Editörler : oto-danisman-expert
03 Mart 2023 14:06

MSB Memur/Tekniker Alımı

Herkese Merhaba,

MSB MEMUR/TEKNİKER (MEKATRONİK)/MSB HRT.GN.MD.LÜĞÜ/ANKARA alımında sınava hak kazandım. Şu anda MSB de eşdeğer pozisyonda çalışan Tekniker Memurlar varsa buradan veya özelden bilgi verebilir mi? KPSS puanım temmuzda TCDD'ye Afyon, Eskişehir çevresine atanmaya yetiyor. Şuan işsizim, eğer şartlar aynı ise hiç mülakatlara gitmeyeceğim. Saygılar

İsmailkartal19
Aday Memur
19 Mart 2023 13:57

Sıhhi tesisat memur alınımına başvuru yapmistim sonuç açıklandi Ankara'da 24 mart cuma günü sözlü mülakat sınavım var giren varmı arkadaşlar

savcı2121
Aday Memur
19 Mart 2023 22:48

Ben hizmetli memur için girdim 14 martta hocam

İsmailkartal19, 1 yıl önce

Sıhhi tesisat memur alınımına başvuru yapmistim sonuç açıklandi Ankara'da 24 mart cuma günü sözlü mülakat sınavım var giren varmı arkadaşlar

22 Mart 2023 10:08

Temmuza kadar sonucun bile açıklanmayacak msb de yaparsın merkezi tercihini

savcı2121
Aday Memur
22 Mart 2023 19:42

Hocam 1 aya açıklanır dediler. Temmuz'a kadar nasıl açıklanmıyor sonuç?

hedef2022kpss, 1 yıl önce
Temmuza kadar sonucun bile açıklanmayacak msb de yaparsın merkezi tercihini

SorhanS
Aday Memur
22 Mart 2023 19:47

Kim 1 aya açıklanır dedi hocam mülakattaki görevliler mi
savcı2121, 1 yıl önce

Hocam 1 aya açıklanır dediler. Temmuz'a kadar nasıl açıklanmıyor sonuç?

22 Mart 2023 19:49

1 ayda açıklanması imkansız bence. Uzman alımı bile 3 ayda açıklandı

savcı2121
Aday Memur
22 Mart 2023 22:43

Hayır hocam mülakattaki arkadaşlar öyle demişti 24 marta kadar mülakat sürecek 2-3 ayda açıklanması çok fazla değil mi? İş başı ne zaman yapılır sizce?

SorhanS, 1 yıl önce
Kim 1 aya açıklanır dedi hocam mülakattaki görevliler mi

SorhanS
Aday Memur
23 Mart 2023 00:08

İş başı 4 ayı geçebilirde sonuçlar maksimum 2 aya açıklanacağını düşünüyorum
savcı2121, 1 yıl önce

Hayır hocam mülakattaki arkadaşlar öyle demişti 24 marta kadar mülakat sürecek 2-3 ayda açıklanması çok fazla değil mi? İş başı ne zaman yapılır sizce?

23 Mart 2023 10:50

Hayal kurmayın hocam 2 3 ay açıklanmaz. İşe başlaman en iyi ihtimalle ekim. Güvenlik soruşturması uzatıyor işi
savcı2121, 1 yıl önce

savcı2121
Aday Memur
23 Mart 2023 13:45

Benim 96.5 puanım var. Türkiye 51.siyim merkezi tercihleri beklerim o zaman.

hedef2022kpss, 1 yıl önce
Hayal kurmayın hocam 2 3 ay açıklanmaz. İşe başlaman en iyi ihtimalle ekim. Güvenlik soruşturması uzatıyor işi
23 Mart 2023 13:47

Daha mantıklı tabiki en iyi ihtimal haziran diyorlar çünkü
savcı2121, 1 yıl önce

denizats
Aday Memur
24 Mart 2023 12:26

mülakatlar o kadar geç mi açıklanıyor ben de girmiştim 1 ay olmak üzere

Mekatronik.Teknik
Aday Memur
26 Mart 2023 15:01

Hangi bölüm mezunusunuz?

savcı2121, 1 yıl önce

savcı2121
Aday Memur
26 Mart 2023 19:36

Nitelikli Anadolu lisesi mezunuyum. Ankara Hukuk ikinci sınıf öğrencisiyim.

Mekatronik.Teknik, 1 yıl önce

Hangi bölüm mezunusunuz?

09 Ağustos 2024 11:17

Merhaba acaba mülakat nasıl oldu mesleki bilgi de ve sözlü sınavda ne soruluyor

10 Ağustos 2024 16:54

Komisyon genelde 3 kişiden oluşur. Komisyon başkanı, mesleki komisyon üyesi ve psikolog. Komisyon başkanı genel kültür, güncel konular, dini konular, kurum ile alakalı konular ve askeri konulardan soru sorabilir ucu bucağı yok. Mesleki komisyon üyesi ise genellikle sizin dalınızdan meslektaşınız olur ama olmayadabilir. Bu kişi aynı meslekten iseniz mesleki bilginizi ölçer. Bu ölçme akademik olarak olabileceği gibi eğer çalışıyorsanız veya iş tecrübeniz varsa yaptığınız iş ile alakalı da olabilir. Eğer mesleki olarak meslektaş değilseniz komisyon başkanı gibi büyük olasılıkla genel şeyler sorar.

Ssevdee, 1 ay önce

Merhaba acaba mülakat nasıl oldu mesleki bilgi de ve sözlü sınavda ne soruluyor

11 Ağustos 2024 14:26

Çok teşekkür ederim hocam sağolun

hedef2022kpss, 1 ay önce

Komisyon genelde 3 kişiden oluşur. Komisyon başkanı, mesleki komisyon üyesi ve psikolog. Komisyon başkanı genel kültür, güncel konular, dini konular, kurum ile alakalı konular ve askeri konulardan soru sorabilir ucu bucağı yok. Mesleki komisyon üyesi ise genellikle sizin dalınızdan meslektaşınız olur ama olmayadabilir. Bu kişi aynı meslekten iseniz mesleki bilginizi ölçer. Bu ölçme akademik olarak olabileceği gibi eğer çalışıyorsanız veya iş tecrübeniz varsa yaptığınız iş ile alakalı da olabilir. Eğer mesleki olarak meslektaş değilseniz komisyon başkanı gibi büyük olasılıkla genel şeyler sorar.

11 Ağustos 2024 14:27

Yazılı sınav hakkında bir bilginiz var mı acaba

hedef2022kpss, 1 ay önce

11 Ağustos 2024 14:29

Malesef bu konuda yok
Ssevdee, 1 ay önce

Yazılı sınav hakkında bir bilginiz var mı acaba

Toplam 19 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi