Bakanlığın ihale yapması gerektiği kuralı vahiy yoluyla ayet olarak inmediğine göre değiştirilmesi gayet muhtemel olan bir kural. Madem boyner ihaleyi kazandı o zaman neden boynerin internet sitesinden değil de saçma sapan bir internet sitesine mecbur kaldık bari bunu sorgulayın.
Devlet için asıl amaç paranın tüketim için harcanmasıdır ve bunun başka birçok yolu vardır ki diğer kurumlardan bunun örneklerini görüyoruz. Defacto, boyner kalitesi vs tümüyle kişilerin tercihine kalmış bir mesele, harcama serbest olduğunda sen yine boynere git, istersen tüm parayla sadece 1 ürün al bundan bana ne? Ben de giderim ucuz bir yerde 20 ürün alırım, bundan sana ne ?
Bakanlığın ihale yapması gerektiği kuralı vahiy yoluyla ayet olarak inmediğine göre değiştirilmesi gayet muhtemel olan bir kural. Madem boyner ihaleyi kazandı o zaman neden boynerin internet sitesinden değil de saçma sapan bir internet sitesine mecbur kaldık bari bunu sorgulayın.
Devlet için asıl amaç paranın tüketim için harcanmasıdır ve bunun başka birçok yolu vardır ki diğer kurumlardan bunun örneklerini görüyoruz. Defacto, boyner kalitesi vs tümüyle kişilerin tercihine kalmış bir mesele, harcama serbest olduğunda sen yine boynere git, istersen tüm parayla sadece 1 ürün al bundan bana ne? Ben de giderim ucuz bir yerde 20 ürün alırım, bundan sana ne ?
drede , 1 yıl önce
Her kafadan bi ses çıkıyor. Herkes çok biliyor da bir bakanlık bu işi bilmiyor. Her yerde geçecek bir kart ya da kredi kartı nasıl olacak? Yasal olarak Bakanlık ihaleye çıkar ve en uygun teklifi veren ihaleyi alır. Şu şartlarda ülkedeki en kapsamlı ve yaygın alışveriş yeri Boyner. Hem her marka var hem de internet alışverişi olması da avantaj. Pahalı deniyor. Sanki LCW ya da defacto çok ucuz. Hiç olmazda Boyner de kaliteli ürünler var. Her ilde ya da ilçede yok evet ama yapacak bir şey de yok. Ya internetten alacaksın ya da en yakın ile gideceksin. Eskiden babalarımız sümerbaktan alışveriş fişi alırdı. Sümerbank büyük illerden başka yerde yoktu ama gidip alınırdı. Biraz empati yapmak lazım. Boyner pahalı değil hayat pahalı ve bunun müsebbibi Cem değil zaar :)