Editörler : gubaz"eskiyara"

şaşkın tarihçi
Genel Müdür
08 Şubat 2023 14:20

Şube müdürü de ne bilir ya. Dünyada en çok güldüğüm şey şube müdürü söyledi şöyleymiş lafları. İddia ediyorum sayın bakan bile bilmiyordur şu anda ne olacağını o kadar çok karmaşık bir konu.
Alex10alec, 4 ay önce

10 ilde eğitim bu dönem başlaması çok zor .diğer iller de eğitim kesinlikle başlayacakmış .Dün şübe müdürü bir arkadaşım söyledi.13 şubat da okullar açılacak dedi .Deprem bölgelerin de akrabaları olan öğretmenler izinli olacak dedi

maviyedair
Şef
08 Şubat 2023 16:28

Gardaş şaka mısınız yahu evlerimize giremiyoruz nasıl online eğitim olacak, en temel ihtiyaçlarımız yardımlarla dönüyor yahu, her taraf ana baba günü

Trakyali95
Kapalı
08 Şubat 2023 16:40

Eğitim öğretim yüzyüze olması gerekiyor. Okula gitmek sadece ders demek değildir. O çocukların psikososyal desteğe de ihtiyacı var bu da arkadaşlarının arasına karışarak olur evinde izole olarak daha iyi saramaz yaralarını

alparslan...
Genel Müdür
08 Şubat 2023 16:44

1. maddeye istinaden yazıyorum "işine bak". Bırak okulların durumunu biz düşünelim. 20 Şubat şu an için ilan edilen tarih,gelişmelere göre MEB bunu düzenler. Şimdiden 3 ay tatil kararı mı alınsın? Her işi de bilmeyin, eğitim işini bilmeyen yok memlekette. Yeter yahu...

balarest, 4 ay önce

1. Ogretmen değilim

2. Deprem bolgesınden yenı geldım.

3. 20 Subatta egtımın baslayacagını ılan eden bakanlıga soyleyın.

4. Bu çocujlar ulkenın tamamını ılgılendıren sınavlarda ne olacak.

5. Protokol ıle eğitim paydaslarına eğitim amaclı ıntrnet kotası tanımlanır.

6. Planlamaya bugun baslanmazsa sonrdan çok geç olacak.

Toplam 24 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi