Editörler : E.Kayı Han
«333435363738394041424344»

YUSUF YILDIRIM
Müsteşar
29 Şubat 2024 09:31

Hayırlı olsun.

Yararlanacaksınız ama 2024'te başladığınız için 2024 için olanı alabilirsiniz. Şimdiye kadar 2022 verildi, 2023 henüz verilmedi.

Ryox, 1 yıl önce

Tarım bakanlığına destek personeli olarak atandım da , meraktan soruyorum bizde faydalanabiliyor muyuz bu durumdan ? Tesekkürler.

memur rich44
Memur
04 Mart 2024 10:01

bakan imzalamış yine liste hazırlanıp bakanlığa gönderilip ihaleye çıkılacakmış mayıs gibi elimize ulaşacakmış hayırlı olsun

elektronik49
Şube Müdürü
04 Mart 2024 11:50

Kaç bin TL verecekler bilginiz var mi

memur rich44, 1 yıl önce

bakan imzalamış yine liste hazırlanıp bakanlığa gönderilip ihaleye çıkılacakmış mayıs gibi elimize ulaşacakmış hayırlı olsun

memur rich44
Memur
04 Mart 2024 12:01

Maalesef miktarı bilemiyorum

elektronik49, 1 yıl önce

YUSUF YILDIRIM
Müsteşar
04 Mart 2024 12:02

İhale sonucunda fiyat belirleneceği için şimdiden bilinemez.

elektronik49, 1 yıl önce

elektronik49
Şube Müdürü
04 Mart 2024 13:11

İnşallah saçma bir kart olan Totemi vermezler.bir halta yaradığı yok o kartın

memur rich44, 1 yıl önce

memur rich44
Memur
04 Mart 2024 13:16

totem kart iyi kazandırdı boyner firmasına muhtemelen yine onlar alır; ayni yardım yerine nakti yardım yapsalar daha kazançlı olur; ya da kredi kartı gibi verip heryerde geçerli olsa belli bir ürüne yada firmaya bağlı kalınmasa ama ama işte...

elektronik49, 1 yıl önce

elektronik49
Şube Müdürü
04 Mart 2024 13:43

Küçük şehirlerde boyner yok .baska şehirlerden alışveriş yapmak yok masarfı kart kadar ..İnternet'e her beden yok .yani anlayacağın adam akıllı alışveriş yapamiyoruz

elektronik49, 1 yıl önce

elektronik49
Şube Müdürü
04 Mart 2024 13:52

Bir mağazaya sınırlandırmak çok yanlış.her yerde geçerli bir kart ver ben gidip istediğim mağazadan alayım

drede
Aday Memur
04 Mart 2024 22:43

Her kafadan bi ses çıkıyor. Herkes çok biliyor da bir bakanlık bu işi bilmiyor. Her yerde geçecek bir kart ya da kredi kartı nasıl olacak? Yasal olarak Bakanlık ihaleye çıkar ve en uygun teklifi veren ihaleyi alır. Şu şartlarda ülkedeki en kapsamlı ve yaygın alışveriş yeri Boyner. Hem her marka var hem de internet alışverişi olması da avantaj. Pahalı deniyor. Sanki LCW ya da defacto çok ucuz. Hiç olmazda Boyner de kaliteli ürünler var. Her ilde ya da ilçede yok evet ama yapacak bir şey de yok. Ya internetten alacaksın ya da en yakın ile gideceksin. Eskiden babalarımız sümerbaktan alışveriş fişi alırdı. Sümerbank büyük illerden başka yerde yoktu ama gidip alınırdı. Biraz empati yapmak lazım. Boyner pahalı değil hayat pahalı ve bunun müsebbibi Cem değil zaar :)

elektronik49
Şube Müdürü
04 Mart 2024 22:48

İnsanlar fikrini söyler sana da edebinle saygı duymak düşer.

drede, 1 yıl önce

Her kafadan bi ses çıkıyor. Herkes çok biliyor da bir bakanlık bu işi bilmiyor. Her yerde geçecek bir kart ya da kredi kartı nasıl olacak? Yasal olarak Bakanlık ihaleye çıkar ve en uygun teklifi veren ihaleyi alır. Şu şartlarda ülkedeki en kapsamlı ve yaygın alışveriş yeri Boyner. Hem her marka var hem de internet alışverişi olması da avantaj. Pahalı deniyor. Sanki LCW ya da defacto çok ucuz. Hiç olmazda Boyner de kaliteli ürünler var. Her ilde ya da ilçede yok evet ama yapacak bir şey de yok. Ya internetten alacaksın ya da en yakın ile gideceksin. Eskiden babalarımız sümerbaktan alışveriş fişi alırdı. Sümerbank büyük illerden başka yerde yoktu ama gidip alınırdı. Biraz empati yapmak lazım. Boyner pahalı değil hayat pahalı ve bunun müsebbibi Cem değil zaar :)

drede
Aday Memur
04 Mart 2024 22:53

Ayrıca totem kart Boyner den başka Altınyıldız Mavi Defacto gibi mağazalarda da geçiyor. Boyner pahalı ise git Defactoya. Aldığın ürünü iki yıl giyebilecek misin bakalım. Çocuklar için uygun ama büyükler için kalitesiz ürünler. Mavi nin kendi mağazasına bi bakın bir de Boynerdeki Mavi ürünlerinin fiyatlarına. Ya da diğer üst düzey markaların fiyatları kendi mağazalarında Boyner den çok daha pahalı. Totem kart bir yıl geçerli. Sezon sonunu bekleyin alışveriş için ki indirimleri yakalayın. Cin olmadan adam çarpmayı öğrenin memur iseniz yani:)

drede
Aday Memur
04 Mart 2024 22:56

Saygı edepten değil ustan gelir. Bir görüşe saygı duymak onu eleştirmemek anlamına gelmez. Senden akıl alacak yaşı geçeli yaklaşık yarım asır oldu. Hadsizlik yapma yorum yap, oku ve geç

elektronik49, 1 yıl önce

İnsanlar fikrini söyler sana da edebinle saygı duymak düşer.

elektronik49
Şube Müdürü
04 Mart 2024 23:51

Eleştirmenin de bir üslubu vardır öğren öyle gel

drede, 1 yıl önce

Saygı edepten değil ustan gelir. Bir görüşe saygı duymak onu eleştirmemek anlamına gelmez. Senden akıl alacak yaşı geçeli yaklaşık yarım asır oldu. Hadsizlik yapma yorum yap, oku ve geç

Rasti Raste
Kapalı
06 Mart 2024 08:18

Bakanlığın ihale yapması gerektiği kuralı vahiy yoluyla ayet olarak inmediğine göre değiştirilmesi gayet muhtemel olan bir kural. Madem boyner ihaleyi kazandı o zaman neden boynerin internet sitesinden değil de saçma sapan bir internet sitesine mecbur kaldık bari bunu sorgulayın.

Devlet için asıl amaç paranın tüketim için harcanmasıdır ve bunun başka birçok yolu vardır ki diğer kurumlardan bunun örneklerini görüyoruz. Defacto, boyner kalitesi vs tümüyle kişilerin tercihine kalmış bir mesele, harcama serbest olduğunda sen yine boynere git, istersen tüm parayla sadece 1 ürün al bundan bana ne? Ben de giderim ucuz bir yerde 20 ürün alırım, bundan sana ne ?

drede, 1 yıl önce

Rasti Raste
Kapalı
06 Mart 2024 08:21

Drede, mesajınızı alıntılamışım ama böyle bir şey yapmak istememiştim. Forumu kullanmayı pek bilmiyorum, özür dilerim sizden, mesajım genele, size değil.

memur rich44
Memur
06 Mart 2024 11:11

Ayni yardımı nakdi yardıma çevirmek çok zor olmasa gerek; o zaman bakanlık yardımı ayni yapıyorsa lastik çizme takım elbise iş önlüğünü deri eldiven iş gözlüğü alıp bize alsın bize versin

drede, 1 yıl önce

Ryox
Şef
06 Mart 2024 12:52

Bu giyim yardımıyla istediğimiz kıyafetleri alabiliyor muyuz yoksa sadece iş kıyafeti vesaire mi tam anlayamadım kusura bakmayın.

Rasti Raste
Kapalı
07 Mart 2024 08:05

İstediğin kıyafeti alabiliyorsun.

Ryox, 1 yıl önce

Bu giyim yardımıyla istediğimiz kıyafetleri alabiliyor muyuz yoksa sadece iş kıyafeti vesaire mi tam anlayamadım kusura bakmayın.

Gururu65
Genel Müdür
09 Mart 2024 18:18

Bugün Memurlar nette haber çıktı, orda Bakan demişki Ozellikle kitlerde verilen Koruyucu giyim yardımları uugun olmafığı şeklinde kullanıliyor, cek Ptt kart vb gibi verilip ozel esyalar alıniyormuş felan filan.Bu konu umarım Tarım Bakalığını bağlamaz.İlk defa alınan giyim yardımı bitmez umarım.

Toplam 2492 mesaj
«333435363738394041424344»

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi