Editörler : Kubil ay
«161718192021222324252627»

p.01
Aday Memur
19 Nisan 2023 00:24

Şu an hesaba yatan birşey yok.bugün belli olur sanırım.

Oyiizmir35, 5 ay önce

P.01 aynı sayfaya baktım bişey yazmıyor.peki hesabında yatmışmı.yoksa yine bankadan kumliklemi Alcan.

Oyiizmir35
Memur
19 Nisan 2023 00:32

Geçen yıl bayramda ilk defa alacak olanlarda bayram ikramiyesi yatmayanlar olmuş.bayram sonrası almak için hangi işlem yaptılarsa öyle almışlar.karışıklik oluyormuş bazen.yarın e devlette aynı kısımda yazmazsa SGK arar sorarız.olmadı bayram sonrası alırız bizde.

p.01
Aday Memur
19 Nisan 2023 00:35

Bu saat itibari ile çalıştığim zamandaki vakıfbank maaş hesabıma (EmekliSandıgı 19.04.2023 Tarihli Ek Ödemesi ek ödeme) açıklaması ile 2000 TL yattı.

Oyiizmir35
Memur
19 Nisan 2023 00:59

p.01 sen bizden önce emekli olduysan sana yatmıştır.biz bu eyt ile olduk.yetişmemiş olabilir bize

Oyiizmir35
Memur
19 Nisan 2023 01:02

Hkncrk sana yattımı.

hkncrk
Memur
19 Nisan 2023 01:40

Ben eyt ile emekli olmadım.normal polnette eyt yasası çıkmadan önceki tarihe göre emekli oldum fakat bana da bayram ikramiyesi şuana kadar yatmadı
Oyiizmir35, 5 ay önce

Hkncrk sana yattımı.

p.01
Aday Memur
19 Nisan 2023 05:12

Bende eyt ile emekli oldum.

Oyiizmir35, 5 ay önce

p.01 sen bizden önce emekli olduysan sana yatmıştır.biz bu eyt ile olduk.yetişmemiş olabilir bize

Oyiizmir35
Memur
19 Nisan 2023 09:50

Bugün sabah SGK aradım bayram ikramiyesi için işleme bile girmemiş.bayram sonrasınıa kalmış.boşuna beklemeyelim yetiştirememişler.bayram sonrası yatacakmış.adı bayram ikramiyesi kendisi ortada yok.

19 Nisan 2023 10:29

Emekli ikramiyesi bankadaki maaş hesabına yatmıyor.aynı banka hesap farklı,mobil bankacılık tan göremezsiniz.banka çalışanına emekli ikramiyesi yatacaktı deyin o şekilde bakrırın..bir arkadaş parayı hesapta göremediği için parsını 50gün sonra aldı.bilginiz olsun.

Oyiizmir35
Memur
19 Nisan 2023 10:59

Sancak bayrak, SGK ödüyor değil mi?ben SGK aradım bugün sabah,hazırlanmadığını yeni maaş bağlandığı ićin ancak bayram sonrası alabilirmişiz.yani bayram sonrası hazırlanacak öyle yatacak.arkadaşının e devletinde demi?görememiş.

hkncrk
Memur
19 Nisan 2023 11:03

E devlette emekli günlük ödeme sorgulamada bayram ikramiyesi çıkması gerekmiyor mu?

p.01
Aday Memur
19 Nisan 2023 11:11

Edevlette 4c emekli aylık bilgisi kısmında emekli maaş tutarı banka şubesi herşey yazıyor. 5/2023 dönemi yazıyor. Bu maaşı mayısta mı alacağız? 19 unda 4c ödemesj olduğu için bugün bankaya gittim. Banka Size görünen bir maaş yok diyor. Acaba emekli günlük ödemeye bilgisi kısmına mı düşmesi lazım?. Bilgisi olan var mı?

Oyiizmir35
Memur
19 Nisan 2023 11:20

Şimdi SGK iletişim merkezinden bir görevli doğru düzgün açıklama yaptı sağolsun.biz yeni emekli olduğumuz. Ve maaş yeni bağlandığı için bizim hiç ödeme yokmuş.zira toplu ödeme yapılıyormuş.bizden önce emekli olanlar bayram öncesinde yatmış.bizim mayıs ortasında ancak toplu yatarmış.dediğine göre ;hkncrk senin yetişmemiştir yoğunluktan.bizim daha hiç yapılmamış.tedavimde ilgilenen hemşire görevlisi eşi SGK çalışanmış.bir hafta önce haberi olsaymış eşi yatmasını sağlarmış oda ayrı benim haberim yoktu eşi SGK çalışan olduğundan.yani bize toplu olarak mayıs 20 gibi anca yatarmış bilginize sağolsun görevli baya açıklama yaptı.böyle çok arayan varmış aynı cevap alıyormuş insanlar.hani biz hemen bayram öncesi yatar diye biliyoruz ya demek ki öyle değilmiş bayrama denk geldiği için ilk maaş biz sonraya kaldık.ödemede toplu yatarmış.

Oyiizmir35
Memur
19 Nisan 2023 11:23

Evet p.01 günlük ödeme düşermiş.ordan 1 ile 5 mayıs arası ödenirmiş.memur emekliye.dediğin yerde sade bilgi kısmı orası.

hkncrk
Memur
19 Nisan 2023 11:25

Devrem sen yarım maaş almadin mı?
Oyiizmir35, 5 ay önce

Şimdi SGK iletişim merkezinden bir görevli doğru düzgün açıklama yaptı sağolsun.biz yeni emekli olduğumuz. Ve maaş yeni bağlandığı için bizim hiç ödeme yokmuş.zira toplu ödeme yapılıyormuş.bizden önce emekli olanlar bayram öncesinde yatmış.bizim mayıs ortasında ancak toplu yatarmış.dediğine göre ;hkncrk senin yetişmemiştir yoğunluktan.bizim daha hiç yapılmamış.tedavimde ilgilenen hemşire görevlisi eşi SGK çalışanmış.bir hafta önce haberi olsaymış eşi yatmasını sağlarmış oda ayrı benim haberim yoktu eşi SGK çalışan olduğundan.yani bize toplu olarak mayıs 20 gibi anca yatarmış bilginize sağolsun görevli baya açıklama yaptı.böyle çok arayan varmış aynı cevap alıyormuş insanlar.hani biz hemen bayram öncesi yatar diye biliyoruz ya demek ki öyle değilmiş bayrama denk geldiği için ilk maaş biz sonraya kaldık.ödemede toplu yatarmış.

Oyiizmir35
Memur
19 Nisan 2023 11:36

Ödemeler daire başkanlığı ödeme yapıyormuş.oraya sordum.ödeme işlemleri bizim ilk maaş aldığımız tarihten önce tahakkuk ettirildiği için biz sonraya kaldık.sistem otomatik ödeme yapıyormuş.biz gibi bayram ikramiye alamayanlar ödemeler bittikten sonra sistem otamatik yakalıyormuş.mayıs 7-8-9 günleri yatarmış.yani alınmayan ödemeler takip eden ayın yazdığım gibi günlerde yatarmış.

Oyiizmir35
Memur
19 Nisan 2023 12:39

Hkncrk; aldım devrem ayın 17 sinde yarım maaş

hkncrk
Memur
19 Nisan 2023 13:07

Devrem bundan sonra 1 Mayıs da emekli maaşımiz direkt hesaba yatacak değil mi?bankaya gitmeye gerek kalmayacak değil mi?
Oyiizmir35, 5 ay önce

Hkncrk; aldım devrem ayın 17 sinde yarım maaş

Oyiizmir35
Memur
19 Nisan 2023 21:05

Hkncrk;banka memuru kullandığım hesaba yatar dedi.atm çekersiniz dedi devrem.

20 Nisan 2023 09:15

Emekli maaşı kullandığın hesaba yatıyor.tazminat da aynı banka farklı hesap, tazminatı bankaya giderek sorun.e devlette gözüküp gözükmediğini bilmiyorum.

Toplam 1093 mesaj
«161718192021222324252627»

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi