Merhabalar, 9 yıllık memurum ilk defa 8 yıl önce engellilik hakkımı kullanmıştım, Bu hafta da bir dilekçe yazdım. Şuan yazı bakanlıkta acaba cevaplanması ne kadar sürer. Depremzedeyiz maalesef zamanla savaşıyoruz. Bir de onaylanma veya red edilme durumu nedir acaba fikri veya yorumu olan var mıdır. Teşekkürler.
haftaya belli olur arkadaşım rahat ol red gelmez
haftaya belli olur arkadaşım rahat ol red gelmez murat_29, 3 ay önce - Alıntıya git
İnşallah hocam da hiç olumlu gelecek gibi hissetmiyorum inşallah dediğiniz gibi olur Allah razı olsun.
İnşallah hocam da hiç olumlu gelecek gibi hissetmiyorum inşallah dediğiniz gibi olur Allah razı olsun. halileyla, 3 ay önce - Alıntıya git
herhangi bir cevap geldi mi hocam ?
herhangi bir cevap geldi mi hocam ? captaınjaack, 2 ay önce - Alıntıya git
Mümkünmüş hocam, çocuğu götürüp al tedavi et o zaman demek var aslında.
ben 2 kez engel nedeniyle tayin oldum temmuzda 3. kez dilekçe vereceğim. sorun çıkmaz rahat olun.
ben 2 kez engel nedeniyle tayin oldum temmuzda 3. kez dilekçe vereceğim. sorun çıkmaz rahat olun. murat_29, 2 ay önce - Alıntıya git
hangi bakanlıkta veya kurumda çalışıyorsunuz hocam?
hangi bakanlıkta veya kurumda çalışıyorsunuz hocam? captaınjaack, 2 ay önce - Alıntıya git
sağlık bakanlığı gih memurum
3 hafta oldu ama bakanlıkta hala bekliyor dilekçe
sağlık bakanlığı gih memurum murat_29, 2 ay önce - Alıntıya git
Aile bakanlığı bu konuda kolaylık sağlaması gereken kurum olmasına rağmen zorluk çıkarıyor. 2.kez tayin hakkını danıştay kararı, içtihat kararı değil deyip reddediyor. Kamu Denetçiliği Kurumunun Tavsiye Kararı nı da zaten hiçe sayıyor.
3 hafta oldu ama bakanlıkta hala bekliyor dilekçe halileyla, 2 ay önce - Alıntıya git
1 ay içerisinde cevap verilmesi gerek dilekçeye. yasal süre sonunda kabul/ret bir cevap vermek zorundalar.
1 ay içerisinde cevap verilmesi gerek dilekçeye. yasal süre sonunda kabul/ret bir cevap vermek zorundalar. captaınjaack, 2 ay önce - Alıntıya git
Valla hocam bende yıldım artık arıyorum talimat bekliyoruz diyorlar memurda haklı amir yap demezse yapamaz ama bizde parçalandık hanım çoluk çocuk başka ilde depremden kaçtık ben başka yerdeyim çocuk ayrı bir dert napacaz şaşırdık
Sizleri anlıyorum mağduriyet yaşayan çok sayıda insan var. Umarım olumlu sonuçlanır sizin için.
Sizleri anlıyorum mağduriyet yaşayan çok sayıda insan var. Umarım olumlu sonuçlanır sizin için. captaınjaack, 2 ay önce - Alıntıya git
hocam derdimiz olumlu sonuçlanması değil ki, ne yapacaklarsa yapsınlar olmayacaksa da gidelim çoluğumuzu çocuğumuzu alalım evimize dönelim korka korka da olsa yaşayacağız bir şekilde yapacak bişey yok. Derdimiz bu yani ne olacağı belli olsun.
hocam derdimiz olumlu sonuçlanması değil ki, ne yapacaklarsa yapsınlar olmayacaksa da gidelim çoluğumuzu çocuğumuzu alalım evimize dönelim korka korka da olsa yaşayacağız bir şekilde yapacak bişey yok. Derdimiz bu yani ne olacağı belli olsun. halileyla, 2 ay önce - Alıntıya git
haklısın hocam. bekleyip görmek lazım.