Editörler : Kubil ay
«141516171819202122232425»

Homelander
Aday Memur
06 Nisan 2023 08:40

Dün e devlete bankadan çekilebilir yazısı düştükten sonra çekebilen olursa buraya yazarsa iyi olur arkadaşlar. Diğerleri de ona göre gider.

Homelander
Aday Memur
06 Nisan 2023 10:46

Dün bankadan çekilebilir yazısı düşmüştü e devlete. Az evvel bankadan çektim.

y__sayin
Aday Memur
06 Nisan 2023 11:49

Hayırlı Olsun devrem
Homelander, 6 ay önce

emreakinci-06-
Aday Memur
06 Nisan 2023 14:08

Devrem allahim güzel günlerde harcamayı nasip etsin hangi bankaya yattı acaba dilekçede belirtiginiz Bankayami acaba?
Homelander, 6 ay önce

Homelander
Aday Memur
06 Nisan 2023 15:45

Sağolun devrelerim, darısı tüm meslektaşlarımın başına.

Emreakıncı devrem doğrudur, personel şubede belirtilen bankaya yatıyor

Oyiizmir35
Memur
06 Nisan 2023 15:47

Bugün yattı hesapta.

Oyiizmir35
Memur
06 Nisan 2023 15:51

Biz şimdi maaş içinde e devlette ödeme sorgulamayı takip etcez,onuda yatınca talimat vercez değil mi?peki bu bayram ikramiyesi diyorlar o nasıl olcak.bilen varmı.herşey isme yatıyor çünkü

hkncrk
Memur
06 Nisan 2023 22:38

Hayırlı olsun devrem.ikramiyeyi çalışmış olduğumuz yerdeki Vakıfbank dan değilde memleketimizde ki Vakıfbank dan çekebilir miyiz?
Homelander, 6 ay önce

Sağolun devrelerim, darısı tüm meslektaşlarımın başına.

Emreakıncı devrem doğrudur, personel şubede belirtilen bankaya yatıyor

Gururu65
Daire Başkanı
07 Nisan 2023 03:57

Çekersin.

hkncrk, 6 ay önce
Hayırlı olsun devrem.ikramiyeyi çalışmış olduğumuz yerdeki Vakıfbank dan değilde memleketimizde ki Vakıfbank dan çekebilir miyiz?

Gururu65
Daire Başkanı
07 Nisan 2023 04:02

Ne talimatı kardeşim anlamadık.Şimdi E devletteb bakarsın, emekli ikramiye diye, orda cekilebilir ibaresi görünce, direk Bankaya şahsen gidip, merkezi ödemeden alman gerekiyor.Maaşında ayın 1'inde yatacak, oda aynısı gibi bir kereliğine Bankaya şahsen gidip çekeceksin.Daha sonra o hesaba her ay otomatil yatar.Ancak Promosyon almak için bence Mayıs ayının ikk haftasını bekle, çunku Bankalar EYT' lileri bekliyor ve ona göre bir miktar daha yükseltebilirler.Bayram ikramiyesi ise hakediyorsan otomatik bankaya yatacaktır.Polsan Uyesi isen, ikramiyen haricinde, bu seneki kâr payında Nisanın son haftası, açıklandıktan sonra yatar.

Oyiizmir35, 6 ay önce

Biz şimdi maaş içinde e devlette ödeme sorgulamayı takip etcez,onuda yatınca talimat vercez değil mi?peki bu bayram ikramiyesi diyorlar o nasıl olcak.bilen varmı.herşey isme yatıyor çünkü

aras222
Memur
08 Nisan 2023 19:54

Sayın dilekçe uzmanı.

KHK ile ihraç olmuş yaşi beklerken cıkan EYT yasasından Dün emekli oldum ve emekli aylığı bağlandı.

9450 gün, 26 yil 5 ay 16 üzerinden, 4c den başka hiç bir sigorta dalından girişim yok hepsi 4.c den, calistim, meslek içinde askerlik yaptım ve 2003 de saydırmıştım. e devlet emeklilik bilgisinde,

İkramiye yılı sıfır (0)

İkramiye tutari sıfır (0)

Olarak görünüyor, ikramiyede bir sorun varmı.?

Hitap bilgilerim bu sekilde idi

Fiili hizmet 19 yıl 4 ay

Fhz 4 yil 11 ay 23 gün

Askerlik 533,

Dilekce uzmanı yada bilen bir arkadaş yorum yaparsa sevinirim.

Oyiizmir35
Memur
09 Nisan 2023 21:39

Sağol Gururu 65.ilk maaşta da,ilk bayram ikramiyesinde de yine hesaba aktarılmasını istiycez anladım.

y__sayin
Aday Memur
10 Nisan 2023 19:37

Bireysel Emeklilikte 6 yıllık üyeliğim var. Emekli olan Arkadaşlar. Buradan nasıl ayrılacam. Dilekçeye Muhatap kim. Siz Nasıl yaptınız.

Svshndn
Aday Memur
10 Nisan 2023 22:08

Hangi bireysel emeklilikle sözleşmeniz varsa telefonla iletişime geçin onlar sizi yönlendiriyor. Bazı evraklar yolluyor onları doldurup gönderiyorsunuz. Benim 3 gün içinde param hesabıma yattı
y__sayin, 6 ay önce
Bireysel Emeklilikte 6 yıllık üyeliğim var. Emekli olan Arkadaşlar. Buradan nasıl ayrılacam. Dilekçeye Muhatap kim. Siz Nasıl yaptınız.

Oyiizmir35
Memur
12 Nisan 2023 08:59

Nisan 15 'te yarım maaş alcaz değil mi ?1-5 mayıs arAsı tam maaş yatıcak

Oyiizmir35
Memur
12 Nisan 2023 09:01

Bizden daha önce ,3 mart naşvuru yaptım ben başvurup ilk maaş alan varmı.

y__sayin
Aday Memur
13 Nisan 2023 08:28

İstanbul Kadrosundan 6 Martta Başvuru yaptım. 29 Marrta EYT Yoğunluğundan anca ilişiğimi kesebildim. 4c Emeklilik takipte Emekli Aylığı bağlandı. Uzmana gönderildi yazıyor. Ne kadar zaman sonra veya ne yazınca emekli ikramiyesi yatıyor Arkadaşlar.
Oyiizmir35, 6 ay önce

Bizden daha önce ,3 mart naşvuru yaptım ben başvurup ilk maaş alan varmı.

Gururu65
Daire Başkanı
13 Nisan 2023 10:34

Emniyetin yaptırdığı Zorunlu BES ise Türkiye Hayat Emeklilik şirketidir.E devletten baksan bulursun zaten.Oranın direk numarasını arıyon, telesekreter seni yönlendiriyor, diyorki birikmişini öğrenmek için şuna bas, üyelik sözleşmenizi Sonladırmak için şu tuşa basın diyor.

Svshndn, 6 ay önce
Hangi bireysel emeklilikle sözleşmeniz varsa telefonla iletişime geçin onlar sizi yönlendiriyor. Bazı evraklar yolluyor onları doldurup gönderiyorsunuz. Benim 3 gün içinde param hesabıma yattı

Gururu65
Daire Başkanı
13 Nisan 2023 10:37

Bu arada eğer ihtiyacın yoksa uyeliğini iptal etme, bırak o sekilde kalsın orda.Artık otomatik kesilmeyeceği için senden bir ucret alınmayacak, ancak orda kalan paran değerlenmeye devam eder.Üstelik istersen dışatdan yatırmaya devam edebilirsin.Yanlız otomatik katılım olduğu için, sen fonlarını kendin seçemiyorsun.Şirket kendisi ayarlıyor diye biliyom.Ama kesinlikle Zarar etmiyon.

13 Nisan 2023 13:11

20 Martta ilişik kestim,aynen senin gibi gözüküyor e devlette 3 nisandan beri. Ne tazminat ne maaş bi hareket yok
y__sayin, 6 ay önce
İstanbul Kadrosundan 6 Martta Başvuru yaptım. 29 Marrta EYT Yoğunluğundan anca ilişiğimi kesebildim. 4c Emeklilik takipte Emekli Aylığı bağlandı. Uzmana gönderildi yazıyor. Ne kadar zaman sonra veya ne yazınca emekli ikramiyesi yatıyor Arkadaşlar.
Toplam 1086 mesaj
«141516171819202122232425»

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi