Editörler : E.Kayı Han
«404142434445464748495051»

Ziraatcikiz25
Aday Memur
05 Mayıs 2024 11:11

bilgim yok hocam etapta görülen iptal edilmiştir
Cansuu252, 12 ay önce

Ne sebeple iptal olmuş peki ne zor bir işlemmiş arkadaş olamadı bir türlü

Cansuu252
Aday Memur
05 Mayıs 2024 11:59

Ben ekapa baktım nisanda ihalesi olan koruyucu giyim konusu yok iptal olan ise ta 2018 de bir tane görünüyor siz yanlışlıkla onu mu gördünüz acaba?

Ziraatcikiz25, 12 ay önce
bilgim yok hocam etapta görülen iptal edilmiştir

Afrabu
Aday Memur
05 Mayıs 2024 12:16

Ekapta ihale arama kısmına koruyucu giyim yazıp en üst idarelerde tarım ve orman bakanlığını seçince en üstte 2023'ün ihalesi çıkıyor ihale iptal edilmiş yazıyor

Cansuu252, 12 ay önce

Ben ekapa baktım nisanda ihalesi olan koruyucu giyim konusu yok iptal olan ise ta 2018 de bir tane görünüyor siz yanlışlıkla onu mu gördünüz acaba?

Cansuu252
Aday Memur
05 Mayıs 2024 12:26

Şimdi gördüm "e-Değerlendirme için İhale Yetkilisi Kararı Nedeniyle iptal olmuş" yazıyor. Ama tekrar düzeltilecektir bence. 2022 yi alamayanlar için olan ihalede sorun yok bari en azından.

Afrabu, 12 ay önce

Ekapta ihale arama kısmına koruyucu giyim yazıp en üst idarelerde tarım ve orman bakanlığını seçince en üstte 2023'ün ihalesi çıkıyor ihale iptal edilmiş yazıyor

elektronik49
Şube Müdürü
05 Mayıs 2024 21:27

Neden bulaştım bu kuruma

Rasti Raste
Kapalı
06 Mayıs 2024 11:27

Sendikadan gelen mesaj:

Değerli üyelerimiz; koruyucu giyim yardımı ihalesi 10 günlük itiraz sürecinde bakanlığımız tarafından yapılan inceleme neticesinde mevzuat gereği iptal edilmiştir. İhale süreci haftaya yeniden başlatılacaktır.

Cansuu252, 12 ay önce

Şimdi gördüm "e-Değerlendirme için İhale Yetkilisi Kararı Nedeniyle iptal olmuş" yazıyor. Ama tekrar düzeltilecektir bence. 2022 yi alamayanlar için olan ihalede sorun yok bari en azından.

Cansuu252
Aday Memur
06 Mayıs 2024 11:31

Bize neden sendikadan böyle bildirimler gelmiyor acaba?

Rasti Raste, 12 ay önce

Sendikadan gelen mesaj:

Değerli üyelerimiz; koruyucu giyim yardımı ihalesi 10 günlük itiraz sürecinde bakanlığımız tarafından yapılan inceleme neticesinde mevzuat gereği iptal edilmiştir. İhale süreci haftaya yeniden başlatılacaktır.

Rasti Raste
Kapalı
06 Mayıs 2024 11:35

Güzel soru, bence muhakkak sendika başkanına sormalısınız. Bu mesaj cumartesi günü geldi, iş yerinden girdiğim için ancak şimdi yazabildim.

Cansuu252, 12 ay önce

Katre52
Şube Müdürü
06 Mayıs 2024 11:38

Harranlıysan gelmez :)

Cansuu252, 12 ay önce

Cansuu252
Aday Memur
06 Mayıs 2024 11:38

Yok edirne

Katre52, 12 ay önce

Harranlıysan gelmez :)

YUSUF YILDIRIM
Müsteşar
06 Mayıs 2024 11:39

İlinizin sendika yetkilisi bir whatsapp grubu kurmuştur. Birim sorumlunuzdan sizi o gruba eklemelerini isteyin.

