Editörler : Kubil ay
04 Mart 2023 22:40

Deprem bölgesi taltif;
Arkadaşlar net bilgidir deprem bölgesinde çalışan tüm personele 8 maaş taltif verilecek.

turbojet
Daire Başkanı
04 Mart 2023 22:53

ooooo hemmen geliyoz

04 Mart 2023 22:54

:))) tum emniyet teskılatı sırayla gidecek bu göreve sen sıkma canını sen ben le bitmez bu görev sen sıkma canını herkes gelecek biraz daha dısınızı sıkacaksınız degısım olur sen merak etme :) sen niye canını sıkıyorsun orda kalmayacaksın sen merak etme 8 taltif guzel bir rakam ama 12 desen inandırıcılığı daha yuksek ve daha cok personel cektırırdın :)

pmyo235
Memur
04 Mart 2023 23:00

Deprem bölgesini gidip görün maaşınız yatarsa şükredin abi devletin işi zor bu yükün altından nasıl kalkılır bilemiyorum taktir zamanı değil kısacası

Gururu65
Daire Başkanı
04 Mart 2023 23:03

Depremden dahi medet umar oldunuz yaa, helal olsun size

turkolog24
Daire Başkanı
04 Mart 2023 23:07

Nerden çıktı bu duyum

Mustfa4444
Aday Memur
05 Mart 2023 01:21

Biçok meslektaş ekonomik olarak zor durumda. Kesin bişey yoksa kendine kötü laf söylettirme bence. Varsa böyle bişey ne zaman yatacak
05 Mart 2023 13:16

Gerçekten varmi böyle birsey

Gerçek1
Aday Memur
05 Mart 2023 13:45

Şu an taltifi parayı düşünen kim? Ben kimsenin düşündüğünü sanmıyorum. Varsa yazık.

gencpolis25
Aday Memur
05 Mart 2023 14:13

tamam en vatandever sensin kardeş. taltif hemen yatmaz ama illaki yatacak böyle geniş çaplı bi afette
Gerçek1, 7 ay önce

Şu an taltifi parayı düşünen kim? Ben kimsenin düşündüğünü sanmıyorum. Varsa yazık.

Gerçek1
Aday Memur
05 Mart 2023 16:19

Ne alakası var. Ya yılda bir yazdık yine pişman olduk iyimi bırak kardeşim ya.

pmyo235
Memur
05 Mart 2023 20:20

Kardeş sen gidip afet bölgesinin maraşın hatayınhalini gördün mü maaşını yatırırsa devlet şükret bu zor durumda taltif düşünüyorsun anormal senin bu isteğin taltif felan yatmaz arkadaşlar dua edelim devlet bu zor yükün altından kalkabilsin..

gencpolis25, 7 ay önce
tamam en vatandever sensin kardeş. taltif hemen yatmaz ama illaki yatacak böyle geniş çaplı bi afette

Birpolisişte
Şube Müdürü
05 Mart 2023 20:27

Gençpolis denen şahıs milletin derdi başından aşmış aç da bi yerlerinle alay et. Kesin bilgi diye başlık açıyon sonra da böyle bir afetten dolayı illa yatar diyon. Turşu seni. Sokakta yatıyoruz ulan. Paraya başlatma şimdi

hasanalbayrak
Aday Memur
05 Mart 2023 21:16

bir çok meslektaş zor durumda gibi sözler bana abartılı geliyor. Diyelim öyle iki üç taltif sizi ferahami kavuşturacak. alismamis g. tte dön durmaz. Tasarruf anlayışı olmayanların düştüğü durum bu. biliyorum birçok kişi eksi puan verecek ama görünen köy kılavuz istemez.
Mustfa4444, 7 ay önce
Biçok meslektaş ekonomik olarak zor durumda. Kesin bişey yoksa kendine kötü laf söylettirme bence. Varsa böyle bişey ne zaman yatacak

Mustfa4444
Aday Memur
05 Mart 2023 21:22

Bunu yazınca mutlu oldun mu.Umarım mutlu olmuşsundur.Senin için tek temennim inşallah bi gün maddi sıkıntı çekmezsin. Düşmez kalkmaz bi Allah.Yoksa ben aynı zamanda depremzedeyim.6 Şubata kadar mal mülk sahibi ,lüks araç sahipleri bile muhtaç duruma düştü. Allah yardım etsin herkese.Mal mülk geçici canı sağolsun herkesin hepsi yerine gelir.Kendine çok güvenme düşmem, muhtaç olmam kimseye deme.
hasanalbayrak, 7 ay önce
bir çok meslektaş zor durumda gibi sözler bana abartılı geliyor. Diyelim öyle iki üç taltif sizi ferahami kavuşturacak. alismamis g. tte dön durmaz. Tasarruf anlayışı olmayanların düştüğü durum bu. biliyorum birçok kişi eksi puan verecek ama görünen köy kılavuz istemez.

hasanalbayrak
Aday Memur
05 Mart 2023 21:46

benim sözüm deprem de varını yoğunu kaybedenler için değil bunu sende biliyorsun.Genel olarak konuşuyorum. Depremden öncede geçinemiyoruz yetmiyor zor durumdayız diye yazanlar vardı. forumu bi dolaş böyle yazan çok insan bulursun. Allah herkese versin daha güzel günleri görmek nasip etsin ama ben söylediğimin arkasındayım genel olarak tasarruf anlayışı yok. bugün buldum bugün yerim yarına Allah kerim.
Mustfa4444, 7 ay önce
Bunu yazınca mutlu oldun mu.Umarım mutlu olmuşsundur.Senin için tek temennim inşallah bi gün maddi sıkıntı çekmezsin. Düşmez kalkmaz bi Allah.Yoksa ben aynı zamanda depremzedeyim.6 Şubata kadar mal mülk sahibi ,lüks araç sahipleri bile muhtaç duruma düştü. Allah yardım etsin herkese.Mal mülk geçici canı sağolsun herkesin hepsi yerine gelir.Kendine çok güvenme düşmem, muhtaç olmam kimseye deme.

hasanalbayrak
Aday Memur
05 Mart 2023 21:53

Ayrıca bu yazında bir depremzede olduğun anlaşılmıyor. Allah sabır versin inşallah durumun kısa zamanda düzelir. Dediğim gibi hedef sen değilsi ben genel anlayisa değindim.
Mustfa4444, 7 ay önce

akin13030
Yasaklı
05 Mart 2023 22:00

Bende maaşımızın az olduğunu düşünüyorum fakat suan para kobuslulacsk ya da taltif konuşacak durumda olmamamız lazım gerçekten devlete bu yükün altından nasıl kalkacak bir şekilde kalkar ama borç alarak çıkar dış ülkelerden . bizi ğlke olarak gerçekten zor süreç bekliyor Allah hayırlısın versin..

isbas
Memur
05 Mart 2023 22:06

Taltif dusunebilir tabiki ..herşeyde ilk önce polis gidiyor..birçok personele idari izin verilirken polis daha fazla çalışıyor ..parayı düşünür tabiki ..

akin13030, 7 ay önce
Bende maaşımızın az olduğunu düşünüyorum fakat suan para kobuslulacsk ya da taltif konuşacak durumda olmamamız lazım gerçekten devlete bu yükün altından nasıl kalkacak bir şekilde kalkar ama borç alarak çıkar dış ülkelerden . bizi ğlke olarak gerçekten zor süreç bekliyor Allah hayırlısın versin..

akin13030
Yasaklı
05 Mart 2023 22:09

Dostum suan ülke olarak süreç çok zor bütün memurlar maaşını alıyor buns şükür etmek lazım almadığını düşün ne yapabilirsin hiçbir şey dediğim gibi maaşınız az evet ama şimdi konuşulacak şeyler değil bunlar o kadar insan öldü milletin evi arabası gitti suan para konuşulacak en son şeyler..
isbas, 7 ay önce

Taltif dusunebilir tabiki ..herşeyde ilk önce polis gidiyor..birçok personele idari izin verilirken polis daha fazla çalışıyor ..parayı düşünür tabiki ..

bebepolice
Aday Memur
05 Mart 2023 22:56

Herkese iyi geceler.

Ülkemiz gerçekten deprem nedeniyle zor durumda. Çalıştığım birimde ki abilerimizi, devrelerimi ve benden sicili düşük kardeşlerimin tamamını baz aldığımda kimsenin 'para' düşünecek hali yok. Ve hiç kimse de bu durumda düşünmez eminim. Geçim sıkıntısı çeken, her ay maaşını aldığı gün bitiren bir çok arkadaşımız çocuklarının nafakasından ceplerinde kalan son kuruşa kadar orada ki insanlarımıza gönderdi. Herkesin bu şekilde yardım ettiğine de inancım tam. Allah razı olsun herkesten.

Evet bir çoğumuz maddi anlamda zor durumdayız. Yaptığımız işin karşılığı aldığımız para kesinlikle değil ama şu durumda insanlar açken, açıktayken ben şahsım adına böyle taltif beklentisine giremem.

İnşallah bu sıkıntıları en kısa zamanda atlatır, daha ferah günlere kavuşuruz.

Toplam 102 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi