Editörler : swat3410
«12131415161718192021222324

gökbörü60
Daire Başkanı
07 Temmuz 2024 17:31

Ben açık öğretim mezuunuyum borçlandım farketmiyor

mehmet.sagmen, 3 ay önce

Devrem daha önce açiköğretim borçlanilamiyordu kabul etmiyorlardı ben 2013 de borçlandigimda, ancak son durum ne bilmiyorum. Borçlanmalar da berbat artmış geçen bir arkadaş yazmıştı 2024 yilı itibariyle 1350 güne 330 bin borç göndermişler ( 3 yıl 9 ay ediyor) buna 1 Temmuzdan sonra %20 daha ekle 400 bin artık hiçbir şeye yetişemez oldu Allah sonumuzu hayır eylesin.

mehmet.sagmen
Daire Başkanı
07 Temmuz 2024 17:37

Daha önce kabul etmiyorlardı demekki baktılar güzel para geliyor. Emekli olsan nolacak o da çözüm değil bu zamanda.

gökbörü60, 3 ay önce

Ben açık öğretim mezuunuyum borçlandım farketmiyor

Arnel
Şube Müdürü
07 Temmuz 2024 23:40

Gerek yok sistem otomatik olarak işliyor borclanir borçlanmak zaten sisteme düşüyor odedigin zaman da direk sistemde gözüküyor

hknblc, 3 ay önce

Kurumdan istifa edip ayrıldığım için parayı yatırdıktan sonra evrakları sgk nın ilgili birimine göndermem gerekiyor. Tam olarak bilmediğim ve sorduğum Sgk nın hangi birimine göndereceğim hususu aslında. Bu konuda bilginiz varsa bilmek isterim.

egeliinci
Genel Müdür
08 Temmuz 2024 10:18

Bende 17 şubatta askerlik borçlanması yaptım, e devletteki ekranda 1 haftadır taahhuk oluşturulmuştur yazıyor, tebligat gelmedi daha, sizin ödeme hesabınıza göre günlüğü 196tl ye geliyor, askerlik içinde eğer aynı rakamdan hesaplarlarsalar benim 8 ay askerlik 50bin TL geçmez gibi,

MeyM, 3 ay önce
2024 şubat ayında başvurdum. 2 yıl pmyo 605 gün.(118.800) 24 haziranda e devlette 4c borçlanma tahakkuk'a düştü. 6 temmuz itibariyle ikametime evrak ulaştı.evrakta ücretin nereye nasıl yatacağı evraklar nereye gönderileceği işlemleri yazıyor.

hknblc
Aday Memur
08 Temmuz 2024 15:23

Evet şuan e-devlette görünüyor borçlanmam. Henüz son ödeme tarihi gelmedi. Ödedikten sonra makbuzu sgk nin ilgili kurumuna göndermek gerekiyor diyorlardı ancak emin değilim. Ödeme işlemini yapan varsa süreç hakkında bilgi verebilir.

Arnel, 3 ay önce

Gerek yok sistem otomatik olarak işliyor borclanir borçlanmak zaten sisteme düşüyor odedigin zaman da direk sistemde gözüküyor

mellan46
Aday Memur
08 Temmuz 2024 17:32

Üniversite borçlanması yaparken sürenin tamamını ödemek zorundamıyız yoksa bize gerekli olan prim gü

orhanzay
Müsteşar Yardımcısı
08 Temmuz 2024 17:33

-Ödediğiniz borcun makbuzunu il personel şubenize üst yazı ile biriminizden yollatın HİTAP a işlensin,

-Ödemeniz e devlette görünüyorsa sgk ya evrak göndermenize gerek yok,

-e devlette görünmüyorsa evrakları posta yolu ile sgk ya gönderebilirsiniz.

hknblc, 3 ay önce

Evet şuan e-devlette görünüyor borçlanmam. Henüz son ödeme tarihi gelmedi. Ödedikten sonra makbuzu sgk nin ilgili kurumuna göndermek gerekiyor diyorlardı ancak emin değilim. Ödeme işlemini yapan varsa süreç hakkında bilgi verebilir.

Redwhit
Aday Memur
08 Temmuz 2024 17:51

şuan günlük borçlanma ne kadat mesela 1356 güne

mehmet.sagmen
Daire Başkanı
08 Temmuz 2024 18:35

Tamamını ödemen gerekiyor

mellan46, 3 ay önce

Üniversite borçlanması yaparken sürenin tamamını ödemek zorundamıyız yoksa bize gerekli olan prim gü

mehmet.sagmen
Daire Başkanı
08 Temmuz 2024 18:38

Gecenlerde bir arkadaş yazmıştı ocak 2024 itibariyle 1350 güne 330 bin gelmiş, buna 1 Temmuz itibariyle %20 daha ekle 400 e yaklaşır.

Redwhit, 3 ay önce
şuan günlük borçlanma ne kadat mesela 1356 güne

mhm123456
Şef
08 Temmuz 2024 19:01

ben 2023 aralıkta başvurdum, tahakkuk 2024 mart ayında e devlette göründü. ancak adrese bi tebligat gelmedi. benim başvurduğum tarihte mi hesaplanır yoksa tahakkuk oluşan tarihte mi, yoksa tebliğ edilince mi?

hknblc
Aday Memur
08 Temmuz 2024 19:19

Bilgilendirme için teşekkürler. Emniyetten istifa ederek ayrıldığım için Emniyete herhangi bir bildirim yapmama gerek yok diye düşünüyorum. Ödemeyi yaptıktan sonra makbuzu SGK?nın ilgili birimine göndermem yeterli olacaktır.

orhanzay, 3 ay önce

-Ödediğiniz borcun makbuzunu il personel şubenize üst yazı ile biriminizden yollatın HİTAP a işlensin,

-Ödemeniz e devlette görünüyorsa sgk ya evrak göndermenize gerek yok,

-e devlette görünmüyorsa evrakları posta yolu ile sgk ya gönderebilirsiniz.

egeliinci
Genel Müdür
08 Temmuz 2024 19:42

Yanlışın var arkadaşım askerlik borçlanması başvuru tarihi itibari ile geçerli olan rakamlardan hesaplanır temmuz zammı borçlanma miktarını arttırma, ayrıca borçlanma hesabında memur maaş zammı değil asgari ücrete gelen zam oranı belirler

mehmet.sagmen, 3 ay önce

Gecenlerde bir arkadaş yazmıştı ocak 2024 itibariyle 1350 güne 330 bin gelmiş, buna 1 Temmuz itibariyle %20 daha ekle 400 e yaklaşır.

öyleböyleemekli
Aday Memur
08 Temmuz 2024 20:03

polislik öncesi sigortalı 4a çalışmam var borçlanma sonrası ayrıldıktan tazminatı ne zamanaalabrum y

orhanzay
Müsteşar Yardımcısı
08 Temmuz 2024 22:08

Müracatınızı polisken mi yaptınız? İstifa ettikten sonramı?

Polisken müracat edip borcunuzu ödedi iseniz sorun yok ama polisken müracaat edip istifa ettikten sonra ödeme yaptı iseniz sorun olabilir, borçlanma hakkının sadece görevde olan polis için geçerli diye biliyorum iyi araştırma yapmanızı öneririm.

hknblc, 3 ay önce

Bilgilendirme için teşekkürler. Emniyetten istifa ederek ayrıldığım için Emniyete herhangi bir bildirim yapmama gerek yok diye düşünüyorum. Ödemeyi yaptıktan sonra makbuzu SGK?nın ilgili birimine göndermem yeterli olacaktır.

MeyM
Memur
08 Temmuz 2024 23:17

askerlik bırçlanması asgari ücret üzerinden hesaplanır. okul borçlanması en düşük polis maaşından hesaplanır. askerlik borçlanması internette hesap yapan siteler var ordan bakabilirsiniz.
egeliinci, 3 ay önce

Bende 17 şubatta askerlik borçlanması yaptım, e devletteki ekranda 1 haftadır taahhuk oluşturulmuştur yazıyor, tebligat gelmedi daha, sizin ödeme hesabınıza göre günlüğü 196tl ye geliyor, askerlik içinde eğer aynı rakamdan hesaplarlarsalar benim 8 ay askerlik 50bin TL geçmez gibi,

hknblc
Aday Memur
09 Temmuz 2024 08:16

Müracaatı görevdeyken yaptım sonrasında istifa ettim. Hak kaybı olabiilir mi diye SGK?ya hem mail hemde Cimer aracılığı ile bu konuyu sordum. Son ödeme tarihine kadar parayı yatırdığım takdirde hakkımın saklı olduğu, ödeme sonrasında dekontun kurumlarına gönderilmesi şeklinde cevap geldi.

orhanzay, 3 ay önce

Müracatınızı polisken mi yaptınız? İstifa ettikten sonramı?

Polisken müracat edip borcunuzu ödedi iseniz sorun yok ama polisken müracaat edip istifa ettikten sonra ödeme yaptı iseniz sorun olabilir, borçlanma hakkının sadece görevde olan polis için geçerli diye biliyorum iyi araştırma yapmanızı öneririm.

Redwhit
Aday Memur
09 Temmuz 2024 10:08

baya artmış:(
mehmet.sagmen, 3 ay önce

orhanzay
Müsteşar Yardımcısı
09 Temmuz 2024 11:27

Gerekeni yapmışsınız, hayırlısı olsun.

hknblc, 3 ay önce

Müracaatı görevdeyken yaptım sonrasında istifa ettim. Hak kaybı olabiilir mi diye SGK?ya hem mail hemde Cimer aracılığı ile bu konuyu sordum. Son ödeme tarihine kadar parayı yatırdığım takdirde hakkımın saklı olduğu, ödeme sonrasında dekontun kurumlarına gönderilmesi şeklinde cevap geldi.

hknblc
Aday Memur
09 Temmuz 2024 21:08

Teşekkürler.

orhanzay, 3 ay önce

Gerekeni yapmışsınız, hayırlısı olsun.

Toplam 478 mesaj
«12131415161718192021222324

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi