Editörler : Renjiro
03 Mart 2023 08:30   

Engelli Tayin İsteği 2. Defa

Merhabalar, 9 yıllık memurum ilk defa 8 yıl önce engellilik hakkımı kullanmıştım, Bu hafta da bir dilekçe yazdım. Şuan yazı bakanlıkta acaba cevaplanması ne kadar sürer. Depremzedeyiz maalesef zamanla savaşıyoruz. Bir de onaylanma veya red edilme durumu nedir acaba fikri veya yorumu olan var mıdır. Teşekkürler.

03 Mart 2023 13:36

murat_29
Daire Başkanı

haftaya belli olur arkadaşım rahat ol red gelmez

03 Mart 2023 14:11

halileyla
Şef

haftaya belli olur arkadaşım rahat ol red gelmez

murat_29, 3 ay önce - Alıntıya git

İnşallah hocam da hiç olumlu gelecek gibi hissetmiyorum inşallah dediğiniz gibi olur Allah razı olsun.

14 Mart 2023 12:01

captaınjaack
Aday Memur

İnşallah hocam da hiç olumlu gelecek gibi hissetmiyorum inşallah dediğiniz gibi olur Allah razı olsun.

halileyla, 3 ay önce - Alıntıya git

herhangi bir cevap geldi mi hocam ?

15 Mart 2023 12:59

halileyla
Şef

herhangi bir cevap geldi mi hocam ?

captaınjaack, 2 ay önce - Alıntıya git

Mümkünmüş hocam, çocuğu götürüp al tedavi et o zaman demek var aslında.

15 Mart 2023 16:19

murat_29
Daire Başkanı

ben 2 kez engel nedeniyle tayin oldum temmuzda 3. kez dilekçe vereceğim. sorun çıkmaz rahat olun.

16 Mart 2023 09:09

captaınjaack
Aday Memur

ben 2 kez engel nedeniyle tayin oldum temmuzda 3. kez dilekçe vereceğim. sorun çıkmaz rahat olun.

murat_29, 2 ay önce - Alıntıya git

hangi bakanlıkta veya kurumda çalışıyorsunuz hocam?

16 Mart 2023 10:11

murat_29
Daire Başkanı

hangi bakanlıkta veya kurumda çalışıyorsunuz hocam?

sağlık bakanlığı gih memurum

16 Mart 2023 11:34

halileyla
Şef

3 hafta oldu ama bakanlıkta hala bekliyor dilekçe

16 Mart 2023 11:35

captaınjaack
Aday Memur

sağlık bakanlığı gih memurum

murat_29, 2 ay önce - Alıntıya git

Aile bakanlığı bu konuda kolaylık sağlaması gereken kurum olmasına rağmen zorluk çıkarıyor. 2.kez tayin hakkını danıştay kararı, içtihat kararı değil deyip reddediyor. Kamu Denetçiliği Kurumunun Tavsiye Kararı nı da zaten hiçe sayıyor.

16 Mart 2023 11:37

captaınjaack
Aday Memur

3 hafta oldu ama bakanlıkta hala bekliyor dilekçe

halileyla, 2 ay önce - Alıntıya git

1 ay içerisinde cevap verilmesi gerek dilekçeye. yasal süre sonunda kabul/ret bir cevap vermek zorundalar.

16 Mart 2023 12:48

halileyla
Şef

1 ay içerisinde cevap verilmesi gerek dilekçeye. yasal süre sonunda kabul/ret bir cevap vermek zorundalar.

Valla hocam bende yıldım artık arıyorum talimat bekliyoruz diyorlar memurda haklı amir yap demezse yapamaz ama bizde parçalandık hanım çoluk çocuk başka ilde depremden kaçtık ben başka yerdeyim çocuk ayrı bir dert napacaz şaşırdık

16 Mart 2023 13:10

captaınjaack
Aday Memur

Sizleri anlıyorum mağduriyet yaşayan çok sayıda insan var. Umarım olumlu sonuçlanır sizin için.

16 Mart 2023 13:17

halileyla
Şef

Sizleri anlıyorum mağduriyet yaşayan çok sayıda insan var. Umarım olumlu sonuçlanır sizin için.

hocam derdimiz olumlu sonuçlanması değil ki, ne yapacaklarsa yapsınlar olmayacaksa da gidelim çoluğumuzu çocuğumuzu alalım evimize dönelim korka korka da olsa yaşayacağız bir şekilde yapacak bişey yok. Derdimiz bu yani ne olacağı belli olsun.

16 Mart 2023 14:11

captaınjaack
Aday Memur

hocam derdimiz olumlu sonuçlanması değil ki, ne yapacaklarsa yapsınlar olmayacaksa da gidelim çoluğumuzu çocuğumuzu alalım evimize dönelim korka korka da olsa yaşayacağız bir şekilde yapacak bişey yok. Derdimiz bu yani ne olacağı belli olsun.

halileyla, 2 ay önce - Alıntıya git

haklısın hocam. bekleyip görmek lazım.

28 Mart 2023 17:27

Freudarwin
Aday Memur
Bugün il milli eğitim müdürlüğüne sordum. Birden fazla engelli tayini olacakmış. Danıştay'da öyle sonuçlanmış
Toplam 15 mesaj