Editörler : Kubil ay
«121314151617181920212223»

Oyiizmir35
Memur
03 Nisan 2023 11:27

Bugün alo 170 aradım.hangi aşamada talep oluşturdum.ardından hemen uzman onayldı.karar ilk ödeme için servise sevk edildi ibaresi olan yeni bir aşamaya geçti.ama ilk ödeme bilgisi,maaşla ilgili veri şimdilik yok.

p.01
Aday Memur
03 Nisan 2023 11:33

Emekli günlük ödeme sorgulama kısmına emekli ikramiyesi bilgisi düşmesi lazım

Oyiizmir35, 6 ay önce

Bugün alo 170 aradım.hangi aşamada talep oluşturdum.ardından hemen uzman onayldı.karar ilk ödeme için servise sevk edildi ibaresi olan yeni bir aşamaya geçti.ama ilk ödeme bilgisi,maaşla ilgili veri şimdilik yok.

Krasper
Aday Memur
03 Nisan 2023 15:37

Hocam bugün guncellendi benimde onaylandi karar ilk odeme servisine gonderildiye donustu

hkncrk, 6 ay önce
Hocam bende sizinle aynı aşamadayim.4c emeklilik evrak takibine kurum mektubu hazırlandı,emekli ikramiyesi ve aylığı hazırlandı,uzman onayladı karar ilk ödeme servisine sevk edildi diye yazdıktan 1-2 gün sonra dilekçe verirken belirttigin bankaya gidip emekli ikramiyenizi alabilirsiniz.

hkncrk
Memur
03 Nisan 2023 16:00

Hayırlı uğurlu olsun hocam.2-3 gün içerisinde ikramiyeniz dilekçe verirken belirttiğiniz bankaya yatacaktir.yalniz bankaya TC kimlik no ile paranızın yatıp yatmadigini sorun.cunku ikramiye direkt hesabınıza geçmiyor.siz talep ediyorsunuz öyle hesabınıza geçiyor bilginiz olsun.sizin SGK ya yani dys evrak kayita hangi tarihte evrak düşmüştü?
Krasper, 6 ay önce

Hocam bugün guncellendi benimde onaylandi karar ilk odeme servisine gonderildiye donustu

y__sayin
Aday Memur
03 Nisan 2023 16:00

Emniyetten İlişiğinizi ne zaman kestiniz.
Krasper, 6 ay önce

Dgnyyl
Aday Memur
03 Nisan 2023 16:41

Benimde bugün uzman onayına gönderildi siz bu aşamada kaç gün beklediniz acaba

Oyiizmir35, 6 ay önce

Krasper
Aday Memur
03 Nisan 2023 17:40

29 martta dusmustu hocam basvuruyu 1 hafta once yapmistim ancak mecburen deprem bolgesinden yaptim 1 hafta sonrasinda sistemde gozukmeye basladi 30 unda uzmana gonderildi bugun ise onaylandi ilk odeme emrine gonderildi

hkncrk, 6 ay önce
Hayırlı uğurlu olsun hocam.2-3 gün içerisinde ikramiyeniz dilekçe verirken belirttiğiniz bankaya yatacaktir.yalniz bankaya TC kimlik no ile paranızın yatıp yatmadigini sorun.cunku ikramiye direkt hesabınıza geçmiyor.siz talep ediyorsunuz öyle hesabınıza geçiyor bilginiz olsun.sizin SGK ya yani dys evrak kayita hangi tarihte evrak düşmüştü?

Krasper
Aday Memur
03 Nisan 2023 17:42

Benim ziraatte heaabim bulunuyor zaten , banka bilgisi verirken onu verdim tc me degil direkt hesaba yatmaz mi ?

Krasper, 6 ay önce

29 martta dusmustu hocam basvuruyu 1 hafta once yapmistim ancak mecburen deprem bolgesinden yaptim 1 hafta sonrasinda sistemde gozukmeye basladi 30 unda uzmana gonderildi bugun ise onaylandi ilk odeme emrine gonderildi

hkncrk
Memur
03 Nisan 2023 19:09

Direkt hesaba yatmaz hocam.TC kimlik no dan SGK dan gelen bana ait para var mı diye soracaksınız ziraat bankasına
Krasper, 6 ay önce

Benim ziraatte heaabim bulunuyor zaten , banka bilgisi verirken onu verdim tc me degil direkt hesaba yatmaz mi ?

Oyiizmir35
Memur
03 Nisan 2023 20:02

Benim ilk aylık başvurusu SGK ilgili servise düştü,1 hafta sonra onaylandı ve ilk ödeme servisine geçti.sanırım bu hafta cumaya kadar bankaya ikramiye gelir.mart 15 maaş alıp kestiydim.maaşıda hepsi e devlete düştümü görcez bakalım

Oyiizmir35
Memur
04 Nisan 2023 07:34

Kurum mektubu hazır.ikramiye ve maaşı hazırlandı.3.4.2023 itibariyle diyor e devlet.daha ikramiye ve maaş bilgisi düşmemiş.

Homelander
Aday Memur
04 Nisan 2023 10:43

Uzman onayladı, Kurum mektubu, ikramiye ve maaş hazırlandı aşamalarını geçtim. Bu sabah çalışma hayatım bölümündeki çalışan kısmı kapanmış. Emekli kısmı açılmış. Bu yüzden evrak takip edemiyorum.170'i aradım ikramiye yatmış mı diye, yatmamış.

Oyiizmir35
Memur
04 Nisan 2023 11:09

Homelander,benimde çalışma hayatı kapanmış.emeklilik bilgileri geldi.maaş bilgisi var.4c evrak takip aynı bigiler mevcut.ikramiye gözükmüyor.

Oyiizmir35
Memur
04 Nisan 2023 11:34

İkramiye bilgisi için ,alo 170.aradım bilgi henüz yok.bu arada maaş netteki maaş robotu hesaplaması ile hemen hemen aynı ,az biraz fazla.ama tabi düşük maaş.ben mart 17 kestiydim.sanırım nisan 15 yarım maaş,1 mayıs tam aylık alırım.herkeze hayırlı olsun Allah güle güle yemeyi nasip etsin sağlıklı ömürler versin herkeze.yine bilgi paylaşmaya devam ederiz.

Homelander
Aday Memur
04 Nisan 2023 12:07

Oyiizmir ben mart 20'de ilişik kesmiştim. Seninle aynı ilerliyor işlemlerimiz. İnşallah 1-2 güne yatacak ikramiyeler. Allah ağız tadıyla yedirmek nasip etsin.

p.01
Aday Memur
04 Nisan 2023 12:08

Emekli günlük ödeme bilgisi sorgulama kısmındaki emekli ikramiyesi bölümünde ödeme durumu bankadan çekilebilir ibaresi oluştuğu zaman bankaya gidip tc kimlik kartı ile çekebilirsiniz. Ben bugün vakıfbanktan çektim.

Homelander
Aday Memur
04 Nisan 2023 12:13

P.01 devrem, ben evime yakın işbankasına yatmasını talep etmiştim. Fakat benim işbankası hesabım yok, çekebilmem için hesap açmam mı gerekiyor?

p.01
Aday Memur
04 Nisan 2023 12:15

Hesabın olmak zorunda degil tc kimlik no ile çekmek için.

Homelander, 6 ay önce

P.01 devrem, ben evime yakın işbankasına yatmasını talep etmiştim. Fakat benim işbankası hesabım yok, çekebilmem için hesap açmam mı gerekiyor?

p.01
Aday Memur
04 Nisan 2023 12:16

Maası isbankasından alacaksan ikramiyeyi çekerken hesap açarsın.parayı aktarırsın.

Homelander
Aday Memur
04 Nisan 2023 12:27

Teşekkür ederim p.01 devrem.

Toplam 1093 mesaj
«121314151617181920212223»

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi