Editörler : ayşegül bgm
07 Şubat 2023 16:24

Üniversite hastanesi vs şehir hastanesi vs devlet hastanesi

üniversite hastanesinin diğer iki hastaneye göre dezavantajları nelerdir.2.atamayı bekliyorum ama bir yandan da üniversite alımları başladı.değerli meslekdaşlarımın fikirlerini bekliyorum şimdiden teşekkür ederim

07 Şubat 2023 17:15

2. Alım ertelenir bence depremden dolayı

Nothink
Aday Memur
07 Şubat 2023 17:35

Evet hocam depremden sonra bende böyle bir ihtimal üzerinde durduğum için üniversite hastanesi düşünmeye başladım

teras09, 8 ay önce
2. Alım ertelenir bence depremden dolayı

Ekoba
Kapalı
07 Şubat 2023 17:41

Bende çok araştırdım tek olumsuzluk olarak çakılı kadro dendi

Radyoloji tknkeri
Aday Memur
08 Şubat 2023 15:16

çalışma saati, maaşı aynı sadece çakılı kadro olunuyor.

aday1memur
Yasaklı
18 Şubat 2023 22:31

Üniversite hastanesindemi çalışıyorsunuz?
Radyoloji tknkeri, 8 ay önce

çalışma saati, maaşı aynı sadece çakılı kadro olunuyor.

19 Şubat 2023 00:58

Tek farkı çakılı olması tayin hakkının olmaması başka bir fark yok 11 yıldır üni hastanesinde çalışıyorum

aday1memur
Yasaklı
19 Şubat 2023 01:56

Teşvik ödemesi ve sabit ödemesi var mı üniversitesi hastanesinde bende TDS olarak başvuru yapmayı düşünüyorum.
Üniversite hastanesi, 7 ay önce
Tek farkı çakılı olması tayin hakkının olmaması başka bir fark yok 11 yıldır üni hastanesinde çalışıyorum
19 Şubat 2023 06:44

Var
aday1memur, 7 ay önce
Teşvik ödemesi ve sabit ödemesi var mı üniversitesi hastanesinde bende TDS olarak başvuru yapmayı düşünüyorum.

aday1memur
Yasaklı
19 Şubat 2023 07:41

Sizin bransınız nedir hocam?
Üniversite hastanesi, 7 ay önce
Var
19 Şubat 2023 08:00

Hemşire

anstziyvzz
Aday Memur
21 Şubat 2023 22:37

Sağlık bakanlığından kesinlikle ayrılmayın derim. Üniversiteler ayrı bir cumhuriyet. Sağlık bakanı ne derse desin ayrıca YÖK demedikten sonra bir hakkın olmaz. Dekan ve başhekimin çok yetkisi var. Nöbet ücreti icap ücreti falan hayal olur üniversite de adamlar öyle kılıfına uydurur. Kaç derim kaç bu söylediklerim onda biri. 10 yılı aşkın üniversite personeliyim.

Radyoloji tknkeri
Aday Memur
18 Mart 2023 23:53

abartmayın ben üni hastanesinde hemşire olarak çalışıyorum.

Maaşlar çalışma saatleri devlet ile aynı tek fark tayin hakkı yok.

her hastanede başhekim ne derse oluyor valla devlet-üni-özel fark etmez.

anstziyvzz, 7 ay önce

Sağlık bakanlığından kesinlikle ayrılmayın derim. Üniversiteler ayrı bir cumhuriyet. Sağlık bakanı ne derse desin ayrıca YÖK demedikten sonra bir hakkın olmaz. Dekan ve başhekimin çok yetkisi var. Nöbet ücreti icap ücreti falan hayal olur üniversite de adamlar öyle kılıfına uydurur. Kaç derim kaç bu söylediklerim onda biri. 10 yılı aşkın üniversite personeliyim.

howards
Şef
24 Mayıs 2023 00:28

tam aradığım konu. istanbulda üniversitesi hastanesine tds olarak başvurum kabul edildi. evrak teslim etmem gerekiyor. yine istanbul dışında bir devlet hastanesine kpss ile atamam gerçekleşti. devlet hastanesine evrakları teslim ettim ek süre talebinde bulundum kabul edildi ve henüz göreve başlamadım. benim için çakılı kadro olması sorun değil, çalışma şartları olarak üniversite mi devlet hastanesi mi? gerçi devlet de değil şehir hastanesi ancak istanbul üniversitesinde çalışan arkadaşlar varsa yardımcı olabilir mi?

Ysfbrgl
Aday Memur
26 Mayıs 2023 19:46

Hocam istanbul a kaç puanla başvurdunuz, bilgi alabildinuz ki üniversitesi hastaneleri için

howards, 4 ay önce

tam aradığım konu. istanbulda üniversitesi hastanesine tds olarak başvurum kabul edildi. evrak teslim etmem gerekiyor. yine istanbul dışında bir devlet hastanesine kpss ile atamam gerçekleşti. devlet hastanesine evrakları teslim ettim ek süre talebinde bulundum kabul edildi ve henüz göreve başlamadım. benim için çakılı kadro olması sorun değil, çalışma şartları olarak üniversite mi devlet hastanesi mi? gerçi devlet de değil şehir hastanesi ancak istanbul üniversitesinde çalışan arkadaşlar varsa yardımcı olabilir mi?

howards
Şef
27 Mayıs 2023 02:35

76 puan. istanbul tıp fakültesi hastanesi çapa diye geçiyor. kendi web sitesi üzerinden başvurdum. başvurumu kabul etmişler. Hastane hakkında bilgi sahibi değilim. Pazartesi gibi öğreneceğim. Ayın 2'sine kadar evrak teslimi var.

Ysfbrgl
Aday Memur
27 Mayıs 2023 09:07

Hayırlısı olsun hocam

howards, 4 ay önce

76 puan. istanbul tıp fakültesi hastanesi çapa diye geçiyor. kendi web sitesi üzerinden başvurdum. başvurumu kabul etmişler. Hastane hakkında bilgi sahibi değilim. Pazartesi gibi öğreneceğim. Ayın 2'sine kadar evrak teslimi var.

Toplam 16 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi