Editörler : E.Kayı Han
04 Mart 2023 22:36

3 aylık geçici görevlendirme

3 aylık gecici gorevlendirme tayin olduk (deprem bölgesinden dolayı) bakanlıktan herkes konustuklarimiz kalıcı diyor genel müdür de kalmak isteyen kalabilir dedi Ancak yine soru işareti bilgisi olan varmıdir arkadaslar teşekkür ederim iyi akşamlar

zufar
Aday Memur
05 Mart 2023 00:24

Zabıt katibimisiniz, kaç günde açıklandı tayin talebiniz, birde hangi ilden hangi ile gideceksiniz, bende depremden dolayı tayin istetim ama hala ses yok

serkan_42
Şef
05 Mart 2023 12:11

İkm mi zabıt katibi mi

Tpc.harun
Aday Memur
05 Mart 2023 14:00

Bende deprem bölgesinden 3 aylık geçici olarak bak yere tain gittim muhtemelen kalıcı yaparlar.

ertckmk23
Aday Memur
05 Mart 2023 14:19

Kesin hocam bugün bi yerden daha duyum aldım hayırlı olsun Rabbım bidaha böyle felaketler yaşatmasın
Tpc.harun, 7 ay önce

Bende deprem bölgesinden 3 aylık geçici olarak bak yere tain gittim muhtemelen kalıcı yaparlar.

redb
Aday Memur
05 Mart 2023 14:49

Bende deprem bölgesinden 8 şubat da tayin talebimi ilettim ama henüz bir karar çıkmadı. Binanın durumu az hasarlı ancak oturalacak gibi değil dış duvarlar yarıldı yıkıldı. Zor çıktık. Rapora itiraz edildi. Evin resimlerini dilekçe ekine ekleyememiştim.

ertckmk23
Aday Memur
05 Mart 2023 14:52

Çok geçmiş olsun inşallah talebiniz onaylanır
redb, 7 ay önce

Bende deprem bölgesinden 8 şubat da tayin talebimi ilettim ama henüz bir karar çıkmadı. Binanın durumu az hasarlı ancak oturalacak gibi değil dış duvarlar yarıldı yıkıldı. Zor çıktık. Rapora itiraz edildi. Evin resimlerini dilekçe ekine ekleyememiştim.

zufar
Aday Memur
06 Mart 2023 22:52

Zabıt katibimisiniz
Toplam 7 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi