Editörler : swat3410
«67891011121314151617»

polez
Memur
02 Nisan 2023 16:38

teşekkürler iyiymiş nasıl olmuş öyle hemen hemen yüzde yüzü yansımış

musti6565, 2 yıl önce
Evet 28 aralik 2021 tarihinde basvurdum. 1364 gün icin 64700 tl tahakkuk etti. Gecen ay odemeyi yaptim. İkramiyeye 62 bin tl maasa ise 630 tl etki etti.

musti6565
Aday Memur
02 Nisan 2023 16:42

Dogrudur 2021 de basvurdugumda o donemki meblag düşüktü. Ödeme sabit kaldigi icin bu tablo ortaya cıkmış oldu
polez, 2 yıl önce

teşekkürler iyiymiş nasıl olmuş öyle hemen hemen yüzde yüzü yansımış

musti6565
Aday Memur
02 Nisan 2023 16:45

Bu arada son ödeme tarihime bir yil daha vardi. 2024 te odeseydim yatirdigim paranin ustunde bir meblag alacaktim.
musti6565, 2 yıl önce
Dogrudur 2021 de basvurdugumda o donemki meblag düşüktü. Ödeme sabit kaldigi icin bu tablo ortaya cıkmış oldu

berlin61
Şef
02 Nisan 2023 18:33

Beklesen iyiydi. Bende 2021 aralıkta başvurdum, 63.500 tahakkuk tebliğ edildi. 2023 aralıkta son günü ödemeyi planlıyorum. Devrem o parayı kullansan(araba,dolar,altın vs) daha kara geçersin ama neyse hayırlı olsun
musti6565, 2 yıl önce
Bu arada son ödeme tarihime bir yil daha vardi. 2024 te odeseydim yatirdigim paranin ustunde bir meblag alacaktim.

berlin61
Şef
02 Nisan 2023 18:35

Ödedikten sonra işlem sıralaması nedir? Ne yapmamız gerekiyor paylaşabilirmisin?
musti6565, 2 yıl önce

musti6565
Aday Memur
02 Nisan 2023 18:58

Devrem sadece subeye iki adet dekont ve dilekce verdim. Baska bisey yapmadim
berlin61, 2 yıl önce
Ödedikten sonra işlem sıralaması nedir? Ne yapmamız gerekiyor paylaşabilirmisin?

musti6565
Aday Memur
02 Nisan 2023 19:01

Devrem simdi yatirdigin para miktari kadar temmuz ve ocakta enflasyon orani kadar zam aliyorsun ornegin 50 bin yatirdin temmuz ve ocakta alacagin yuzdelik zam bu orana yansiyor
berlin61, 2 yıl önce
Beklesen iyiydi. Bende 2021 aralıkta başvurdum, 63.500 tahakkuk tebliğ edildi. 2023 aralıkta son günü ödemeyi planlıyorum. Devrem o parayı kullansan(araba,dolar,altın vs) daha kara geçersin ama neyse hayırlı olsun
02 Nisan 2023 19:16

Kaç günde tahakkuk oluşturdu bir buçuk aya yaklaştı internetten başvurali hala cevap yok bende. Işleme alınmıştır yazıyordu şu an hiçbir şey yazmıyor e-devlet'te

berlin61
Şef
02 Nisan 2023 19:17

Sağol devrem
musti6565, 2 yıl önce
Devrem sadece subeye iki adet dekont ve dilekce verdim. Baska bisey yapmadim

musti6565
Aday Memur
02 Nisan 2023 19:19

Benim 3 4 ay gibi sürmüştü. Aralikta basvurmustum. Mart 15 gibi teblig edildi
adsız_cengaver, 2 yıl önce

Kaç günde tahakkuk oluşturdu bir buçuk aya yaklaştı internetten başvurali hala cevap yok bende. Işleme alınmıştır yazıyordu şu an hiçbir şey yazmıyor e-devlet'te

Android60
Genel Müdür
02 Nisan 2023 19:41

Başvuru yaparken e devlette okuduğun okulun tarihli belgesi demiş oraya diplomayımı yüklüyoruz arkadaşlar.

polez
Memur
02 Nisan 2023 19:57

Mezun olduğunuz üniversitenin öğrenci işlerine kayıt tarihini ve mezuniyet tarihini içeren belge için talepte bulunun.

Android60, 2 yıl önce

Başvuru yaparken e devlette okuduğun okulun tarihli belgesi demiş oraya diplomayımı yüklüyoruz arkadaşlar.

berlin61
Şef
02 Nisan 2023 20:29

Ben belge yüklemedim.SGK Üniversiteden istiyor, üniversite ile yazışma uzayınca (3ay) Üniversiteye giriş ve mezun olduğum tarihleri içerir resmi yazıyı elden SGK ya gönderdim.bu süreç 4 ay sürdü.
Android60, 2 yıl önce

misyon.2010
Müsteşar Yardımcısı
02 Nisan 2023 20:40

2021 de hesaplattım, okuldan başlama ve bitiş tarihlerini gösteren evrak istedim, e.posta ile yolladılar, sgk ye gidip şahsen başvurdum, hem postayla hem şubeden aynı evrak geldi ödeme kağıdı olarak, 65bin yatırdım, ikramiye 62bin lira arttı, ocakta ödedim, internetten dekont çıktısını, ek yapıp personele yılladım birimimden, 2 haftaya işlediler sisteme, pbs bilgileri değişti, eyt den faydalanıp,temmuzda emekliyim inşallah, borçlanmadan sonra 6zayzdaha çalışma mecburiyeti var, ödeme yaparken bunu da hesaba katın. Ayrıca vergi indirimi de var bu ödemeden sonra, işi bilen bir destek şube personeline rastlayamadım, o kısım için henüz talepte bulunmadım

Android60
Genel Müdür
02 Nisan 2023 21:13

Kademe ve derece de oynama oluyor mu sayıldığı zaman

misyon.2010, 2 yıl önce

2021 de hesaplattım, okuldan başlama ve bitiş tarihlerini gösteren evrak istedim, e.posta ile yolladılar, sgk ye gidip şahsen başvurdum, hem postayla hem şubeden aynı evrak geldi ödeme kağıdı olarak, 65bin yatırdım, ikramiye 62bin lira arttı, ocakta ödedim, internetten dekont çıktısını, ek yapıp personele yılladım birimimden, 2 haftaya işlediler sisteme, pbs bilgileri değişti, eyt den faydalanıp,temmuzda emekliyim inşallah, borçlanmadan sonra 6zayzdaha çalışma mecburiyeti var, ödeme yaparken bunu da hesaba katın. Ayrıca vergi indirimi de var bu ödemeden sonra, işi bilen bir destek şube personeline rastlayamadım, o kısım için henüz talepte bulunmadım

misyon.2010
Müsteşar Yardımcısı
02 Nisan 2023 21:19

O kısmını bilmiyorum, 1/4 ü idim ben zaten

Android60, 2 yıl önce

orhanzay
Müsteşar Yardımcısı
02 Nisan 2023 21:27

İllerde maaş işlemini strateji şube,ilçelerde destek büro yapar.

Maaşınızdan her ay ayrı ayrı olmak üzere asgari ücretin net tutarı kadarından (8500 TL)vergiden muafsınız. Bir polisin aylık vergi matrahı 7000-8000 civarı

bu nedenle aralık ayına kadar maaşınızdan vergi kesintisi olmayacağından bir işe yaramıyor malesef.

Ama talebiniz halinde maaş mutemetiniz aylık olarak belli oranda KBS ye giriş yapabilir.

misyon.2010, 2 yıl önce

orhanzay
Müsteşar Yardımcısı
02 Nisan 2023 21:29

Borçlanmalarda intibak yapılmaz sadece hizmet yılınız arttığından derece kademeleriniz etkilenmez.

Ssk-bağkur saydırırsanız intibak yapılır ve emekliliğe esas olmak üzere derece kademeleriniz yeniden düzenlenir.

Android60, 2 yıl önce

orhanzay
Müsteşar Yardımcısı
02 Nisan 2023 21:33

Ayrıca borçlanmalarını ödeyen arkadaşlar dekontlarını mutemetlerinede PDF olarak iletsinler ve e kesenek sisteminden 4-c borçlanma kısmından bu pdf yi yüklemelerini talep edebilirler.

Bu yüklemeden sonra e devlette borçlanma tahakkuğunuzun altında tahsilatınız görünecektir.

orhanzay
Müsteşar Yardımcısı
02 Nisan 2023 22:31

Sanırım bu vergi indirimi sadece işçilerde geçerli, memurlar borçlanma ödemesini maaşından kestirdiklerinde bu vergi indiriminden faydalanıyorlardı.ama artık memurların maaşlarında vergi kesintisi olmadığından bir faydası olacağını düşünmüyorum.

orhanzay, 2 yıl önce

İllerde maaş işlemini strateji şube,ilçelerde destek büro yapar.

Maaşınızdan her ay ayrı ayrı olmak üzere asgari ücretin net tutarı kadarından (8500 TL)vergiden muafsınız. Bir polisin aylık vergi matrahı 7000-8000 civarı

bu nedenle aralık ayına kadar maaşınızdan vergi kesintisi olmayacağından bir işe yaramıyor malesef.

Ama talebiniz halinde maaş mutemetiniz aylık olarak belli oranda KBS ye giriş yapabilir.

Toplam 478 mesaj
«67891011121314151617»

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi