Editörler : E.Kayı Han
26 Şubat 2023 14:16

Adalet Bakanlığı Kadroya Geçişin Net Tarihi Belli Oldu

Bildiğiniz üzere Hz. Adem Atacan efendi hazretlerinin dilekçesi ile sözleşmeli personelin kadroya geçişi için dilekçe verme süresi 31 mart tarihine kadar 1 ay uzatılmıştı. Geçen gün Adalet bakanlığı kadro ve terfi birimini arayarak kendileri ile kadroya geçişin ne zaman tamamlanacağını ve şuan dilekçeyi verenlerin işlemlerinin başlayıp başlamadığını sordum. Aldığım cevap ise şu oldu;

"Henüz kadroya geçiş işlemleri başlamadı. 31 Mart'a kadar tüm dilekçeler gelmiş olsa bile bu tarihten önce kadroya geçirme işlemleri başlamayacak. İşlemler 1 Nisan tarihi itibariyle başlayarak 28 nisan tarihine kadar bitirilecek yani 29 nisan sabahı en geç herkes kadrolu olmuş olacak ama dediğimiz gibi şuan hiçbir işlem başlamadı hala dilekçe toplanma süresi devam ediyor. Tüm dilekçeler gelmiş olsa bile 31 marta kadar bekleyeceğiz."

Bilginize dostlar.

Allwayss
Aday Memur
26 Şubat 2023 16:36

Diğer kurumlar da 15 Mart itibariyle kadroya geçecek olanlar var

İnfaz4206
Şube Müdürü
26 Şubat 2023 18:25

Sana göre öyle bu is uzar gider bence herkes bilgin olmuş var mı kaynak resmi ağız tarihler zaten belli onu herkes biliyor ama kadro muallak

Muhammed4141
Daire Başkanı
26 Şubat 2023 20:34

En geç Nisan 15 e kadar biter kadroya geçişler

mahirarslan
Aday Memur
27 Şubat 2023 09:18

Diğer Bakanlıklarda sadece deprem bölgesinde bulunan ve oraya geçici görev ile giden personel için süreyi uzatıp, diğer dilekçesini veren personelin kadro çalışmalarını 15 Marta kadar yapacağını açıkladı. Bizim bakanlığımız da aynısını yapabilir, tüm personel için uzatacağına deprem bölgesi ilan edilen 10 ilin personeli ile şuan orada geçici görevde bulunan personel için süre uzatılsa daha mantıklı olurdu.

vvatanseverr
Aday Memur
27 Şubat 2023 14:37

Aynen katılıyorum ama henüz herşey bitmiş değil bakanlık dilekçleri ulaşanların atamasını gayette yapabilir. Bence bu konuyla ilgili bir çalışma yapalım bakanlığı arayalım ve soralım. Çünkü eğer nisanı beklersek hem tayini hem gys yi kaçırırız seneye kalırız

mahirarslan, 7 ay önce

Diğer Bakanlıklarda sadece deprem bölgesinde bulunan ve oraya geçici görev ile giden personel için süreyi uzatıp, diğer dilekçesini veren personelin kadro çalışmalarını 15 Marta kadar yapacağını açıkladı. Bizim bakanlığımız da aynısını yapabilir, tüm personel için uzatacağına deprem bölgesi ilan edilen 10 ilin personeli ile şuan orada geçici görevde bulunan personel için süre uzatılsa daha mantıklı olurdu.

27 Şubat 2023 20:21

Sizin bakanlığınız hangi bakanlık ?

Adalet bakanlığında bu işi yapacak birimdeki personel ile bizzat kendim görüştüm adam 31 marttan önce hiçbir şey yapmıyoruz dedi kendi ağzıyla herşey 1 nisan-28 nisan arası başlayıp bitecekmiş. Adalet bakanlığı için yorum yapmayın bizzat konuştum diyorum.

mahirarslan, 7 ay önce

vvatanseverr
Aday Memur
28 Şubat 2023 11:56

Kamusen de tanıdığı olan biri cumhurbaşkanlığı İdari İşler başkanlığına hitaben bir yazı yazdırsa, dilekçesi bakanlıklara ulaşan kişilerin atamalarının bekletilmeksizin yapılması yönünde. Biz tayin dönemini de gys yi de kaçıracağız yoksa.

benbircomarim, 7 ay önce

Sizin bakanlığınız hangi bakanlık ?

Adalet bakanlığında bu işi yapacak birimdeki personel ile bizzat kendim görüştüm adam 31 marttan önce hiçbir şey yapmıyoruz dedi kendi ağzıyla herşey 1 nisan-28 nisan arası başlayıp bitecekmiş. Adalet bakanlığı için yorum yapmayın bizzat konuştum diyorum.

eylul_hazan
Aday Memur
28 Şubat 2023 15:49

GYS'nın takvimi belli değil ki, onu nasıl kaçırıyorsunuz ??

driverart
Memur
01 Mart 2023 19:34

Verecekleri bir bos kadro, vermemek için ellerinden geleni yapıyorlar, kardeş dilekce vereni hemen verin, zor yani neki bunun. Ayıp günah ama.

İnfaz.Koruma
Aday Memur
01 Mart 2023 21:40

Nisan ayına saklıyorlar ki sandığa giderken unutmasınlar diye

Kitapkurdu55
Aday Memur
02 Mart 2023 16:08

Seçim he. Biz size seçimde sormasını biliriz.

memed duran
Memur
02 Mart 2023 16:13

https://www.memurlar.net/haber/1057495/cumhurbaskanligi-7-baslikta-sozlesmeli-personelin-kadroya-gecisini-acikladi.html

Cumhurbaşkanlığı, sözleşmeli personelin kadroya geçiş işlemlerine dair 7 maddelik bir yazıyı tüm bakanlıklara gönderdi.

Cumhurbaşkanlığı Personel ve Prensipler Genel Müdürlüğü sözleşmeli personelin memur kadrolarına atanmalarına dair konuları kapsayan bir yazıyı tüm birimlere gönderdi.

Yazıda, kapsam, atama, Pozisyon unvanıyla aynı unvanlı kadrolara atanacaklar, Pozisyon unvanından farklı unvanlı kadrolara atanacaklar, kadro ve pozisyon işlemleri, Diğer hususlar, bildirim olmak üzere 7 farklı başlık yer aldı.

başkentlee
Aday Memur
03 Mart 2023 11:14

Ya benim anlamadığım dilekçesi verenin kadrosunu ver işlemlerini başlat 31 marta kadar geçmek isteyende o zman versin geçsin. Bakın değil kadro 50 bin tl maasta verseniz bu saatten sonra oy moy yok .Ayıp beee insanların 1 tl sine bile göz diken ler tarafından yönetiliyoruz

Canw
Aday Memur
03 Mart 2023 12:19

Süreç nasıl kötü yönetilir , tam olarak bunu yaşıyoruz

Allwayss
Aday Memur
06 Mart 2023 18:21

Diyanet personellerine mesaj gelmiş Mart 15 kadrolular. Bir deprem nedeniyle uzatıldıysa süreç onlar nasıl geçiyor??

Toplam 15 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi