Editörler : E.Kayı Han
«119120121122123124125126127128129130131

y.akgun
Aday Memur
22 Ekim 2025 16:23

inşaallah Yusuf bey.

YUSUF YILDIRIM, 4 ay önce

Öyle olmuş. Muayene kabul komisyonu inceleme yapıyormuş. İnşallah numuneleri beğenmezler de iptal olur.

gbdyunus
Şube Müdürü
23 Ekim 2025 15:27

16.300 TL bakiyeli totem kartım (boyner'de mavi'de vs. geçerli)

12.500 TL'ye satılıktır. İlgilenenler mesaj yoluyla ulaşabilir.

rayray
Aday Memur
23 Ekim 2025 15:32

teta kartlar online alışverişlerde kullanılabiliyor mu ?

thusen
Memur
23 Ekim 2025 15:49

Bursa'da tacreo aldı. İptali için gereken yapılacak inşallah olmazsa koruyucu giyimleri isticez.

guatemala
Aday Memur
23 Ekim 2025 16:20

bu tarz satış yapanlar hakkında soruşturma açıldı. Paylaşımınızı kaldırmanız sizin için iyi olabilir.

gbdyunus, 4 ay önce

16.300 TL bakiyeli totem kartım (boyner'de mavi'de vs. geçerli)

12.500 TL'ye satılıktır. İlgilenenler mesaj yoluyla ulaşabilir.

abor
Aday Memur
24 Ekim 2025 16:05

totem e verirler umarım, tacreo dan iyidir totem. tacreo normal şartlarda bu kadar mağduriyete ihaleye bile sokulmaması gerekiyordu ama arkası sağlam anlaşılan.

y.akgun, 4 ay önce

kesin olmamakla beraber manisa tacreo aldı. ihalede ki 2.firmada totem zaten

Simurg3434
Aday Memur
27 Ekim 2025 16:07

Teta Kart'ın dağıtıldığı İller varmı? İhale kesinleştikten sonra kart dağıtımı, bakiyelerin yüklenmesi ve kullanıma açılması süreci nasıl işledi acaba? bilgi verebilecek arkadaş varmı?

abor, 4 ay önce

totem e verirler umarım, tacreo dan iyidir totem. tacreo normal şartlarda bu kadar mağduriyete ihaleye bile sokulmaması gerekiyordu ama arkası sağlam anlaşılan.

baz77
Aday Memur
28 Ekim 2025 12:34

Kartlar dağıtıldıktan nir kaç gün sonra bakiyeler yüklendi fiziki alışveriş konusunda da oldukça tatmin edici mapazalar var tek eksik varsa o da online alışveriş imkanı yok
Simurg3434, 4 ay önce

Teta Kart'ın dağıtıldığı İller varmı? İhale kesinleştikten sonra kart dağıtımı, bakiyelerin yüklenmesi ve kullanıma açılması süreci nasıl işledi acaba? bilgi verebilecek arkadaş varmı?

thusen
Memur
04 Kasım 2025 14:38

Bursa'da tacreo aldı ve filo,koton,dsdamat,tugba gibi firmalarada fiziki mağazada kullanılabilecek ve indirimler geçerli olacak diye taahhüt verecekmiş. İhaleyi kaybetmemek için direniyorlar. Kimden torpilleri varsa geçen seneden ders alınmadı herhalde hala ihaleye girebiliyor. Geçen sene kullanamayanların bakiyeleri eklenecekmiş. %10'da fazla vereceklermiş falan filan...

dazikom
Aday Memur
14 Kasım 2025 09:28

bursanın akıbeti belli oldumu

thusen, 3 ay önce

Bursa'da tacreo aldı ve filo,koton,dsdamat,tugba gibi firmalarada fiziki mağazada kullanılabilecek ve indirimler geçerli olacak diye taahhüt verecekmiş. İhaleyi kaybetmemek için direniyorlar. Kimden torpilleri varsa geçen seneden ders alınmadı herhalde hala ihaleye girebiliyor. Geçen sene kullanamayanların bakiyeleri eklenecekmiş. %10'da fazla vereceklermiş falan filan...

thusen
Memur
14 Kasım 2025 16:29

Tacreo'nun anlaştım dediği firmalara yazı yazılmış. Tacreo ile çalışıyor musunuz diye sorulmuş. Çoğun olumlu cevap vermiş. Sanırım bir iki firmadan cevap bekliyorlar. Fiziki mağazadan sadece alışveriş olacak ama belirli şubeler mi yoksa tümü mü bilmiyorum. Sanırım önümüzdeki hafta ya da sonrasında kartlar dağılmaya başlanır. Tabi bir sorun çıkmazsa.

dazikom, 3 ay önce

bursanın akıbeti belli oldumu

Afrabu
Aday Memur
19 Kasım 2025 16:38

Geçen yıl verilen tacreo kartlarla bu yıl koton gibi fiziki mağazalarda alışveriş yapabilecek miyiz? Bu durum sadece bursaya mı özel olacak?

20 Kasım 2025 21:03

geçen yılın bakiyelerini koton gibi mağazalarda kullanabilecek miyiz ?
thusen, 3 ay önce

Tacreo'nun anlaştım dediği firmalara yazı yazılmış. Tacreo ile çalışıyor musunuz diye sorulmuş. Çoğun olumlu cevap vermiş. Sanırım bir iki firmadan cevap bekliyorlar. Fiziki mağazadan sadece alışveriş olacak ama belirli şubeler mi yoksa tümü mü bilmiyorum. Sanırım önümüzdeki hafta ya da sonrasında kartlar dağılmaya başlanır. Tabi bir sorun çıkmazsa.

YUSUF YILDIRIM
Müsteşar
21 Kasım 2025 12:03

Manisa'da Boyner kartlar dağıtıldı. internet mağazasında geçerli değil maalesef. Fiziki Boyner mağazalarında (YKM, outlet ve normal) geçerli. Dün bir arkadaşımız Uşak'taki Boyner sıkıntısız outlette kullanmış. Her türlü indirimden de yararlanılabiliyor. (Kart paketinde %10 KDV'li her üründe geçerlidir yazıyor)

thusen
Memur
24 Kasım 2025 09:37

geçen yıldan kalanları yükleyeceklermiş ama Bursa'ya özel mi bilmiyorum. Muhtemelen kazandığı yerler

24 Kasım 2025 10:14

kartlar kullanıma açılınca tekrar bilgi verir misiniz ?
thusen, 3 ay önce

geçen yıldan kalanları yükleyeceklermiş ama Bursa'ya özel mi bilmiyorum. Muhtemelen kazandığı yerler

thusen
Memur
25 Kasım 2025 08:41

tabi hocam

Gıdaci0099, 3 ay önce

dazikom
Aday Memur
27 Kasım 2025 08:54

kartlar dagıltılmamış daha nasıl açılınca bilgi istiyorsunuz.????

Gıdaci0099, 3 ay önce

DevletinAmelesii
Aday Memur
08 Aralık 2025 13:28

İstanbul'da kartlar dağıtıldı. Boyner Kartları herkese hayırlı olsun. Hiç olmadı görüp alabileceğimiz yer oldu. Geçen seneki mağduriyetimize göre çok şükür.

thusen
Memur
23 Aralık 2025 12:42

merhaba hocam, kartlar dağıtıldı ve bakiyeler yüklendi. henüz mağazalar kullanıma açtı mı bilmiyoruz. haber vereyim dedim. iyi günler

thusen, 3 ay önce

Toplam 2620 mesaj
«119120121122123124125126127128129130131

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi