Editörler : ProletariatKubil ay
07 Şubat 2023 04:01

Hayatımda ilk defa üşüdüğüm için utandım!
Hayatımda ilk defa üşüdüğüm için utandım . Uyku tutmuyor. Sürekli haberlere bakıyorum. Gördükçe de karnıma ağrı giriyor. Kelimelerle anlatamıyorum ama 30 yaşımda biriyim ilk defa bu kadar agladigimi görüyorum.

Hasankeyf38
Genel Müdür
07 Şubat 2023 09:03

gariptirki bende sıcak yerde durduğum zaman içim sızlıyor, üzülüyorum. Enkaz altında ki yavrular aklıma geliyor...

Poliss155
Memur
07 Şubat 2023 10:41

Yemek yemeye utaniyorum

Ferhatsrn
Aday Memur
07 Şubat 2023 11:48

Hep birlikte saracağız yaralarımızı iyi olacağız ama artık para kazanma hırsı insan canından önemli olmamalı .
07 Şubat 2023 11:49

Valla o kadar doğru ki . Evimdeym ama evler üzerime yıkılmış gibi bekliyoruz

Policee11
Aday Memur
07 Şubat 2023 13:31

Dün saatlerde uzandığım yatakta tavana baktım o kadar vicdan azabı çekiyorum ki. Gönüllü olarak gitmek için listeye ismimi yazdırdım inşallah bir an önce giderim.

casser1a
Şube Müdürü
07 Şubat 2023 16:04

Maalesef devrem yakınlarımız da vardı orda, bizden şuanlık kayıp yok ama olabilirdi de.. Allah tüm vefat edenleri rahmetiyle ödüllendirsin. Yakınlarına sabırlar versin. Bizlerde İstanbul da bekliyoruz sonumuzu... Allah göstermesin ama sonumuzu diyorum çünkü öyle artçıları olan bir depremde İstanbul da yerle bir olacaktır. Kimse de hazırlık yok. Olsa bile ölüm Allahtan ne kadar tedbir alırsan al zamanın gelmişse gidiyorsun. Herşeyin hayırlısı olsun. Allah oradakilerin yardımcısı olsun ilk defa böyle büyük artçıları olan bir deprem yaşandı.

Eray922
Aday Memur
07 Şubat 2023 16:39

Elden birley gelmiyor. Maddi olarak gücümüz yettiğince yardım ediyoruz.

resulank18
Memur
07 Şubat 2023 17:00

Göçükten bir meslek taş eşi ve 3 yavrumuz vefat etmiş İstanbul'dan gönüllü bölgeye gitmek istiyoruz AFAD egitimi istiyorlar ömrüm inşaatlarda geçti Rusya'da bile şantiye ortamında çalıştım bir kardeşime yardımım dokunsa belki bu yük kalkar uzerimden

Karya.karya
Aday Memur
07 Şubat 2023 19:27

99 depreminden sonra yapı denetimi geldi. Ama hala malzemeden çalma derdinde mutahitler zaten dünyaları kazanıyorsun. Niye insan hayatıyla oynarsın aşağılık insanlar Allah belanizi versin

sertaçakınım
Genel Müdür
07 Şubat 2023 19:31

ben utanmaktan çok oradaki soğuğu bedenimde hissediyorum şu öyle bir üşüyorum ki anlatamam

09 Şubat 2023 20:57

kanun var yürütme eksik milleti denetlemezsen böyle oluyor denetlemeleri her konuda sıkıca yap bişey olmaz denetleyenleride denetlemek lazım hatta denetleyenleri denetleyenleri bile denetlemek lazım o derece

Karya.karya, 4 ay önce
99 depreminden sonra yapı denetimi geldi. Ama hala malzemeden çalma derdinde mutahitler zaten dünyaları kazanıyorsun. Niye insan hayatıyla oynarsın aşağılık insanlar Allah belanizi versin

sinanpolat22
Aday Memur
09 Şubat 2023 21:07

3.5 sene komşuluk yaptığım adamın, eşinin ve 2 çocuğunun hayata tutunma mücadelesi bugün bitti. dördünü de kaybettik. kızıma sarılırken utanıyorum, aşamıyorum. gözümün önünden gitmiyorlar Allahım bu nasıl acı
Toplam 12 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi