Editörler : gül-feşan
06 Şubat 2023 22:16

2. alım
Arkadaşlar hepimizin başı sağolsun, sizce bu afetten dolayı alımlar daha ileriye ertelenir mi?

Ugur06645
Aday Memur
06 Şubat 2023 22:38

Şuan derdin bumu? İnsanlığın vicdanına ne oldu arkadaş senin?

subkutan
Kapalı
06 Şubat 2023 22:54

Acaba bu gece deprem veya ölüm bizide yakalar mi diye dusuncegimize neler dusunuyoruz.
Ugur06645, 2 yıl önce

Nothink
Aday Memur
06 Şubat 2023 23:13

Öncelikle derdini öpeyim.soruna gelirsek evet etkiler deprem gibi afetler büyük bir gider demek.ülke ekonomisini çok etkileyen şeyler.bunlara 39 ve 99 depremini örnek gösterebiliriz.alımın ertelenmesi çok büyük bir ihtimal gibi görünüyor ama tek ihtimal bu değil tabi ki.şimdiden net cevap veremem bu ay sonuna kadar bekleyip kılavuzla alakalı haber beklemek lazım.

cemalettin32
Memur
06 Şubat 2023 23:37

Erteler kardeşim atama demek bütçe demek ve şuan her şey deprem bölgesine akıyor ortalık yatışmadan atama olmaz aynısı 2021 yılında orman yangınlarında oldu ortalık yatıştı alıma çıktılar

nur yüzlü sedye
Aday Memur
07 Şubat 2023 01:23

Maalesef etkiler. Keşke göçük altında kalıp ölseydim gerçekten. Senelerce mezun ol kpss çalış atama bekle derken her gün azar azar öldüm zaten. Sabırla ikinci alımı beklerken deprem oldu. Yani Fahrettin Koca senin de alacağın olsun aylarca oynadın bizimle. Gerçekten kendimi artık bir binadan atasım var ama bu kadar seneye emeğime kıyamıyorum.

07 Şubat 2023 01:32

Bunlatın yapacağı işe de varya çok seviyordum ama soğuttular yeminle
nur yüzlü sedye, 2 yıl önce

Maalesef etkiler. Keşke göçük altında kalıp ölseydim gerçekten. Senelerce mezun ol kpss çalış atama bekle derken her gün azar azar öldüm zaten. Sabırla ikinci alımı beklerken deprem oldu. Yani Fahrettin Koca senin de alacağın olsun aylarca oynadın bizimle. Gerçekten kendimi artık bir binadan atasım var ama bu kadar seneye emeğime kıyamıyorum.

07 Şubat 2023 01:33

Merak edip sormuş ne var yani ikisi aynı anda düşünülmüyor mu
Ugur06645, 2 yıl önce

Ekoba
Kapalı
07 Şubat 2023 02:32

Allah korusun hocam ne diyorsun öyle deme.

cengbm
Kapalı
07 Şubat 2023 09:52

hocam bu nasıl olumsuzluk. Allah sağlık sıhhat versin 2-3 ay geç atanın

cemalettin32
Memur
07 Şubat 2023 10:50

Sabret kardeşim ben 6 yıl sabrettim nasipse bağdatta olsan bulur seni

07 Şubat 2023 12:13

Eğer etkileseydi başka kurumlara hiç atama yapılmazdı. Bi tek Sağlık Bakanlığı alımı mı etkilenecek sanki. Deprem gibi bir konuda daha çok sağlıkçıya ihtiyaç var. Etkilese bu yönden etkilerdi. Sorunuza kendimce fikrimi söyledim ama atamaya dair hiç hevesim kalmadı. Her an her şey bitebilir. Hayatın merkezinde atanmak olmamalı. Dün Kahramanmaraşlı arkadaş burda başlık açtı. Ama saatler sonra yaşadığı şehirde böyle bi şey olacağı kimsenin aklına gelmezdi. İnşallah iyidir. Bizim de başımıza gelebilir. Hiçbir şeyin heves edilir yanı yok.

Kartal9206
Şef
07 Şubat 2023 12:45

Öncelikle ülkemize geçmiş olsun yaralılara Allah acil şifalar versin. Bu felaket tabiki de atamaları etkiler diye düşünüyorum ama Martın ikinci haftasına kadar ihtimal var kılavuz için bilemeyiz. İnanın artık heves de etmiyorum 2022 sonu dendi aylar geçti hayaller kurduk sağolsunlar hepsi çöp oldu. Yani deprem hepimizi üzdü şuan düşünmemiz gereken bu keşke kimse zarar görmeseydi atama falan bugün olmaz Baska zaman olur önemli değil. Zaten atama iptal olursa deprem yüzünden değil söz verilip bu zamana kadar bekletilmesindendir net...

van bulut
Aday Memur
07 Şubat 2023 14:46

Daha bunun istanbul depremi var o gün çok ihtiyaç olacak dicem de mahalle ağamız bunları düşünebilecek zekaya sahip olsa zaten depremin etkisi bu kadar olmazdı.

Birhemşirehanimm, 2 yıl önce

Eğer etkileseydi başka kurumlara hiç atama yapılmazdı. Bi tek Sağlık Bakanlığı alımı mı etkilenecek sanki. Deprem gibi bir konuda daha çok sağlıkçıya ihtiyaç var. Etkilese bu yönden etkilerdi. Sorunuza kendimce fikrimi söyledim ama atamaya dair hiç hevesim kalmadı. Her an her şey bitebilir. Hayatın merkezinde atanmak olmamalı. Dün Kahramanmaraşlı arkadaş burda başlık açtı. Ama saatler sonra yaşadığı şehirde böyle bi şey olacağı kimsenin aklına gelmezdi. İnşallah iyidir. Bizim de başımıza gelebilir. Hiçbir şeyin heves edilir yanı yok.

07 Şubat 2023 15:29

Atama olacaksa olacak zaten. Depremle alakası olduğunu düşünmüyorum. Atamaya ayrılan bütçe ayrı başka kurumlara ayrılan bütçe ayrı. Deprem oldu biz bu deprem enkazını atayacağımız sağlıkçıların maaşlarıyla ödeyelim onların da atamasını yapmayıveririz mi diyecekler sanki. Başka kurumlara atamalar oluyor sonuçta. Devlet işleri süreklidir.

Nothink
Aday Memur
07 Şubat 2023 16:04

Sorma öyle bir etkiler ki o kadar bina yıkıldı bunların hepsinin masrafını devlet üstleniyor.sadece sağlık ataması değil tüm devlet işleri etkilenir.atamanın bir aciliyeti yok hastane işleri böyle de yürür çünkü seçim malzemesi için atama yapacaklardı.halihazırda 6000 hemşire alındı.

Birhemşirehanimm, 2 yıl önce

Atama olacaksa olacak zaten. Depremle alakası olduğunu düşünmüyorum. Atamaya ayrılan bütçe ayrı başka kurumlara ayrılan bütçe ayrı. Deprem oldu biz bu deprem enkazını atayacağımız sağlıkçıların maaşlarıyla ödeyelim onların da atamasını yapmayıveririz mi diyecekler sanki. Başka kurumlara atamalar oluyor sonuçta. Devlet işleri süreklidir.

Amenra
Aday Memur
07 Şubat 2023 19:31

Depremde ölenlerin yakınlarına sabır diliyorum öncelikle acımız büyük. Hepimize geçmiş olsun.

Alıma gelirsek sadece alımlar değili tüm devlet kurumlarında erteleme olur ama iptal olmaz.

07 Şubat 2023 21:24

Özellikle sağlık bakanlığın da erteleme olacağını düşünmüyorum çünkü personele acil ihtiyaç var. Rabbim milletimizin yardımcısı olsun

Hemlika
Aday Memur
07 Şubat 2023 21:37

Kesinlikle ertelenir.hatta bırakın atamayı seçim bile ertelenir

Amenra
Aday Memur
07 Şubat 2023 22:13

Seçim mayıs ayında, neden ertelensin?

Hemlika, 2 yıl önce

van bulut
Aday Memur
07 Şubat 2023 23:22

Kpss çalışırken vatandaşlığı es geçtin herhalde?

Hemlika, 2 yıl önce

Toplam 71 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi