Editörler : ayşegül bgm
09 Şubat 2023 14:26

Kartal9206
Şef
Üniversite hastanelerine başvurmalımıyız?
Anesteziiiiy, 1 ay önce - Alıntıya git

Olabilir

09 Şubat 2023 14:29

van bulut
Aday Memur

Konumuz ne yapılan yorumlar ne. Ne alaka? Konu 2.alım.(deprem ayrı üzüyor atama olmayacak o ayrı üzüyor)

Kartal9206, 1 ay önce - Alıntıya git

Havlıyor o bakma, adam yerine koyup cevap vermemeye başladım hak ettiği o, düşük kalite parazit.

Aslında olması gereken o fakat bu ülkede işler farklı yürüyor, hiç belli olmaz o yüzden. Ve sanmıyorum ki sağlık bakanlığına bu atama için verilen bütçe tekrar çekilsin. Bi de alan sağlık, İstanbul depremi de var önümüzde, şimdi olmazsa bir daha olmasının önemi yok aynı olaylar gerçekleştikten sonra.

09 Şubat 2023 14:30

van bulut
Aday Memur
Üniversite hastanelerine başvurmalımıyız?

Memnun olan da var nefret eden de, hastaneye bağlı diye düşünüyorum. Hastane bazlı araştırma yaparsan daha yararlı olur.

09 Şubat 2023 14:57

Con clucky
Aday Memur

Havlıyor o bakma, adam yerine koyup cevap vermemeye başladım hak ettiği o, düşük kalite parazit.

Aslında olması gereken o fakat bu ülkede işler farklı yürüyor, hiç belli olmaz o yüzden. Ve sanmıyorum ki sağlık bakanlığına bu atama için verilen bütçe tekrar çekilsin. Bi de alan sağlık, İstanbul depremi de var önümüzde, şimdi olmazsa bir daha olmasının önemi yok aynı olaylar gerçekleştikten sonra.

van bulut, 1 ay önce - Alıntıya git

Bana mı diyorsun havlıyorsun diye :))) tüm forum kimin havladığını görüyor.forumda seni kaale alan bir kişi bile yok troll olduğun belli.yan hesap açıp kendi kendine cevap veriyorsun ruh hastası :).depremzedelere saygısı olmayan trolün tekisin.

09 Şubat 2023 17:02

Anesteziiiiy
Aday Memur

Memnun olan da var nefret eden de, hastaneye bağlı diye düşünüyorum. Hastane bazlı araştırma yaparsan daha yararlı olur.

van bulut, 1 ay önce - Alıntıya git
Allah razı olsun hastane hastane araştırıcam sağolasın
09 Şubat 2023 17:10

Kartal9206
Şef

Üniversite hastanelerinde tayin hakkı yok işte bu düşündürüyor emekli olana kadar aynı yerde.. Bulunduğumuz ile veya yakınlarına başvurmak mantıklı olabilir

09 Şubat 2023 17:11

Kartal9206
Şef

Sağlık bakanlığı alımı olurmu olmaz mı ertelenir mi belli değil

09 Şubat 2023 17:43

Anesteziiiiy
Aday Memur

Üniversite hastanelerinde tayin hakkı yok işte bu düşündürüyor emekli olana kadar aynı yerde.. Bulunduğumuz ile veya yakınlarına başvurmak mantıklı olabilir

Kartal9206, 1 ay önce - Alıntıya git
Keşke seçme hakkımız bol olsaydı elimiz mecbur...
09 Şubat 2023 20:02

van bulut
Aday Memur

Sen sağol canım...

Hatta yerinde olsam önce hastaneleri internetten araştırırdım çalışanları yorum yapmış mı diye sonra da hastaneleri tek tek gezip direkt olarak çalışanlarına sorardım sorularımı. Sonuçta çalışan onlar, cevaplar da onlarda...

Bakanlığa da gram güvenim yok, alıma çıkıyoruz 20bin alacağız da diyebilirler, 1 sene daha alım yapmıyoruz da diyebilirler. Burada alım olur veya olmaz diyenler tahminlerini yürütüyorlar, gerçekler ise tamamen belirsizlik...

12 Şubat 2023 19:33

bosseczaci
Aday Memur
Alım sene sonuna ertelenir diye düşünüyorum arkadaşlar
25 Şubat 2023 21:57

Sedalinko
Aday Memur

Vay be

Toplam 71 mesaj