Editörler : Kubil ay
03 Mart 2023 10:19

Kpss A hazırlık için Yardım
Selamlar. Yakın zamanda A grubuna hazırlanmaya karar verdim. Bu sebeplede daha önce hazırlanmış yada hazırlanan kişilerden fikir almak istiyorum. Nasıl hazırlanmalıyım? Hangi kaynakları önerirsiniz? Kişiye göre değişir ama hazırlanmak kaç ay sürer ? Son olarak başka vereceğiniz öneri ve tavsiye varsa eklerseniz çok memnun olurum yardımcı olan herkese şimdiden teşekkür ederim.

Eylül Özcan
Aday Memur
22 Mart 2023 17:17

Merhabalar bende zaman olarak biraz geç kaldım ancak Başkent Kariyer'in online eğitimini alıyorum dersler bitsede sistem sınava kadar açık olacak.Kaynaklarıda ek ücret olmadan gönderdiler..bayağı yol aldığımı düşünüyorum.sizede tavsiye ederim.

yenilerdenbiri
Aday Memur
22 Mart 2023 17:29

Güncel hocalarını bilmiyorum geçen seneki hocaları gayet iyiydi inşallah başarılı olursunuz. Nasıl hazırlandınız acaba
Eylül Özcan, 3 ay önce

Merhabalar bende zaman olarak biraz geç kaldım ancak Başkent Kariyer'in online eğitimini alıyorum dersler bitsede sistem sınava kadar açık olacak.Kaynaklarıda ek ücret olmadan gönderdiler..bayağı yol aldığımı düşünüyorum.sizede tavsiye ederim.

Eylül Özcan
Aday Memur
26 Mart 2023 16:00

kadro %90 aynı.muhteşem bir ekip..kaynakları gönderiyorlar.

Eylül Özcan
Aday Memur
26 Mart 2023 16:01

biten dersleri offline olarak tekrar tekrar dinliyorum.

unalmlk
Aday Memur
27 Mart 2023 08:26

mrabalar elımde a grubu bazı kaynaklar var ılgılenırsenız ucretsız gonderebilirim.

yenilerdenbiri
Aday Memur
27 Mart 2023 08:45

Teşekkürler hocam elimde kaynaklarım mevcut
unalmlk, 2 ay önce

mrabalar elımde a grubu bazı kaynaklar var ılgılenırsenız ucretsız gonderebilirim.

Galadrielll
Aday Memur
01 Nisan 2023 09:35

Merhaba duruyorsa bana göndermeniz mümkün mu

unalmlk, 2 ay önce

unalmlk
Aday Memur
05 Nisan 2023 13:10

mrabalar . elımdekı kaynakları verdım ısteyen bır kısıye .teskkurler

Toplam 8 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi