Meslekte 20. yılım doldu. 42 yaşındayım ve kanun çıkar çıkmaz emekli olacağım. Bugün için 400 bin tl tazminat ve 12 bin maaş alacağım. Eşim çalışıyor. Sizce tazminatımı altın, döviz, borsa vs nereye yatırmalıyım? Umarım 60-65 yaşlarında emekli olacak öğretmenlerime de kolaylıklar gelir.
Sayın Delhii gidin deprem bölgesinde gönüllü olun çalışmalara gücünüz yettiğince yardımcı olun. Oranın dönüşünde neye yatırım yapmanız gerektiğine dair kesin bir kanaatiniz olacaktır. Saygılar..
ne insanlarsınız şu dönemde böyle başlık açarak neyi amaçlıyorsunuz ülkece acımız çok büyük insanlar can derdinde siz neyin derdindesiniz
Sadece basit bir soru sordum. Yanıtlar ise ahlak dersi maalasef. Zaten ben de deprem bölgesindeyim. Her türlü yardımımı yaptım, yapmaya devam edeceğim.... Sanki eyt li olmak suçmuş, sanki insanın geleceğini düşünmek suçmuş gübi cevaplar geldi.
İnanılır gibi değilsin başlık sahibi, biz gece sıcak yataklarımızda vicdan azabından uyuyamıyoruz göçük altındaki insanları çocukları düşünmekten, yemek yemeye utanıyoruz, senin açtığın başlığa bak, nasıl bir ortamda büyüdün, nasıl bu kadar empati yoksunu bencil olabildin, zorlasan olamazsın yani normalde. Biraz saygın varsa yazma başlığa alta düşsün
İnanılır gibi değilsin başlık sahibi, biz gece sıcak yataklarımızda vicdan azabından uyuyamıyoruz göçük altındaki insanları çocukları düşünmekten, yemek yemeye utanıyoruz, senin açtığın başlığa bak, nasıl bir ortamda büyüdün, nasıl bu kadar empati yoksunu bencil olabildin, zorlasan olamazsın yani normalde. Biraz saygın varsa yazma başlığa alta düşsün Kuzey2259, 1 ay önce - Alıntıya git