Editörler : gubaz"eskiyara"
07 Şubat 2023 15:52   

uzaktan eğitim yada izin olmalı

deprem bölgesi ve çevresi için izin yada uzaktan eğitime geçilmeli

binalara girecek psikoloji ne öğrenci nede öğretmende vardır tahmin ediyorum.

07 Şubat 2023 16:29

cahilsavan
Kapalı

Haklı bir talep. Neden eksi verir ki insan bu başlığa hayret doğrusu

07 Şubat 2023 16:46

şaşkın tarihçi
Genel Müdür
Abi adamların evi gitmiş, nerede yatacağı belli değil uzunca süre konteynerde uzaktan eğitim mi vereceksin. Komik olmayın. Bu sene her şekilde o illerde okullar kapalı olur.
07 Şubat 2023 17:41

skramz
Şube Müdürü

Binalara girmeyi bırak eğitimi düşünecek psikoloji olduğunu sanmıyorum

07 Şubat 2023 17:48

Kemençe61
Memur

Uzaktan, yakından bu dönem bölgede eğitim yapılması zor. Hem fiziki altyapı hem psikolojik çöküntüden ötürü.

07 Şubat 2023 18:50

Feldmareşal
Aday Memur

Deprem bölgesindeyim. Evim hasar aldı kullanılabilecek durumda değil. Kullanılabilecek duruma gelecebilecek olsa bile yaptırmaya maddi gücüm yetmez. Şimdi bu durumda:

Ben ve çocuklarım nasıl okula gidebiliriz, ben nasıl mesleğimi icra edebilirim? Ekders ücreti de ayrı bir sorun, ona güvenerek borca girdik. Eminim ki çoğu meslektaşım da benim durumum da. Bu problemle ilgili yetkililer ne düşünüyor acaba?

07 Şubat 2023 19:01

dehneliler
Genel Müdür

Deprem bölgesindeyim. Evim hasar aldı kullanılabilecek durumda değil. Kullanılabilecek duruma gelecebilecek olsa bile yaptırmaya maddi gücüm yetmez. Şimdi bu durumda:

Ben ve çocuklarım nasıl okula gidebiliriz, ben nasıl mesleğimi icra edebilirim? Ekders ücreti de ayrı bir sorun, ona güvenerek borca girdik. Eminim ki çoğu meslektaşım da benim durumum da. Bu problemle ilgili yetkililer ne düşünüyor acaba?

Feldmareşal, 4 ay önce - Alıntıya git

Hocam geçmiş olsun

07 Şubat 2023 19:17

Nesrin031
Aday Memur

Internet başına geçecek bilgisayar, tablet kaldı mı acaba?

07 Şubat 2023 23:13

Feldmareşal
Aday Memur

Hocam geçmiş olsun

dehneliler, 4 ay önce - Alıntıya git

Teşekkürler sayın hocam. Allah milletimizin yardımcısı olsun

08 Şubat 2023 00:01

Ddevran
Genel Müdür

3 4 ilde egitim uzun zaman baslamaz bana göre

Toplam 9 mesaj