Cansuu252, 12 ay önce

Afrabu
Aday Memur
06 Mayıs 2024 12:26

Bazıları 6600 diyor bazıları 10 bin diyor. Ne kadar verilecek?

Rasti Raste
Kapalı
06 Mayıs 2024 13:25

Dün biri de burada 15 bin dedi.

Şey yapmışlardır; Şunun ünvanı mühendis ama bununki memur. Mühendis dediğin fiyakalı giyinmeli, düz memur gibi giyinecek hali yok ya. Anlayacağın bizim gibi düz memura vermeyip mühendise, veteriner hekime vermişler. Gerçeği söyleyince de kıskanıyorsunuz diyorlar. Sırf susalım diye ezmeye çalışıyorlar. Yahu ben memurum, bir mühendisten, veterinerden kıyafet olarak farkım neymiş?

Bu da yetmedi tabi bir de bunların araziye gideni varmış, araziye gidince üstü başı perişan oluyormuş, eve varmadan kıyafet mağazına varmak zorunda kalıyorlarmış.

Afrabu, 12 ay önce

Bazıları 6600 diyor bazıları 10 bin diyor. Ne kadar verilecek?

Katre52
Şube Müdürü
06 Mayıs 2024 13:30

koruyucu giyim tam manasıyla doğru bir şekilde verilse mühendis/tekniker/teknisyen/veteriner dışında kimse almamalı ama giyim yardımı gibi verildiği için herkesin almasında sorun yok hatta miktarlar bence aynı olmalı.

Rasti Raste, 12 ay önce

Şey yapmışlardır; Şunun ünvanı mühendis ama bununki memur. Mühendis dediğin fiyakalı giyinmeli, düz memur gibi giyinecek hali yok ya. Anlayacağın bizim gibi düz memura vermeyip mühendise, veteriner hekime vermişler. Gerçeği söyleyince de kıskanıyorsunuz diyorlar. Sırf susalım diye ezmeye çalışıyorlar. Yahu ben memurum, bir mühendisten, veterinerden kıyafet olarak farkım neymiş?

Bu da yetmedi tabi bir de bunların araziye gideni varmış, araziye gidince üstü başı perişan oluyormuş, eve varmadan kıyafet mağazına varmak zorunda kalıyorlarmış.

YUSUF YILDIRIM
Müsteşar
06 Mayıs 2024 14:14

Ziraat Fakültesi ya da Veteriner Fakültesi kazanmak sizin için zor olmasa gerek. Okuyup bitirdikten sonra ünvan değişikliği sınavıyla mühendis ya da veteriner hekim kadrosuna geçerek o imkanlardan siz de yararlanabilirsiniz.

Rasti Raste, 12 ay önce

Rasti Raste
Kapalı
06 Mayıs 2024 14:19

Mühendis olduğunuz için zaten maaşınız yüksek ve tabi ki maaşınız yüksek olmalı, bu konuda hiç itirazım yok. Kıyafette mühendis olmakla memur olmak ne alaka şimdi? Koruyucu giyim olarak aynı versinler ben susarım ama giyim yardımı olarak veriyorlarsa mühendis, memur ayrımı bana saçma geliyor ve saçma geldiği fikrimi belirtirim.

YUSUF YILDIRIM, 12 ay önce

Ziraat Fakültesi ya da Veteriner Fakültesi kazanmak sizin için zor olmasa gerek. Okuyup bitirdikten sonra ünvan değişikliği sınavıyla mühendis ya da veteriner hekim kadrosuna geçerek o imkanlardan siz de yararlanabilirsiniz.

Katre52
Şube Müdürü
06 Mayıs 2024 14:30

veteriner arkadaşlar bizim burda günde 1100hayvanı (2 kişi) aşılama yapıyor yada 2B araziler için tarımsal kıymet takdiri yapan mühendis arkadaşlarımız günde yüzlerce parsel geziyor yada tohum sertifikasyon gibi kuruluşlarda labaruvarda çalışan teknik personellerimiz var siz şimdi bunların yanında giyim olarak memurdan ne farkı var derseniz olmaz haksızlık olur. asıl sorunun giyim yardımının bir çorap dahi alamamasıdır bu gibi sorunlara yoğunlaşırsanız daha mantıklı olur.

Rasti Raste, 12 ay önce

Mühendis olduğunuz için zaten maaşınız yüksek ve tabi ki maaşınız yüksek olmalı, bu konuda hiç itirazım yok. Kıyafette mühendis olmakla memur olmak ne alaka şimdi? Koruyucu giyim olarak aynı versinler ben susarım ama giyim yardımı olarak veriyorlarsa mühendis, memur ayrımı bana saçma geliyor ve saçma geldiği fikrimi belirtirim.

Rasti Raste
Kapalı
06 Mayıs 2024 14:39

Öncelikle mantıklı gerekçeleriniz için teşekkür ederim, gerçekten hasret kaldım bu mantıklı cevaplara. Bana diyorlar git oku mühendis ol, veteriner ol :)

Araziye çıktığınız için zaten para alıyorsunuz, keşke 1100 aşı için ne kadar para aldığınızı da yazsanız, gerçeği öğrensek. Araziye giden için mantıklı, haklı gerekçeleriniz olsa da masa başında olan için ne diyeceksiniz peki?

Katre52, 12 ay önce

veteriner arkadaşlar bizim burda günde 1100hayvanı (2 kişi) aşılama yapıyor yada 2B araziler için tarımsal kıymet takdiri yapan mühendis arkadaşlarımız günde yüzlerce parsel geziyor yada tohum sertifikasyon gibi kuruluşlarda labaruvarda çalışan teknik personellerimiz var siz şimdi bunların yanında giyim olarak memurdan ne farkı var derseniz olmaz haksızlık olur. asıl sorunun giyim yardımının bir çorap dahi alamamasıdır bu gibi sorunlara yoğunlaşırsanız daha mantıklı olur.

Rasti Raste
Kapalı
06 Mayıs 2024 14:47

Bakın ben okuyup mühendis de olsam yine memur illa olacak ve bu konu devam edecek. Galiba böyle açıklamam gerekiyor.

Şöyle düşünelim, yemek haneye gittik diyelim. Mühendise daha fazla doldurun denilse mantıklı gelecek mi size?

Mühendis avantajını maaşında alıyor zaten. Yemeğidir, giyimidir memurla aynı olmalı, anlatmak istediğim bu. Arazi için farklı bir durum varsa söylenir tamam da git oku, bizi kıskanıyorsun falan gibi cevaplar nedir yahu?

Dipnot: Daha önce bizi kıskanıyorsun diyen olmuştu.

arif00625
Aday Memur
06 Mayıs 2024 14:49

yok hocam aldıkları ek ücreti yazarlarmı illaki normal memur ile arada bir statü farkı oluşturmak zorundalar zaten araziye çıkmak için ayni olarak kıyafet alıyorlar üstelik koruyucu giyimdede yüksek almaları gerekliki normal memurlar ile aralarında bir fark olsun.

Rasti Raste, 12 ay önce

Öncelikle mantıklı gerekçeleriniz için teşekkür ederim, gerçekten hasret kaldım bu mantıklı cevaplara. Bana diyorlar git oku mühendis ol, veteriner ol :)

Araziye çıktığınız için zaten para alıyorsunuz, keşke 1100 aşı için ne kadar para aldığınızı da yazsanız, gerçeği öğrensek. Araziye giden için mantıklı, haklı gerekçeleriniz olsa da masa başında olan için ne diyeceksiniz peki?

Toplam 2457 mesaj
«404142434445464748495051»

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi