Editörler : E.Kayı Han
25 Şubat 2023 12:56

Önemli cevaplar mısınız

Kadroya bu sene geçiyoruz nasipse. Zabıt Katibiyim. Çokta durmaya niyetim yok. Öğretmenim aynı zamanda. Polisliği, bekçiliği veyahut jandarmayı kazanırsam kadroya geçtiğimde bu mesleklere nasıl geçerim. Aldığım para kendime bile yetmiyor, geçeceğim bir türlü. Geçiş nasıl olur bilgisi olan ??

horageçti
Şef
25 Şubat 2023 15:01

Kadroya geçersen o dediklerin olmaz sözleşmeli devam et

cevherdudayev1
Daire Başkanı
25 Şubat 2023 15:58

kadro alsanda bu saydığın mesleklere sınavsız geçemezsin

25 Şubat 2023 20:35

Daha önce de cvp vermiştim diye hatırlıyorum, polisliği bekçiliği dışarıdan sınavını kazanıp istifa edip gitmen gerek. Ya da jandarmayı. Kazanıp gitmen lazım .

siyahbeyaz88
Daire Başkanı
26 Şubat 2023 12:02

Şimdi Maaşınız ne kadar, öğretmen olsanız 12 bin lirayla başlarsınız 2-3 ek dersle 15 olur, polis olsanız 16 binle başlarsınız, bekçi olsanız 13-14 binle, jandarma olsanız bi tık daha iyi . Hesabını sen yap bu saydıklarımın içinde en rahatı öğretmenlik diğerleri için uğraşmaya değer mi sen kararını ver
26 Şubat 2023 12:40

öğretmen ol maaşı iyi günde 3 saat iş yılda 150 gün tatil

MirzaAfşar
Memur
26 Şubat 2023 20:23

Bende bu konuyu çok araştırıyordum az çok bir sonuca vardım. Polislik veya askeriyeyi kazandığın zaman haliyle istifa edip ilişiğin kesildikten sonra polis/askerlik eğitimine gitmen gerekiyor. Fakat bu mesleklerin bir sağlık elemesi var. İstifa ettin gittin sağlıkta elendin diyelim o zaman ne yapacaksın? Nanay nanay :)

Kazandığın mesleğin sağlık elemesini geçtikten ve eğitime katılmak için gün saymaya başladıktan sonra istifanı vereceksin. Sen istifa ettikten sonra sana kalan tek şey eğitime gitmek için beklemek olacak. Böyle yaparsan sorun yok. Ancak burada esas mesele istifan ne kadar zamanda onaylanır da ilişiğin kesilir?

Zabıt Katibiiiii
Aday Memur
07 Mart 2023 12:02

sınavsız geçerim diye sormadım zaten kazandığım takdirde sınavla istifa edip gidebilir miyim . Kadroluyken..

cevherdudayev1, 7 ay önce

kadro alsanda bu saydığın mesleklere sınavsız geçemezsin

Zabıt Katibiiiii
Aday Memur
07 Mart 2023 12:03

anladım teşekkür ederim ancak kadrolu pozisyona geçeceğiz ya geçtiğim zamanda aynı şekilde istifa edip gidilebiliyor mu ??

MirzaAfşar, 7 ay önce

Bende bu konuyu çok araştırıyordum az çok bir sonuca vardım. Polislik veya askeriyeyi kazandığın zaman haliyle istifa edip ilişiğin kesildikten sonra polis/askerlik eğitimine gitmen gerekiyor. Fakat bu mesleklerin bir sağlık elemesi var. İstifa ettin gittin sağlıkta elendin diyelim o zaman ne yapacaksın? Nanay nanay :)

Kazandığın mesleğin sağlık elemesini geçtikten ve eğitime katılmak için gün saymaya başladıktan sonra istifanı vereceksin. Sen istifa ettikten sonra sana kalan tek şey eğitime gitmek için beklemek olacak. Böyle yaparsan sorun yok. Ancak burada esas mesele istifan ne kadar zamanda onaylanır da ilişiğin kesilir?

Zabıt Katibiiiii
Aday Memur
07 Mart 2023 12:08

zaten kazanıp gitmekten bahsediyorum ancak sormuş olduğum kadrolu zabıt katibiyken geçilir mi bir sıkıntı çıkar mı bunu soruyorum..

memuraday-y, 7 ay önce

Daha önce de cvp vermiştim diye hatırlıyorum, polisliği bekçiliği dışarıdan sınavını kazanıp istifa edip gitmen gerek. Ya da jandarmayı. Kazanıp gitmen lazım .

Toplam 9 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi