Editörler : Lanet
20 Şubat 2023 10:26

Unvan sorunu?

merhaba ben üniversitede sözleşmeli büro personeli unvanında bilgi işlem de tekniker görevi yapıyorum 7433 sayılı kanun kapsamında kadroya geçiş yapacağım, fakat unvanım büro personeli olduğu için atanabileceğim kadro genel idari hizmetler "memur" kadrosu.(15 şubat 2023 çarşamba resmi gazetede yayınlanan ?? Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Merkez ve Taşra Teşkilatları ile Bunlara Bağlı Döner Sermayeli Kuruluşlarda Sözleşmeli Personel Pozisyonlarında Çalışmakta Olanların Atanabilecekleri Memur Kadrolarına Dair Kararın Yürürlüğe Konulması Hakkında Karar (Karar Sayısı: 6792)) bununla ilgili ne yapmam gerekiyor daha önce tecrübeli olan yol gösterici arkadaşlar ihtiyacım var.

(ilan şartlarım : 1- Bilgisayar Teknolojisi ve Programlama, ön lisans programlarının birinden mezun olmak, 2- Bilgisayar teknik servis (bakım, onarım, kurulum, destek, vb.) alanında en az 2 yıl deneyimli olduğunu belgelendirmek, 3- Askerliğini yapmış olmak, 4- Son başvuru tarihi itibarıyla 35 yaşını doldurmamış olmak.)


cevherdudayev1
Daire Başkanı
20 Şubat 2023 21:33

ilan şartları önemli değil seni aldıkları ünvan önemli büro personeli memur vhki bilgisiyar işletmeni olarak geçer ünvan değişikliği sınavı açılır girer kazanırsın programcı veya tekniker olabilirsin


ekrem1999
Yasaklı
21 Şubat 2023 00:01

Maalesef çok kişinin canı yandı. Özellikle Destek personellerinden(çünkü çok fazla tanım ve iş var hepsi birbirine karıştı). Geçmiş olsun.

32YAK
Aday Memur
23 Şubat 2023 10:23

Arkadaşlar sözleşmeli ekonomistler atama olarak ekonomist kadrosuna atanmaktadırlar.Fakat Resmi gazetede 15/02/2023 Tarihli 6792 nolu cumhurbaşkanı kararına göre Lİstede Sözleşmeli personel ve atanacağı ünvanları gösterir tablo mevcuttur.Fakat listede Ekonomist kadrosu bulunmamaktadır.Açıklamada ise kadro yazmayan ünvanlar Uzman Teknik hizmetler kadrosuna atanacaktır ibaresi mevcuttur.Bu konu hakkında ne olarak atanacağız veya ekonomist olrak veya uzman olarak atanan arkadaş var mı?

Toplam 3 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi