Editörler : Kubil ay

KontMont
Memur
05 Mart 2023 23:40

Sen benim yerimede yap 16 olsun..

Beogs1
Yasaklı
05 Mart 2023 23:50

Devletin parası hiçbir zaman bitmez saçmasapan konuşma. O kadar yardım toplandı 110 milyar TL mi ne. Taltif gayet yatabilir yatmalı da. Oradaki memur arkadaşlar çok fedakarlık gösteriyor. Arabada yatan duydum. Duş sorunu cart curt bir sürü sorun var.

pmyo235, 7 ay önce

Kardeş sen gidip afet bölgesinin maraşın hatayınhalini gördün mü maaşını yatırırsa devlet şükret bu zor durumda taltif düşünüyorsun anormal senin bu isteğin taltif felan yatmaz arkadaşlar dua edelim devlet bu zor yükün altından kalkabilsin..

mrtckr19
Memur
06 Mart 2023 00:17

Allah, devletimize zeval vermesin. Ülkemizi afetlerden,felaketlerden korusun. Yalnız hiçbir meslektaşım kusura bakmasın her şeyde ilk polis gidip son polis çıkıyorsa ve tüm olumsuzluklarda polis günah keçisi ilan edilip, her türlü zorlukta yalnız bırakılırken ve fedakarlığın en büyüğü polisten bekleniyorsa taltif yatacaksa ilk afet bölgesine giden polislere yatmalıdır. Devlet zor durumda da olsa polisine sahip çıkmalıdır.

bebepolice
Aday Memur
06 Mart 2023 00:18

O toplanan para 2-3 ay insanların karnını ancak doyurur. Depremin Türkiye 'ye doğrudan maliyeti 35 milyar dolar. Bir Marmara kadar olmasa bile bölgenin ekonomiye katkısı göz önüne alındığında uzun vade de maliyet 50-55 milyar dolara çıkar.

Beogs1, 7 ay önce

Devletin parası hiçbir zaman bitmez saçmasapan konuşma. O kadar yardım toplandı 110 milyar TL mi ne. Taltif gayet yatabilir yatmalı da. Oradaki memur arkadaşlar çok fedakarlık gösteriyor. Arabada yatan duydum. Duş sorunu cart curt bir sürü sorun var.

pmyo235
Memur
06 Mart 2023 00:28

Kardeş bizde arabada yattık deprem bölgesinde görev yaptık sadece diyoruz ki taltif istemenin veya düşünmenin sırası değil gittik gördük oraları devletin kolaylıkla atlatabileceği bi durum yok ortadaki kaldı ki bahsettiğin yardımın yarıdan fazlasını kamu bankaları ve merkez Bankası yaptı yani hiçbir faydası yok şuan hissetmiyorsun bir kaç seneye ekonomimizdeki küçülmeden refahının gerilemesinden anlarsın bu durumu

Beogs1, 7 ay önce

MotorizePolis
Aday Memur
06 Mart 2023 02:07

Allah devletimize zeval vermesin

elha58
Aday Memur
06 Mart 2023 07:11

Malatya da depremin ilk günü çalışan hemşire arkadaşa 3.000 TL yatmış bazıları boş konuşuyor. Herkese var polise yok sadece

chochito
Memur
06 Mart 2023 07:33

İçişleri Bakanlığına bağlı olsaydı ona da yatmazdı
elha58, 7 ay önce
Malatya da depremin ilk günü çalışan hemşire arkadaşa 3.000 TL yatmış bazıları boş konuşuyor. Herkese var polise yok sadece

Nasuhbey
Şef
06 Mart 2023 08:08

Yahu bu nasıl mantik adam diyor ki parayı mi düşünüyorsun bu durumda kardeşim sana yatarsa alma tamm yolla bize. Yahu deprem bölgesinde çalışan ya da oraya görevli giden polis asker bedavami yaşıyor buralarda canla başla çalışan polis asker var yatacaksa ilk burdakilere yatacak her zaman hakkımız yendgi için taltifi bile düşünmüyorsun. Sağda solda arabada yatan polisler var kusura bakma bedava olmuyir bunlar kurban olduğum devletimmi bana gelince para yok diyecek güldürmeyin ya hak etmeyene para gidince ses etmesnzin hak eden kişiye taltif yatan diyince bunu mu düşünüyorsunuz diyorsnz Allah için parayı düşünmeyen varsa yollasn tamm taltife karşı çıkan varsa yollasn deprem bölgesindeki polislere o zaman

06 Mart 2023 08:46

Ev evle4ım var diyenlerin de durumu ortada hala nerde yasıyorsun bilmiyorum ama bu dediklerini sana yalatmadan Malesef senın de Allah canını almayacak tövbe et dediklerinden dusunc3lerınd3n dolayı bence sende yoksa bir musibet de seni bulacak kankı
hasanalbayrak, 7 ay önce
bir çok meslektaş zor durumda gibi sözler bana abartılı geliyor. Diyelim öyle iki üç taltif sizi ferahami kavuşturacak. alismamis g. tte dön durmaz. Tasarruf anlayışı olmayanların düştüğü durum bu. biliyorum birçok kişi eksi puan verecek ama görünen köy kılavuz istemez.

pmyo235
Memur
06 Mart 2023 08:57

Arkadaşlar bırakın taltifi felan da evsiz kalmış birilerine yardım edin durumunuz varsa ve dönüp halinize şükredin bu durumda devletten ekstra ücret beklemek bize yakışmaz

reis73
Şube Müdürü
06 Mart 2023 09:00

arkadaşlar taltif yatsana o illerde çalışan ve vefat eden polislerimize yatar. daha önce deprem yaşanan van da sadece çalışan personele yatmıştı ki bunda da verilse bile depremden etkilenen 11 ilin kadrosuna yatacağı düşüncesindeyim. keşke tüm görev yapan personele yatmış olsa

06 Mart 2023 09:03

Derse girmeyen öğretmenlerin ek ders ücretlerinin yatırılacağını daha 3. günde açıklayan hükümetimiz gece gündüz çalışan polislere de 3-5 taltifi çok görmemeli.

mrtckr19
Memur
06 Mart 2023 09:26

İşte tam olarak budur. Hemşiresine öğretmeninden kesilmez aksine polisten de fedakarlık beklenir. Gönüllü göreve gidenlerin bile dönüşte çantalarındaki fazla ağırlığın bagaj ücretini aldılar.
aslanparçalar, 7 ay önce

Derse girmeyen öğretmenlerin ek ders ücretlerinin yatırılacağını daha 3. günde açıklayan hükümetimiz gece gündüz çalışan polislere de 3-5 taltifi çok görmemeli.

elha58
Aday Memur
06 Mart 2023 11:00

Sen bizim durumumuzu biliyor musunda konusuyon
pmyo235, 7 ay önce

Arkadaşlar bırakın taltifi felan da evsiz kalmış birilerine yardım edin durumunuz varsa ve dönüp halinize şükredin bu durumda devletten ekstra ücret beklemek bize yakışmaz

gencpolis25
Aday Memur
06 Mart 2023 17:48

ağzına sağlık kardeşim.
aslanparçalar, 7 ay önce

MotorizePolis
Aday Memur
06 Mart 2023 20:10

Taltif yatar yatmaz hayır yapacağım inşallah

aslanparçalar, 7 ay önce

koray234
Aday Memur
06 Mart 2023 21:39

Sağlıkcilar deprem dolayısıyla 3 bin TL ek ödeme aldıklarını duydum.. en baştan beri depremzede polisler sürekli durmaksızın görevdeler.. taltif haklarıdır.

pmyo235
Memur
07 Mart 2023 00:40

Sayın meslektaşım durumun kötüyse maaşın yetmiyorsa işi bırakıp daha çok kazanacağın başka bi iş yapabilirsin taltifle mi geçiniyordun bugüne kadar şuan tek düşündüğün şey taltif mi bu kadar düştün mü bunla mı kurtulacaksın?

elha58, 7 ay önce
Sen bizim durumumuzu biliyor musunda konusuyon
07 Mart 2023 10:28

Bizim meslektekiler niye böyle ya oranın durumu kötü gördük çalıştık calisiliyorda ama herkes bi fedakarlıkla gidiyor eşini çocuğunu bırakıp gidiyor yardımcı olmaya niye taltif yatmasinki başka memurlar alırken biz niye almayalım devletimizin işi zor ordaki insanların Allah yardımcısı olsun devletimizinde ama hayat bi sekilde devam ediyor

Toplam 102 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi