verir mi? Ben de gönüllüyym umuttisigi, 2 ay önce - Alıntıya git
AFAD gönüllülüğü için başvuru yaptım. Şu an bir afet eğitimim yok ama en hızlandırılmış şekilde almaya hazırım. Gerekirse su, ekmek, çorba dağıtmak için bile giderim. Çağırırlar mı bizi de? Yoksa eğitimimiz olmadığı için gidemez miyiz?
AFAD gönüllülüğü için başvuru yaptım. Şu an bir afet eğitimim yok ama en hızlandırılmış şekilde almaya hazırım. Gerekirse su, ekmek, çorba dağıtmak için bile giderim. Çağırırlar mı bizi de? Yoksa eğitimimiz olmadığı için gidemez miyiz? umutsuzkatip, 1 ay önce - Alıntıya git
Bende aynı durumdayım kalkıp gidecem az kaldı tek düşündüğüm yıllık izin yok bu halde gitsem resmi izin sayılır mı onu bilmiyorum ınfazk, 1 ay önce - Alıntıya git
Afad açkladı çalışmalara katılan kamu personeli idari izinli sayılacakmış
Afad açkladı çalışmalara katılan kamu personeli idari izinli sayılacakmış yl9ayk, 1 ay önce - Alıntıya git