Editörler : Kubil ay
«111213141516171819202122»

p.01
Aday Memur
31 Mart 2023 20:17

Az önce 170 ile görüştüm. Emeklilikte belirttiğim maaş bankasına iki iş günü içinde hesaba ikramiye yatacakmış.

p.01
Aday Memur
31 Mart 2023 20:39

Şu an edevlette emekli günlük ödeme bilgileri güncellendi. Emekli ikramiyesi benim belirttiğim maaş bankam, ödeme yöntemi tckn ile, ödeme başlangıç tarihi belirdi. Sanki 170 i aradıktan sonra güncelleniyor gibi geldi bana. Daha öncesinde detaya giremiyordum.

p.01
Aday Memur
31 Mart 2023 21:22

Arkadaşlar emekli kimlik kartı ne zaman nereye gelir ? bilgisi olan var mı ?

hkncrk
Memur
31 Mart 2023 21:31

Emeklilik dilekçesi verirken hangi adresi verdiysen o ilin emniyet müdürlüğüne gelir.ayrica 6 ay içinde ikamet ettiğin ilin silah ruhsat şubesine gitmen lazım.beylik silahı taşıma için
p.01, 6 ay önce

artemis-08
Aday Memur
31 Mart 2023 21:39

ikametindeki il emniyet personel subeye gidip talepte bulunuyorsun

p.01, 6 ay önce

Efsane1020
Aday Memur
01 Nisan 2023 01:38

Arkadaşlar bende 6 aydır ücretsiz izindeyim. Haziran 16 da baslayis yapsam, aynı gün emeklilik dilekçesisini verip 1 aylık iznimi kullansam bu 1 ay içerisinde emeklilik işlemleri bitermi? Ayrıca vekalet birakabiliyormuyuz işlemler için

Efsane1020
Aday Memur
01 Nisan 2023 01:40

Yazmayı unuttum sanırım Haziran 16 da baslayis yapınca yeni tmmuz katsayılar dan maaş + ikramiye+ Polsan faydalaniyoruz diye biliyorum bilen arkadaşlar cevap yazarsa memnun olurum.

EYTLİ38
Aday Memur
02 Nisan 2023 01:42

+

Atakurt48
Kapalı
02 Nisan 2023 08:40

Geçmiş sayfalarda cevabı var birader. Arkadaslar sağolsun cevaplamış ,ayrıca google dende araştirabilirsin.

Oyiizmir35
Memur
02 Nisan 2023 14:07

Cuma günü e devlette durum emeklilik durumuna dönmüştü.haf ta ići maaş ve ikramiye de gelişim olur diye düşünüyorum.

saf-anadolulu
Aday Memur
02 Nisan 2023 15:44

Evet kardeşim başlama yapıp aynı gün emekli dilekçesi vererek 1 aylık iznine ayrılabilirsin. Zaten emekli dilekçesi verdikten 30 gün sonra ilişiğin kesiliyor kanunen. Ayrıca bir arkadaşına vekalet vererek tüm emeklilik işlemlerini yaptırabilirsin.

Efsane1020, 6 ay önce

Arkadaşlar bende 6 aydır ücretsiz izindeyim. Haziran 16 da baslayis yapsam, aynı gün emeklilik dilekçesisini verip 1 aylık iznimi kullansam bu 1 ay içerisinde emeklilik işlemleri bitermi? Ayrıca vekalet birakabiliyormuyuz işlemler için

hkncrk
Memur
02 Nisan 2023 18:32

4c emeklilik evrak takibin de en son ne yazıyor?
Oyiizmir35, 6 ay önce

Cuma günü e devlette durum emeklilik durumuna dönmüştü.haf ta ići maaş ve ikramiye de gelişim olur diye düşünüyorum.

Krasper
Aday Memur
02 Nisan 2023 20:25

Hitap uzmana gonderildi diyor 4c icin gun vb her sey gozukuyor bu asamadan sonra ne kadar beklerim tazminati almak icin ? Ne kadar surede yatiriyorlar

hkncrk
Memur
02 Nisan 2023 22:51

Hocam bende sizinle aynı aşamadayim.4c emeklilik evrak takibine kurum mektubu hazırlandı,emekli ikramiyesi ve aylığı hazırlandı,uzman onayladı karar ilk ödeme servisine sevk edildi diye yazdıktan 1-2 gün sonra dilekçe verirken belirttigin bankaya gidip emekli ikramiyenizi alabilirsiniz.
Krasper, 6 ay önce

Hitap uzmana gonderildi diyor 4c icin gun vb her sey gozukuyor bu asamadan sonra ne kadar beklerim tazminati almak icin ? Ne kadar surede yatiriyorlar

Krasper
Aday Memur
03 Nisan 2023 03:53

peki tahmini kaç günde gerçekleşir hocam bu , deprem bölgesinden ayrılıp il değiştirdim evi kurtaramadım tazminatı almam lazım bir an önceki evimi toparlayayım

hkncrk, 6 ay önce
Hocam bende sizinle aynı aşamadayim.4c emeklilik evrak takibine kurum mektubu hazırlandı,emekli ikramiyesi ve aylığı hazırlandı,uzman onayladı karar ilk ödeme servisine sevk edildi diye yazdıktan 1-2 gün sonra dilekçe verirken belirttigin bankaya gidip emekli ikramiyenizi alabilirsiniz.

Krasper
Aday Memur
03 Nisan 2023 03:54

kısacası ben de şuan sadece;

HİTAP İLK AYLIK BAŞVURUSU UZMANA GÖNDERİLDİ.

böyle yazıyor şuan bir tek

Krasper, 6 ay önce

peki tahmini kaç günde gerçekleşir hocam bu , deprem bölgesinden ayrılıp il değiştirdim evi kurtaramadım tazminatı almam lazım bir an önceki evimi toparlayayım

hkncrk
Memur
03 Nisan 2023 04:12

Benim tahminim yaklaşık 1 hafta sonra emekli ikramiyemizi alacağımızı düşünüyorum.
Krasper, 6 ay önce

Krasper
Aday Memur
03 Nisan 2023 04:25

Tesekkurlee hocam umarim belirttiginiz gibi hizli olur yillarca calistik ettik farkli planlarim vardi ancak depremden sonra her sey degisti suan tek istedigim parayi alip evimi dizip hayatimi devam ettirmek gun gectikce daha cok strese sokuyor insani

hkncrk, 6 ay önce
Benim tahminim yaklaşık 1 hafta sonra emekli ikramiyemizi alacağımızı düşünüyorum.

hkncrk
Memur
03 Nisan 2023 04:35

Forumdaki polis arkadaşların paylasimlarina göre tahminen bu cumaya kadar en geç de önümüzdeki hafta başı gibi ikramiye elimizde olacak diye düşünüyorum.
Krasper, 6 ay önce

Tesekkurlee hocam umarim belirttiginiz gibi hizli olur yillarca calistik ettik farkli planlarim vardi ancak depremden sonra her sey degisti suan tek istedigim parayi alip evimi dizip hayatimi devam ettirmek gun gectikce daha cok strese sokuyor insani

p.01
Aday Memur
03 Nisan 2023 11:21

Arkadaşlar bugün emekli ikramiyesi için bankaya gittim fakat edevlette görüldügü halde banka görevlisi tc kimligime tanımlanan bir ödeme yok diyor. Edevlette ödeme başlangıç tarihi bugün. Bu konuda bilgisibolan var mı? Bankaya düşmesi zaman alıyor mu?

Toplam 1093 mesaj
«111213141516171819202122»

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi