Editörler : ProletariatKubil ay
08 Şubat 2023 08:01

Herkes elinden geleni yapar ona hiç şüphem yok. O nedenle 1/4 kesinti yapmaya gerek yok. İcrası olan, kıt kanaat geçinen arkadaşlarımız var. Yardım yapmak isteyen kendisini de maaşının 1/4' ini gönderebilir. Ayrıca maaşlardan kesilen yardım fonlarından depremzede meslektaşlarımıza da yardım yapılabilir.

Kırattarık
Aday Memur
08 Şubat 2023 08:16

Katılıyorum. Bu tür büyük felaketlerde herkes devletine ve vatandaşına maddi ve manevi destek olmalıdır. Böylece tez zamanda düzen yerine oturur.

Android60
Daire Başkanı
08 Şubat 2023 08:19

Baglı olduğun neresi Ü. Ocağı mı hangi polis ülkü ocagına baglıymış.

timci, 4 ay önce

Bu acıyı yaşamıyan bilemez,ben afada maddi yardımda bulundum.bağlı bulunduğum, ü.Ocakları vasıtasıyla yardım toplayıp dün bir tır malzeme gönderdik ve çalışmalarımız devam ediyor.burda bazı arkadaşlar Fox TV,halk tv gibi.Ne yaparsak yapalım,bu acıyı anlamıyan anlamaz.fazla söze gerek yok.şu an sözün bittiği yerdeyiz. Allah bir daha böyle acıyı kimseye yaşatmasın.

mengok
Şef
08 Şubat 2023 08:59

Gondermeyelim demiyorum ama önce şu binaları yapan müteahhitlerin Carina yoguna çökun beş müteahhite bu sene yüzde 50 az kar ettirin bankalara da yüzde 700 değil de 200 kar ettirin benden kestiginizle beraber bütün deprem bölgelerini yeniden yaparız ama bunları yapmazsanız olmaz

koruma1903
Şef
08 Şubat 2023 10:40

Tek güvendiğim yardım yeri "ahbap"

eneskeser
Aday Memur
08 Şubat 2023 13:44

Buna gerek olmaması lazım normal bir ülkede zira "DEPREM VERGİSİ" adı altında yıllardır vergi alınıyor bu durumlar için.

Kadir-29
Memur
08 Şubat 2023 13:51

Ben ahbab derneğine bağışımı yaptım. Ne yazikki resmi kurumlar olsun diyanet Kızılay vs güvenin kalmadı

rasim1903
Aday Memur
08 Şubat 2023 14:45

Yaaa bi git işine birader kesinti yspılana kadsr adam gibi denetleme mekanizması kurulsun inşaatlara. AMK japonyasında 9 şiddetinde deprem oluyor bir kişi ölmüyor burada binlerce kişi ölüyor yardım değil önemli olan baştan önlem alınmalı. Önce bunu çözmeliyiz
08 Şubat 2023 20:16

başkan aynen öyle ama onların derdi vatan değil ki vatandaş değil ki biz düşünmezsek onlar zaten düşünmüyor doymayan bir nefisle gelmişler dünyaya bizim bizden başka kimsemiz yok orada can pazarı var bide bunların tafrası var bu tarafta reklamsız iş yapmazlar 3 koyup 25 alamıcaklarsa girmezler ellerini taşın altına koymazlar isim listesi istediler emniyetten imkanı olan yetişşin insanlarımıza

misyon.2010, 4 ay önce

Kodamanların vergilerini affetmek yerine alsınlar, senden benden kesilmesini istediğinin 500 misli fazla para aktarılır. Tüpçüsü, 5lisi, 8 yerden maaş alanları dururken, kaymağını yiyip, pudra şekerine parayı verenler varken, garibanın parası bunların yanında çerez parası kalır. Totalde para bile yapmaz.

bybilen59
Yasaklı
09 Şubat 2023 02:21

Birde memlekette şu mütahit denen heriflerin yaptıkları binaların incelenmesi lazım.hangi şartlarda yapıyorlar,nasıl yapıyorlar,kaliteli malzeme kullanıyorlar mı ? Bunların yakından incelenmesi lazım.Yoksa daha çok acılar görürüz.Adamların para için yapmadıkları dalavere yok..para hırsı bürümüş gözlerini..Yaptıkları binaların sağlamlığına depreme dayanıklığına falan hiç bakmıyorlar.Varsa yoksa gelsin milyonlar cebe.tek dertleri o..Bunları doğru dürüst denetleyen de yok neticesi ortada.

bybilen59
Yasaklı
09 Şubat 2023 02:24

Kahramanmaraşta 10 yıl önce cennetten bir yer diye reklam yaparak rezidans yapmışlar yerle yeksan olmuş,Malatyada sanırsam bir konut projesi üretmişler üstelik tanıtımda depreme dayanıklı,testten geçti falan ilanları var bina paramparça..Bunları denetleyen yok ki bunlar oluyor maalesef.

İpinikoparankukla
Aday Memur
09 Şubat 2023 02:41

Sen önce herkes yazmayı öğren sonra şov yaparsın.

09 Şubat 2023 09:50

Belediyeler, bayındırlık ve iskan bakanlığı, hükümet sorumlu.denetleme yok.her seçim dönemi herşeye af gelirsene olur,vatandaş olarak buna bizleri alıştırdılar.vergisini bile zamanında yatıran keriz oluyor.kısaca mütahitten, mühendis lerden başlanarak bütün sorumluların en ağır şekilde cezalandırılmalı.

Murat0946
Aday Memur
10 Şubat 2023 00:31

Yardım yapmak isteyen varsa yardımını yapsın.

Yok yapmayacaksanız eğer bıdı bıdı yapmayın.

YorgunAdam1
Memur
10 Şubat 2023 08:44

Deprem vergisi??

Mesaj bu kadar

hazanay2121
Aday Memur
10 Şubat 2023 11:12

Kesinlikle.10 milyon Suriyelileye göğüs geren ülkemiz kendi vatandaşını açıkta bırakmayacak.Bundan kimsenin şüphesi olmasın
Yukatuman, 4 ay önce

Gerekirse bütün servetimi veririm ama yaklaşık 10 milyon suriyeliye bakan devletimiz gerekeni yapacaktır şahsımca

hazanay2121
Aday Memur
10 Şubat 2023 11:17

Devletim iflas ettikten sonra malım.olsa param olsa ne yazar. Devletimin Milletimin yanındayım
hazanay2121, 4 ay önce
Kesinlikle.10 milyon Suriyelileye göğüs geren ülkemiz kendi vatandaşını açıkta bırakmayacak.Bundan kimsenin şüphesi olmasın
10 Şubat 2023 11:21

99 demreminde para toplandı ama sonuç iç edildi gerçek ihtiyaç sahiplerine. Ulaşmadı o nun için ?

cg174461
Aday Memur
12 Şubat 2023 01:12

Memurdan kesip altındaki BMW Audi Mercedes ile yardım tırlarından malzeme alanlara şatolar yapalım haklısınız. Devlet her sıkıntıyı vatandaştan para toplayarak çözecekse sıkıntı olmayan dönemde vergi vermeyelim. Herkes kendini Cumhurbaşkanı zannedip çözüm önerilerinde bulunuyor. Buraya zaten vatandaşlardan gelen yardımların haddi hesabı yok. Sokaklar kıyafet çöplüğüne döndü. İnsanlar aş evlerini geziyor hangisinde güzel yemek varsa orada yiyor. Sıcak yemek buldum yiyeyim demiyor. Marketlerin hepsi ilk gün yağmalandı. Çaldıkları elektrikli malzemelerin fişini nerelerine takacaklarsa. Kimse burada başlık açıp ondan bundan para kesilsin demesin. Parası çok olan kendince hayrını yapsın. İyi geceler.

12 Şubat 2023 11:24

Burda çoğunluğu devlete yükleniyor.10 tane il darmaduman olmuş,ABD bile bunun altından kalkamaz.ben de dayının dediği gibi zorunlu kesintilerden yanayım.önce cumhurbaşkanından milletvekillerinden 6 ay tam,6 ay yarım maaş olmak üzere,hepinizden zorunlu kesinti yapılmalı,bağışlarla bir miktar ancak olur.zorunlu olması şarttır.bir iki yıl bütün atamalar durdurulmalı, deprem bölgesi hariç,vb çokça önlem alınmalı.bu yaranın kapanması en az 5 -10 yıl arası sürer.

Toplam 42 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi