Editörler : Kubil ay

En doğu
Aday Memur
07 Mart 2023 10:42

Parasında pulunda değilim . Kendi rizamizla gönüllü flgeldigimiz yerde 3. Yer degistirisimiz maalesef . Allah felaketi yasayanlarin yardımcısı olsun. Memurlar arasında çifte standart olmamalı. Devlet ebet müddet. Buralara gelmeden gorelmeden yazan edenleri Allah'a havale ediyorum.

85200258
Genel Müdür
07 Mart 2023 10:56

+1 Arkadaş makam araçlarını iptal et hatta ihale ile sat. Lojmanları mecliste bedavadan biraz pahalı yemek satan yerleri kapat. Eğer dar boğazdan geciyorsan önce şatafattan vazgeç , eğer kemerleri sikacaksak topyekün sikalim , sen bir tarafta adama girmediği dersin ek ödemesini yapacaksın , diğer yanda gecesi gündüzü olmadan ailesini unutup çalışan adama para mı düşünüyorsun diyeceksin... Hep beraber devletçi olalım. Devletin her kademesi , her meslek grubu olsun. Tek polis mi bu ülkenin fedaisi?
aslanparçalar, 7 ay önce

Derse girmeyen öğretmenlerin ek ders ücretlerinin yatırılacağını daha 3. günde açıklayan hükümetimiz gece gündüz çalışan polislere de 3-5 taltifi çok görmemeli.

Yunuslue
Aday Memur
08 Mart 2023 10:47

Geldik ama taltif maltif onemli degil ilk uc gun carsida otobusde yattik dus alirsak nimet ayrica burda kimse parayo dusunmuo herkes elimizden ne gelir ne yapariz die dusunuo
Beogs1, 7 ay önce

Devletin parası hiçbir zaman bitmez saçmasapan konuşma. O kadar yardım toplandı 110 milyar TL mi ne. Taltif gayet yatabilir yatmalı da. Oradaki memur arkadaşlar çok fedakarlık gösteriyor. Arabada yatan duydum. Duş sorunu cart curt bir sürü sorun var.

17 Mart 2023 22:56

Polisin hakkı ödenmez ama en azından personel motive olur

elha58
Aday Memur
18 Mart 2023 05:00

Muhtar ve sağlıkci kadar değeri yok polisin onlara depremin 2. Haftası yattı

serdar34
Aday Memur
18 Mart 2023 09:30

Polisin hakkı ödenmez dediler? öylede yaptılar :))

18 Mart 2023 09:45

Bu mesaj 10'un üzerinde eksi oy aldığı için gizlenmiştir.

Şu durumda bile para muhabbeti yapanları tesbit edip meslekten ihraç etmek lazım.başkaları bizi ilgilendirmez.istemiyen iki satır dilekçe yazar gider.ve daha çok para kazanabileceği işi yapar,o kadar.

serdar34
Aday Memur
18 Mart 2023 13:01

kolayı var sen para için çalısmıyorsan maaşını her ay hayır kurumuna bağışla ornek alalım seni ::))

Atakurt48
Kapalı
18 Mart 2023 13:34

Boş adamsın vesselam

Atakurt48
Kapalı
18 Mart 2023 13:35

Serdar sana demedim gardaş

serdar34
Aday Memur
18 Mart 2023 15:15

maalesef bizde karamurat hiç eksik olmuyo deprem bolgesındeyım buraya yardıma gelen allah razı olsun herkesten once barınma sorunu cozuldu yeme içme sorunu cozuldu peki ya polis asker arabada otobuste yatıp kalktılar 15 gun takvıye gelenler şimdi diğerleri anasının bilmem neyınden cıktı kıymetlı biz ağac kavugundamı yetiştik biz insan değılmıyız oğretmen işe gitmez full ekders uzerınden alıyo tıkır tıkır doktoru hastane yok işe gitmez donerı tıkır tıkır memuru esnek çalısır tıkır tıkır alır gozumuz yok alsın aile hekımlerinın ek odemesı yapılmıyo diye itiraz edıo alıyo pekı zamanı degıl konusmuyoruz zamanı gelınce sen konus beklıyorum sancak kardeş

elha58
Aday Memur
18 Mart 2023 15:45

Boş adamları bu meslekten temizlemek lazım
serdar34, 7 ay önce

kolayı var sen para için çalısmıyorsan maaşını her ay hayır kurumuna bağışla ornek alalım seni ::))

19 Mart 2023 20:39

Çocuğu üniversitede okuyan borç içinde olan meslektaşlarımız var.taltif iyi olur işini görür hiç olmazsa

elha58
Aday Memur
20 Mart 2023 00:26

Polis de bu devletin memuru farklı bir şey istemiyoruz diğer memurlar dan

MotorizePolis
Aday Memur
20 Mart 2023 00:55

En kısa zamanda yatacak inşallah

josef33-44
Memur
20 Mart 2023 10:26

Deprem bölgesi personeliyim. Bir defa personel şubeden arayıp görev listesi istediler. Bir defada valilikten isim istediler. Her ikisindede sorduğumuzda taltif için dediler

kaptan34m
Şube Müdürü
20 Mart 2023 10:59

Kardeşim mesela öyle birşey olursa geçici görev ile deprem bölgesine geldim bizi kapsarmı ki
josef33-44, 7 ay önce
Deprem bölgesi personeliyim. Bir defa personel şubeden arayıp görev listesi istediler. Bir defada valilikten isim istediler. Her ikisindede sorduğumuzda taltif için dediler

josef33-44
Memur
20 Mart 2023 11:02

Personel şubenin istediği isim listesinde dış kadrodan gelenlerin isimleri istenip istenmediğini bilmiyorum ama valiliğin istediği isim listesinde dış kadroda dahildi.
kaptan34m, 7 ay önce
Kardeşim mesela öyle birşey olursa geçici görev ile deprem bölgesine geldim bizi kapsarmı ki

kaptan34m
Şube Müdürü
20 Mart 2023 11:14

Zaten ben şuan geçici görev Li olarak buradayım dış görev gibi değil ama inş bütün personelimiz alsın arkadaşlarımız isteyen herkes alır inş

Omer1061
Aday Memur
20 Mart 2023 11:26

Hangi il devrem
josef33-44, 7 ay önce
Toplam 102 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi