Editörler : E.Kayı Han
«293031323334353637383940»

Ziraatcikiz25
Aday Memur
28 Kasım 2023 13:51

eskiden çalıştığınız il müdürlüğünü arayıp alın orada çünkü bende aldim kartimi
Cansuu252, 1 yıl önce

Kartların son kullanım süresi yok değil mi? Bizim kurumdaki sorunlu kartlar için il müdürlüğüne yazı yazıldı kısa sürede düzelir inşallah

Cansuu252
Aday Memur
28 Kasım 2023 16:05

2022 de çalışılan kuruma mı gitmiş demek istiyorsunuz. Yeniden bakanlık yolladıysa ne hızlı yollamış

Ziraatcikiz25, 1 yıl önce
eskiden çalıştığınız il müdürlüğünü arayıp alın orada çünkü bende aldim kartimi

Ziraatcikiz25
Aday Memur
28 Kasım 2023 22:41

kargolamis hocam evet eski il müdürlüğünuzu arayn
Cansuu252, 1 yıl önce

2022 de çalışılan kuruma mı gitmiş demek istiyorsunuz. Yeniden bakanlık yolladıysa ne hızlı yollamış

murataslan2014
Kapalı
28 Kasım 2023 22:59

kartlarda 31 Aralık Son mu bilen biri yazsın

trsalgado
Daire Başkanı
29 Kasım 2023 06:49

biran önce almakta fayda var, bugün 100 tl olan ürün ocak ayında %40 artar, bu ekonomide

Cansuu252, 1 yıl önce

Kartların son kullanım süresi yok değil mi? Bizim kurumdaki sorunlu kartlar için il müdürlüğüne yazı yazıldı kısa sürede düzelir inşallah

Cansuu252
Aday Memur
29 Kasım 2023 09:06

Haklısınız

trsalgado, 1 yıl önce

biran önce almakta fayda var, bugün 100 tl olan ürün ocak ayında %40 artar, bu ekonomide

virtue23
Aday Memur
30 Kasım 2023 10:01

2022 ağustos ayında göreve başladım ve 2023 yılında tayin olarak başka bir kuruma geçtim. ilk gönderilen listelerde adım olduğu için bakanlık kartımı eski kurumuma gönderdi. onlarda kartı şu an orada görev yapmadığım için destek hizmetlerine geri ulaştırdı. tekrar istenen listelere ise 2022 de çalıştığım kurum tayin olduğum gerekçesiyle adımı eklememiş. bu nedenle son listelerde adım olmadığı için ve bakanlığın söylediğine göre %20 lik artış hakkı geçildiğinden dolayı hak kaybına uğruyorum ve hiç bir şekilde kart gönderilmiyor. bu durumda olan yaklaşık 120-150 kişi olduğu söylendi. aramızda bu gibi bir durumla karşılaşan arkadaş var mı ? bu konu hakkında bilgisi olan.

Cansuu252
Aday Memur
30 Kasım 2023 11:01

Benim de buna benzer birşey oldu ben de Ağustos girişliyim kurum il müdürlüğüne yazı yazdı hata düzeltilsin diye süreç devam ediyor

virtue23, 1 yıl önce

2022 ağustos ayında göreve başladım ve 2023 yılında tayin olarak başka bir kuruma geçtim. ilk gönderilen listelerde adım olduğu için bakanlık kartımı eski kurumuma gönderdi. onlarda kartı şu an orada görev yapmadığım için destek hizmetlerine geri ulaştırdı. tekrar istenen listelere ise 2022 de çalıştığım kurum tayin olduğum gerekçesiyle adımı eklememiş. bu nedenle son listelerde adım olmadığı için ve bakanlığın söylediğine göre %20 lik artış hakkı geçildiğinden dolayı hak kaybına uğruyorum ve hiç bir şekilde kart gönderilmiyor. bu durumda olan yaklaşık 120-150 kişi olduğu söylendi. aramızda bu gibi bir durumla karşılaşan arkadaş var mı ? bu konu hakkında bilgisi olan.

19232023
Aday Memur
30 Kasım 2023 14:01

sizin dilekçenize cevap verildi mi
virtue23, 1 yıl önce

virtue23
Aday Memur
30 Kasım 2023 14:58

benim daha önce görev yaptığım kurum hiç bir şekilde işlem yapmak istemiyor. destek hizmetleri listeye eklemedikleri için hatanın eski kurumumda olduğunu söylüyor ama eski kurumumda kesinlikle hatası olmadığını yazı yazmasına gerek olmadığını savunuyor. sizin sorununuz çözüldü mü kart gönderildi mi ?

Cansuu252, 1 yıl önce

Benim de buna benzer birşey oldu ben de Ağustos girişliyim kurum il müdürlüğüne yazı yazdı hata düzeltilsin diye süreç devam ediyor

virtue23
Aday Memur
30 Kasım 2023 15:00

şu an görev yaptığım kuruma dilekçe yazmıştım kartımın bana ulaşmadığına dair onlar üst yazı ile destek hizmetlerine gönderdiler henüz bir sonuç yok. eski görev yaptığım yere de mağduriyetimi anlatan dilekçeyi yazdım henüz bir gelişme yok maalesef.

19232023, 1 yıl önce
sizin dilekçenize cevap verildi mi

sevil.66
Aday Memur
04 Aralık 2023 11:42

Arkadaşlar 8250 net harcadım KDV dahil. 8250 + KDV değil miydi? İlçe sendika sorumlusuna sorunca iki kez KDV kesiyorlar gibi mantıksız bi cevap verdi. Sizde durum nedir?

nil-gul
Şef
04 Aralık 2023 15:26

Bu karti kullanmak bu kadar zor olmasa gerek

nil-gul
Şef
04 Aralık 2023 15:27

Online alisveriste gecerli degil burada ne defacto var ne boyner siz nasıl bir yol.izlediniz

YUSUF YILDIRIM
Müsteşar
04 Aralık 2023 16:25

totemim.com sitesinden alışveriş yapabilirsiniz.

Ben yaptım. Önce kaydolup kartınızı ekliyorsunuz. Sonra normal sitelerden alışveriş yapıyor gibi ürünleri sepete ekleyip alışverişi tamamla aşamasına geçiyorsunuz. Sonra adres ekleyip ödeme aşamasında eklediğiniz kartı seçiyorsunuz.

Yaptığınız alışveriş boyner sistemine kaydoluyor ve birkaç gün içinde sizi boynerden arıyorlar.

Bu arada telefonunuza hopi uygulamasını kurarsanız sizi aradıklarında hopi kodunu söylüyorsunuz. O koda göre sanki mağazadan alışveriş yapılmış gibi tüm indirimler uygulanıyor.

Eğer siz indirim uygulanmış fiyatı kabul ederseniz para totem kartınızdan çekiliyor ve siparişiniz kesinleştiriliyor.

Ben çarşamba günü totemim'den yaptım cumartesi akşam aradılar, ürünler bu hafta içinde gelir muhtemelen.

Aldığım ürünler toplam 7900 küsür tutmuştu, bir ürün ellerinde olmadığı için 2 bin lira iptal oldu, kalana da indirim uygulayınca 5900 yerine 4100 küsür olarak alışveriş tamamlandı.

Kalan tutar için de dün yine siteden sipariş oluşturdum, aramalarını bekliyorum.

nil-gul, 1 yıl önce

Online alisveriste gecerli degil burada ne defacto var ne boyner siz nasıl bir yol.izlediniz

nil-gul
Şef
04 Aralık 2023 19:14

Cevabiniz icin tesekkur ederim

Boyner ve hopi uygulaması yüklü bende ve hopiyi birkac senedir takip ediyorum.

Totemim sitesinde her sey yok mobildeki gibi bir de indirimleri totemimde goremiyorsunuz

Anladigim kadariyla aradiklarinda yansitiyorlar o da iste riskli geliyor bana :)

Bir de o sekilde deneyeyim bari

Totem bana pek güven vermedi nedense

YUSUF YILDIRIM, 1 yıl önce

totemim.com sitesinden alışveriş yapabilirsiniz.

Ben yaptım. Önce kaydolup kartınızı ekliyorsunuz. Sonra normal sitelerden alışveriş yapıyor gibi ürünleri sepete ekleyip alışverişi tamamla aşamasına geçiyorsunuz. Sonra adres ekleyip ödeme aşamasında eklediğiniz kartı seçiyorsunuz.

Yaptığınız alışveriş boyner sistemine kaydoluyor ve birkaç gün içinde sizi boynerden arıyorlar.

Bu arada telefonunuza hopi uygulamasını kurarsanız sizi aradıklarında hopi kodunu söylüyorsunuz. O koda göre sanki mağazadan alışveriş yapılmış gibi tüm indirimler uygulanıyor.

Eğer siz indirim uygulanmış fiyatı kabul ederseniz para totem kartınızdan çekiliyor ve siparişiniz kesinleştiriliyor.

Ben çarşamba günü totemim'den yaptım cumartesi akşam aradılar, ürünler bu hafta içinde gelir muhtemelen.

Aldığım ürünler toplam 7900 küsür tutmuştu, bir ürün ellerinde olmadığı için 2 bin lira iptal oldu, kalana da indirim uygulayınca 5900 yerine 4100 küsür olarak alışveriş tamamlandı.

Kalan tutar için de dün yine siteden sipariş oluşturdum, aramalarını bekliyorum.

YUSUF YILDIRIM
Müsteşar
04 Aralık 2023 19:23

Riskli bir durum yok aslında, sonuçta siz onay vermeden karttan para çekmiyorlar. Son kararı yine siz veriyorsunuz.

Ayrıca belirtmeyi unuttum, ilk seferde en az 4 bin liralık alışveriş yapılınca 400 lira hediye ediyor ve kartınıza yükleniyor. Sonraki alışverişte o tutarı da kullanabiliyorsunuz.

nil-gul, 1 yıl önce

Cevabiniz icin tesekkur ederim

Boyner ve hopi uygulaması yüklü bende ve hopiyi birkac senedir takip ediyorum.

Totemim sitesinde her sey yok mobildeki gibi bir de indirimleri totemimde goremiyorsunuz

Anladigim kadariyla aradiklarinda yansitiyorlar o da iste riskli geliyor bana :)

Bir de o sekilde deneyeyim bari

Totem bana pek güven vermedi nedense

YUSUF YILDIRIM
Müsteşar
04 Aralık 2023 19:24

İndirimi görmek için ürünü Boyner sitesinde arayıp sepete ekleyebilirsiniz. Ödeme aşamasında indirim tutarını görmek mümkün olur böylece. İşinize gelirse siparişi totemimde verirsiniz.

19232023
Aday Memur
05 Aralık 2023 11:42

bi gelişme var mı bana hak kaybınız var bişey yapılamaz dendi
virtue23, 1 yıl önce

benim daha önce görev yaptığım kurum hiç bir şekilde işlem yapmak istemiyor. destek hizmetleri listeye eklemedikleri için hatanın eski kurumumda olduğunu söylüyor ama eski kurumumda kesinlikle hatası olmadığını yazı yazmasına gerek olmadığını savunuyor. sizin sorununuz çözüldü mü kart gönderildi mi ?

Cansuu252
Aday Memur
05 Aralık 2023 13:48

O ne demek ya tekrar toteme söylesinler bu kadar basit çözümü

19232023, 1 yıl önce
bi gelişme var mı bana hak kaybınız var bişey yapılamaz dendi
Toplam 2478 mesaj
«293031323334353637383940»

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi