Editörler : swat3410
«12131415161718192021222324

yalnızkurt3847
Aday Memur
19 Temmuz 2024 14:57

bu arada, 2022 31 aralıkta e devletten 4 yılı borçlandım; seneye nisanda süre bitiyor. 138 bin çıktı. ödeyecem, borç alır gene öderim. hedef 25 sene, sonrası durmam

ömerlik
Şef
19 Temmuz 2024 15:20

arkadaşlar, üniversite okunan dört yılı saydırırsak, yaptığımız ödeme maaşsız emekliliği öne çekiyor mu? yoksa genel emeklilik yaşını mı öne alıyor

yalnızkurt3847
Aday Memur
19 Temmuz 2024 18:03

devrem sana araştırmada ve forumda altın bir kural söyleyim. araştırmadan soru sorulmaz. başlığın en az 10 yerinde buna cevap verildi ama sen eskiye bakmadan bizden google gibi cevap bekliyorsun. sorunun cevabını biliyorum ama geçmişe bak diye söylemeyecem.

ömerlik, 3 ay önce

arkadaşlar, üniversite okunan dört yılı saydırırsak, yaptığımız ödeme maaşsız emekliliği öne çekiyor mu? yoksa genel emeklilik yaşını mı öne alıyor

öyleböyleemekli
Aday Memur
20 Temmuz 2024 11:29

Tahakkuk eden borcu ödemeye çalıştığınızda engel mi çıkarttılar ?

egeliinci, 3 ay önce

Bugün bulunduğum yerdeki sgk müdürlüğü memurların askerlik borçlanmalarında taahhuk edilen borç tebliği adreslerine değil bağlı oldukları kurumlara yapılır dedi, tereddüte düştüm, 1 temmuzda taahhuk eden borcu hala ödeyemiyorum, sizlerde nasıl oldu evinize mi yoksa kurumumuza mı tebliğ yapıldı

ömerlik
Şef
20 Temmuz 2024 13:18

abi çok komik bi adam olduğunu sana hiç söylediler mi? yanıtı biliyormuş ama söylemeyecekmiş. öğretmene de şikayet beni, olur mu? sanırsın kainatın sırrını veriyor, vallahi çok garip adamlarsınız ya.

yalnızkurt3847, 3 ay önce

devrem sana araştırmada ve forumda altın bir kural söyleyim. araştırmadan soru sorulmaz. başlığın en az 10 yerinde buna cevap verildi ama sen eskiye bakmadan bizden google gibi cevap bekliyorsun. sorunun cevabını biliyorum ama geçmişe bak diye söylemeyecem.

secret.lifee
Daire Başkanı
20 Temmuz 2024 15:55

Maaşsız emeklilik die bişey yok kardeş. Diğer arkadaşın dediği gibi bu soru 50 bin defa cvplandı. 20 yılını doldurunca yaşı beklemek için istifa edersin ( Maaaşsız emekilik değin şey bu) Üniversiteyi borçlanırsan emeklikik yaşını geriye çekmez ancak hizmek sürene eklenir. yani 16 yıl fiilen çalışıp 4 yıl üniv borçlanıp yatırırsan hizmet sürene eklenir ve 20 yıl olur sennin tabirinle maaşsız emeklilik ( aslında istifa ) hakkını kazanmış olup 55 yaşı beklersin. ( 99 ekimden önce sigorta girişin varsa eyt şartlarına göre şartların değşir. Onları da. EyT başlığında bulabilirsin)

ömerlik, 3 ay önce

066606
Aday Memur
20 Temmuz 2024 19:17

Merhabalar 2007 sigorta girişim var Kademeli emeklilik ile 5 yıl geri çekme olduğunu biliyorum yanlış değilse Üniversite borçlanmasi emeklilik yaşı konusunda ayrıca bir avantaj sağlar mı Teşekkürler

egeliinci
Genel Müdür
21 Temmuz 2024 01:41

Hayır engel çıkartma değil, tebliğ edilmediği için ne bankada ne de sgk nın online tahsilat kısmında ödeme çıkmıyor, söylediklerine göre kuruma tebliğ edildikten sonra ödeme ggmeğnğr hale gelecek o zaman ödeyebilecekmişim

öyleböyleemekli, 3 ay önce

Tahakkuk eden borcu ödemeye çalıştığınızda engel mi çıkarttılar ?

MABEL_
Memur
21 Temmuz 2024 02:13

ödeme için sistemden borç çıkmıyor zaten sizler belirtilen tutarı sgk hesabına yatırarak dekontu hem kuruma hem sgk ya iletiyorsunuz. ben bu şekilde ödeme yaptım
egeliinci, 3 ay önce

Hayır engel çıkartma değil, tebliğ edilmediği için ne bankada ne de sgk nın online tahsilat kısmında ödeme çıkmıyor, söylediklerine göre kuruma tebliğ edildikten sonra ödeme ggmeğnğr hale gelecek o zaman ödeyebilecekmişim

MABEL_
Memur
21 Temmuz 2024 02:18

ben vakiftan sırası ile; -ödemeler -sgk ödemeleri -ödeme türü, diger tahsilatlar -ödeme tipi, beyan usulü saymanlik -saymanlik, ankara-gelir muhasebe birimi, - referans no, tc yazin -borg segin, diger emsan tahsilati, -tutari yazip ödeyin açiklama kismina emekli sicil no te no ad soyad yazin
egeliinci, 3 ay önce

066606
Aday Memur
21 Temmuz 2024 10:26

Kademeli emeklilik kapsamında (çıkması halinde)

066606, 3 ay önce

Merhabalar 2007 sigorta girişim var Kademeli emeklilik ile 5 yıl geri çekme olduğunu biliyorum yanlış değilse Üniversite borçlanmasi emeklilik yaşı konusunda ayrıca bir avantaj sağlar mı Teşekkürler

kripto1982
Daire Başkanı
21 Temmuz 2024 12:39

Çok zor görünüyor kademeli emeklilik, bende bekliyorum, en erken 2027 gibi olur bence , seçimlerden önce EYT gibi.
066606, 3 ay önce

066606
Aday Memur
21 Temmuz 2024 13:03

Kademeli emeklilik kapsamjnda Borçlanmanın avantajı var mı onu merak ediyorum emeklilik yaşını düşürüyorsa iyi gibi duruyor

kripto1982, 3 ay önce
Çok zor görünüyor kademeli emeklilik, bende bekliyorum, en erken 2027 gibi olur bence , seçimlerden önce EYT gibi.

kripto1982
Daire Başkanı
21 Temmuz 2024 13:07

Devrem kademeli emeklilik çıkmadı şuan bir avantajı yok, yalnızca toplam hizmet süresini artrr, oda emekli maaş ve ikramiyeni artrr emekli olduğunda, bana kalırsa eyt ile ilgili kanun çıkmadan borçlanma yapmağa değmez şu aşamada, yinede karar senin
066606, 3 ay önce

Kademeli emeklilik kapsamjnda Borçlanmanın avantajı var mı onu merak ediyorum emeklilik yaşını düşürüyorsa iyi gibi duruyor

066606
Aday Memur
21 Temmuz 2024 13:13

Soruma bi cevap bulabilsem ona göre karar verecem

kripto1982, 3 ay önce
Devrem kademeli emeklilik çıkmadı şuan bir avantajı yok, yalnızca toplam hizmet süresini artrr, oda emekli maaş ve ikramiyeni artrr emekli olduğunda, bana kalırsa eyt ile ilgili kanun çıkmadan borçlanma yapmağa değmez şu aşamada, yinede karar senin

gökbörü60
Daire Başkanı
21 Temmuz 2024 14:35

20 yılını doldurmamış memur arkadaşlar için 4 yıl üni borçlanma her zaman iyidir , Allah korusun ihraç vs durumunda 20 yılı doldurmamışsan emeklililği hakedemiyorsun , bu borçlanma kanunu assubay ve polisler için bi avantaj bence ,hemde 2 sene sonra faizsiz ödeme imkanı üstelik paranın büyük kısmı yada daha fazlası tazminata ekleniyor , 2 sene sonunda ödemesin bile yaptırım yok daha ne olsun...

yalnızkurt3847
Aday Memur
21 Temmuz 2024 20:26

sen harcanıyorsun bence kardeşim. konudan bi-haber, okuma alışkanlığı yok, araştırma yok, üstüne harika bir espri yeteneği var. senin gibi cevherler beni çok şaşırtıyor..

ömerlik, 3 ay önce

abi çok komik bi adam olduğunu sana hiç söylediler mi? yanıtı biliyormuş ama söylemeyecekmiş. öğretmene de şikayet beni, olur mu? sanırsın kainatın sırrını veriyor, vallahi çok garip adamlarsınız ya.

yalnızkurt3847
Aday Memur
21 Temmuz 2024 20:29

arkadaşlar 16 yıl çalışıp üstüne 4 yıl borçlanma ile zorunlu süre tamamlanmış olmuyor malesef. bütün hesabınızı 9000 güne göre ayarlayın. biz normalde 25 sene ile emeklilik özlük haklarını kazanıyoruz lakin 5 yıl yıpranma var bunu içinde. 16 artı 4 şeklinde olursa eksik süreniz kalır bilginiz olsun. önceki sayfalarda bir arkadaşımız da bahsetti 9000 günden

ömerlik
Şef
22 Temmuz 2024 14:06

çat pat bir şey öğrendiğin konuda allame gibi şov yapıyrosun. okuma alışkanlığım yokmuş. sanırsın kendisi kütüphanelerce kitap okudu. cevap yazarsan yazarsın, yazmazsan ne diye boş yapıyorsun?

yalnızkurt3847, 3 ay önce

sen harcanıyorsun bence kardeşim. konudan bi-haber, okuma alışkanlığı yok, araştırma yok, üstüne harika bir espri yeteneği var. senin gibi cevherler beni çok şaşırtıyor..

yalnızkurt3847
Aday Memur
22 Temmuz 2024 14:28

google adımızı yazsan kendinle kıyaslamayı bile düşünmezsin ama laf olsun diye bişeyler söylüyorsun işte. neyse senle harcayacak vaktim yok. grubu da iki günde senin laf u güzafların yeteri kadar meşgul etti zaten. polemiğe gerek yok. herkes işini halletmeye çalışıyor, bizim gereksiz yazışmamız ona mani olmasın daha fazla

ömerlik, 3 ay önce

çat pat bir şey öğrendiğin konuda allame gibi şov yapıyrosun. okuma alışkanlığım yokmuş. sanırsın kendisi kütüphanelerce kitap okudu. cevap yazarsan yazarsın, yazmazsan ne diye boş yapıyorsun?

Toplam 478 mesaj
«12131415161718192021222324

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi