Editörler : E.Kayı Han
«454647484950515253545556»

elektronik49
Kapalı
18 Mayıs 2024 00:04

Artık bu giyim lafından midem bulanıyor.icine ettiler artik

elektronik49
Kapalı
18 Mayıs 2024 12:52

Koruyucu giyim istemiyorum .alışveriş yapabileceğim bir kart istiyorum.baret çelik burun eldiven sizin olsun

Gururu65, 1 yıl önce

Az önce basına düştü.Bu yeni Tadarruf genelgesi kapsamında artık, Toplu sözleşme gereği.Memurlqra yapılacak Giyece Yardımları AYNİ olarak gerçekleştirilecek,Kıyafet desteğiniçin Çek, Kupon gibi araçlar kullanılmayacak, Nakdi ödeme yqpılmayacak deniyor.

elektronik49
Kapalı
18 Mayıs 2024 12:53

Üç kuruşa mahkum edip koruyucu giyimimize bile göz diktiniz

ToDeDi
Aday Memur
03 Haziran 2024 13:34

İyi günler. 2022 giyim yardımı kartları verildi fakat totemim sisteminde hata veriyor. Bilgisi olan var mı? Sağlıklı mutlu çalışmalar dilerim.

Cansuu252
Aday Memur
03 Haziran 2024 13:46

Benim de öyle oldu bakanlık yakında toteme talimat vericekmiş bakiyeyi yükleyin diye yani talimatı bekliyorlar.

ToDeDi, 12 ay önce

İyi günler. 2022 giyim yardımı kartları verildi fakat totemim sisteminde hata veriyor. Bilgisi olan var mı? Sağlıklı mutlu çalışmalar dilerim.

ToDeDi
Aday Memur
03 Haziran 2024 13:54

Teşekkür ederim bilgilendirme için 🙏

Cansuu252, 12 ay önce

Benim de öyle oldu bakanlık yakında toteme talimat vericekmiş bakiyeyi yükleyin diye yani talimatı bekliyorlar.

ToDeDi
Aday Memur
03 Haziran 2024 13:56

Bi de çok fazla kişi yokuz zaten. İsterseniz ödeme yapıldığında benim önce haberim olursa ben bilgilendirme mesajı yazim, sizin önce haberiniz olursa siz bilgilendirme yapın.

Cansuu252, 12 ay önce

Cansuu252
Aday Memur
03 Haziran 2024 14:00

Tamam

ToDeDi, 12 ay önce

Bi de çok fazla kişi yokuz zaten. İsterseniz ödeme yapıldığında benim önce haberim olursa ben bilgilendirme mesajı yazim, sizin önce haberiniz olursa siz bilgilendirme yapın.

elektronik49
Kapalı
03 Haziran 2024 20:12

Millet uzaya çıktı biz 2022 de kaldik

Gururu65
Genel Müdür
03 Haziran 2024 20:18

Bu herkese verilecek Giyim yardımımi yoksa gecen aene alamayanlarmı.Hani gecen sene.On bin kusur bir para verilmiştinyaa

ToDeDi, 12 ay önce

ToDeDi
Aday Memur
03 Haziran 2024 23:54

Geçen ki verilen giyim yardımından bahsediliyor. Güncel olan (2023) için henüz ses seda yok

Gururu65, 12 ay önce

Bu herkese verilecek Giyim yardımımi yoksa gecen aene alamayanlarmı.Hani gecen sene.On bin kusur bir para verilmiştinyaa

elektronik49
Kapalı
04 Haziran 2024 22:17

Nerdeyse 2024 bitecek halen 2022 yılından bahsediliyor

bravebey
Kapalı
04 Haziran 2024 23:30

bu koruyucu donanım işi tutmadı,

"başaramadık abi" :)

virtue23
Aday Memur
05 Haziran 2024 10:48

ben bugün aradım kurumu pazartesi gününden itibaren kullanmaya başlayabileceksiniz dediler.

Cansuu252, 12 ay önce

ToDeDi
Aday Memur
05 Haziran 2024 19:38

Sendikadan haber geldi paylaşmak istedim;

Kıymetli Başkanlarım

Özelden soranlar oluyor Bakanlık personelinden 2022 yılı için Koruyucu Giyim Malzemelerini alamayan personelin kartları daha önce gönderilmişti.

Kurumlardan istenen evraklar pazartesi tamamlandığı için işlemler ancak tamamlandı.

Kartların Perşembe (Yarın) ya da Cuma günü itibariyle kullanıma açılması planlanmaktadır.

elektronik49
Kapalı
05 Haziran 2024 21:23

Gercekten böyle güncel yeni taze bir haberi duymaya çok ihtiyacımız vardi.

Mö 500 yılındaki giyim yardımdan da haber var mı acaba

ToDeDi, 12 ay önce

Kıymetli Başkanlarım

Özelden soranlar oluyor Bakanlık personelinden 2022 yılı için Koruyucu Giyim Malzemelerini alamayan personelin kartları daha önce gönderilmişti.

Kurumlardan istenen evraklar pazartesi tamamlandığı için işlemler ancak tamamlandı.

Kartların Perşembe (Yarın) ya da Cuma günü itibariyle kullanıma açılması planlanmaktadır.

Cansuu252
Aday Memur
05 Haziran 2024 21:31

Bilgilendirmeniz iyi oldu teşekkürler

ToDeDi, 12 ay önce

Kıymetli Başkanlarım

elektronik49
Kapalı
06 Haziran 2024 08:43

Tam bir hayal kırıklığı bu kurum

Katre52
Kapalı
06 Haziran 2024 16:31

Arkadaşlar Genel Başkanımız Serap BAYSAL Kamu emekçilerinin, Koruyucu giyim yardımı, Unvan Değişikliği ve Görevde yükselme konularındaki taleplerini iletmek için Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı ve Personel Genel Müdürlüğü ile bir görüşme gerçekleştirmiş. Bu görüşmede

1-Koruyucu giyim yardımı ihalesinin iptal edildiğini,10 Haziran tarihinde yeni ihalenin yapılacağını, Koruyucu giyim yardımının tasarruf tedbirleri genelgesindeki usullere göre ayni olarak verileceği, Büro personeline verilip verilmeyeceğine ilişkin belirsizlik olduğu, Koruyucu giyim yardımının pratik olarak sayılan görevleri yapan personele verilmesine ilişkin bir eğilim olduğunu bildirmiştir.

2-Görevde yükselme Sınavının 2024 yılı içerisinde yapılacağı, Görevde yükselme sınavının akabinde unvan değişikliği sınavının da 2024 yılı içinde yapmayı planladıklarını bildirmişlerdir.

KESK

Nur Balta
Aday Memur
07 Haziran 2024 10:11

Arkadaşlar iyi günler.ben il müdürlüğünde çalışırken müdürlerimin isteği ile başka bir kurumda geçiçi olarak görevlendirildim.kadrom tarım ve orman bakanlığında. ancak ben şu an başka bir kurumda çalıştığım için koruyucu giyim parasını alamayacağım söylendi.Ancak kuruma geri dönersem alabileceğim söylendi Ben dönmek istemiyorum.Kazanılmış bir hakkım bu şekilde engellenebilir mi.Yada ne yapabilirim.

Toplam 2478 mesaj
«454647484950515253545556»

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi