Editörler : gül-feşan
06 Mart 2023 22:47

50 bine yakın insan öldü bunun yası bir zahmet tutulsun ülkemizde ben takdir ediyorum sağlık bakanını en azından gündemi bu kadar çabuk değiştirip orada yaşananları unutmadı

06 Mart 2023 22:50

Hasarlı hastaneler, yer değiştirmeler, kılavuzun revize edilmesi. Bekleme sebeplerinin bunlar olduğunu düşünüyorum. Karışıklık biraz daha geçince sıra atamalara gelecek. İnşallah bi daha böyle bir felaket olmaz.

Kartal9206, 2 yıl önce

Peki neyi bekliyorlar?

06 Mart 2023 23:01

İnşallah gerçekten Allah böyle bir felaketi hiç kimseye yaşatmasın her şey olur arkadaşlar sadece sabır Allah can sağlığı versin

Kartal9206
Şef
06 Mart 2023 23:02

Aynı şeyden bahsediyoruz siz kendi düşüncenizle çelişiyorsunuz beklemeleri gerektiren şeyler var eyt le bunu kıyaslamayın o milyonları ilgilendiren bir konu bununla kıyaslanamaz. Evet sizde dediğiniz gibi hasarlı hastaneler var onlar onarılmadan nereye alacaklar personeli? kılavuz revize edilecek falan be zaman haledilirse alım olur. 2022 bitmeden 85 bin alınacak denildi mart ayındayız gerisini siz düşünün

Birhemşirehanimm, 2 yıl önce

Hasarlı hastaneler, yer değiştirmeler, kılavuzun revize edilmesi. Bekleme sebeplerinin bunlar olduğunu düşünüyorum. Karışıklık biraz daha geçince sıra atamalara gelecek. İnşallah bi daha böyle bir felaket olmaz.

06 Mart 2023 23:10

Çelişen bir şey yok ortada. Biraz toparlanınca atamanın olacağını düşünüyorum. Hastane hasarı onarılması çok gecikecek bir şey değil. Ayrıca o kadar çok hastane hasarı da yok. Devlet için bunu halletmek basit bir şey. Ağır hasarlı bölgelerde de sahra hastaneleri var zaten. En geç Nisan ayını bulur atama.

Kartal9206, 2 yıl önce

Aynı şeyden bahsediyoruz siz kendi düşüncenizle çelişiyorsunuz beklemeleri gerektiren şeyler var eyt le bunu kıyaslamayın o milyonları ilgilendiren bir konu bununla kıyaslanamaz. Evet sizde dediğiniz gibi hasarlı hastaneler var onlar onarılmadan nereye alacaklar personeli? kılavuz revize edilecek falan be zaman haledilirse alım olur. 2022 bitmeden 85 bin alınacak denildi mart ayındayız gerisini siz düşünün

06 Mart 2023 23:16

Eyt ile kıyaslama sebebi bu kadar büyük bir meselenin bile hallolması. 40 bin sağlıkçıyı koyacak yer bulamayacaklar mı sanki. Üstelik aylar öncesinden belirlenen bir atama bu. Gecikmesinin bazı nedenleri var sadece. Ama bu gecikme Mayısa falan kalmayacak bu gidişle.

Kartal9206
Şef
06 Mart 2023 23:20

Ocakta şubatta olur derler şubatta martta olur şimdi marttayız nisanda olur nisanda mayısta olur böyle devam eder gider bu süreç. Evet gerçekten net bişey yok daha çok beklicez kesin bugün açıklama yapsalar aylar sonra oluyor sistem böyle bizde

Çelişen bir şey yok ortada. Biraz toparlanınca atamanın olacağını düşünüyorum. Hastane hasarı onarılması çok gecikecek bir şey değil. Ayrıca o kadar çok hastane hasarı da yok. Devlet için bunu halletmek basit bir şey. Ağır hasarlı bölgelerde de sahra hastaneleri var zaten. En geç Nisan ayını bulur atama.

06 Mart 2023 23:23

Hayırlısı bakalım. Allah sabır versin hepimize.

Kartal9206, 2 yıl önce

Ocakta şubatta olur derler şubatta martta olur şimdi marttayız nisanda olur nisanda mayısta olur böyle devam eder gider bu süreç. Evet gerçekten net bişey yok daha çok beklicez kesin bugün açıklama yapsalar aylar sonra oluyor sistem böyle bizde

Kartal9206
Şef
06 Mart 2023 23:25

Harikasınız ya herşeye pozitif bakıyorsunuz eminim 2022 bitmeden dendiğinde de inandınız ama 4 ay geçti. Beklicez görücez ne diyeyim siz inanıyorsunuz ama neye inandıpınızıda bilmiyorsunuz her ay bu ay yada önümüzdeki ay diyorsunuz. Hayırlısı olsun ne desek boş sağlık bakanı ve CB karar verecek

Eyt ile kıyaslama sebebi bu kadar büyük bir meselenin bile hallolması. 40 bin sağlıkçıyı koyacak yer bulamayacaklar mı sanki. Üstelik aylar öncesinden belirlenen bir atama bu. Gecikmesinin bazı nedenleri var sadece. Ama bu gecikme Mayısa falan kalmayacak bu gidişle.

06 Mart 2023 23:39

Neye inandığımı gayet iyi biliyorum. Seçimden önce olacağına inanıyorum. Bu kadar belirsizlik varken kesin konuşmuyorum bazıları gibi. Kesin konuşamamak neye inandığını bilmemek değil. Size de pozitif olmayı tavsiye ediyorum. Bu bana hiçbir şey kaybettirmedi. Atama 2022 bitmeden olmadı diye depresyonlara da girmedim. Kimse kimsenin nasibini yiyemez. Tek bildiğim bu. Daha önce dediğiniz gibi kimseyi bir şey inandırmaya zorlamıyorum. Kendimle de çelişmiyorum neye inandığımı da biliyorum. Sizden ricam benim hakkımda olmayan şeyler söylemeyin. Bundan rahatsız oluyorum.

Kartal9206, 2 yıl önce

Harikasınız ya herşeye pozitif bakıyorsunuz eminim 2022 bitmeden dendiğinde de inandınız ama 4 ay geçti. Beklicez görücez ne diyeyim siz inanıyorsunuz ama neye inandıpınızıda bilmiyorsunuz her ay bu ay yada önümüzdeki ay diyorsunuz. Hayırlısı olsun ne desek boş sağlık bakanı ve CB karar verecek

van bulut
Aday Memur
07 Mart 2023 00:31

O da troll değil umudunu kaybetmiş sadece, fazla karamsar ama haksız da değil böyle bir ülkede.

Neye inandığımı gayet iyi biliyorum. Seçimden önce olacağına inanıyorum. Bu kadar belirsizlik varken kesin konuşmuyorum bazıları gibi. Kesin konuşamamak neye inandığını bilmemek değil. Size de pozitif olmayı tavsiye ediyorum. Bu bana hiçbir şey kaybettirmedi. Atama 2022 bitmeden olmadı diye depresyonlara da girmedim. Kimse kimsenin nasibini yiyemez. Tek bildiğim bu. Daha önce dediğiniz gibi kimseyi bir şey inandırmaya zorlamıyorum. Kendimle de çelişmiyorum neye inandığımı da biliyorum. Sizden ricam benim hakkımda olmayan şeyler söylemeyin. Bundan rahatsız oluyorum.

mustafakilic1998
Aday Memur
07 Mart 2023 04:38

Forumda ki bu atama habercilerinden artık gına geldi ilk alım gerçekleştiğinde yıl bitmeden gelir diyenler vardı şimdi de Mart'ta kesin diyorlar sayın bakan her alımda 15-20 gün önceden haber veriyordu büyük ihtimalle Mart ayında da atama olmaz umutlar nisana

Skrtdr
Memur
07 Mart 2023 06:51

Dostum kırıcı olmana gerek yok. Yani boş konuşuyorsun falan filan demen yanlış. Henüz 7 marttayız biraz sabır. Bir baktın 11 martta bir açıklama geldi. :)
Die4Freedom, 2 yıl önce

28 Kasım alımını Bakan 11 Kasım'da açıklamıştı. Al bak inanmiyorsan. https://twitter.com/drfahrettinkoca/status/1591064595325923328

Boş konuşuyorsunuz. Alım Nisan'ın sonunda.

cemalettin32
Memur
07 Mart 2023 09:03

Şu enkaz vb işi 3 ay sürecek 10 martta seçim süreci başlayacak Türkiye'nin her yerinde mitingler olacak bir mitingde bu müjde verilir ve hemen atamaya çıkılır diye düşünüyorum ama bir ihtimal daha var bu işin üstüne kum atıp ağızlarına bile almayıp atama yapmama ihtimalleri var herhangi bir zorunluluk yok

tdsx
Aday Memur
07 Mart 2023 10:53

15 mart tıp bayramında bi müjde verirler ve hemen alıma çıkarlar insallah

17-59
Şube Müdürü
07 Mart 2023 11:33

Deprem tüm planları alt üst etti. Alım seçim sonrasına kalabilir. Sonbaharda olabilir. Deprem bölgesine yapılan atamalarda barınma sıkıntısı var. Deprem bölgesinde görev yapan personellerden büyük kaçış olacak. Temmuz dönemi tayinlarinden sonra yeni alımolabilir.

Skrtdr
Memur
07 Mart 2023 12:09

Sana açıklama gelecek dedim mi gelecek. Fazla uzatma :)))) demek boş insan değilmişiz
Die4Freedom, 2 yıl önce

28 Kasım alımını Bakan 11 Kasım'da açıklamıştı. Al bak inanmiyorsan. https://twitter.com/drfahrettinkoca/status/1591064595325923328

Boş konuşuyorsunuz. Alım Nisan'ın sonunda.

Skrtdr
Memur
07 Mart 2023 12:21

Kaldı mı kalmadı :)) Haziran mezunlarının elinde patladı :))
17-59, 2 yıl önce

Deprem tüm planları alt üst etti. Alım seçim sonrasına kalabilir. Sonbaharda olabilir. Deprem bölgesine yapılan atamalarda barınma sıkıntısı var. Deprem bölgesinde görev yapan personellerden büyük kaçış olacak. Temmuz dönemi tayinlarinden sonra yeni alımolabilir.

Braandom
Aday Memur
07 Mart 2023 12:24

Zortladın mı hocam :))

Kartal9206, 2 yıl önce

Gerçekten acil personele ihtiyaç olsaydı 2 ye bölünürmüydü?hadi ikiye bölündü acil personele ihtiyaç varsa 1. Alım sonucu açıklanalı aylar olmuşken 2. Alım ne den hala yok?Amaç Seçimden önce 2. Alım yapıp oy toplamaksa neden insanlara 2022 bitmeden hepsi tamamlanacak dendi bu oy toplamaya çalışmak mı yoksa insanları beklentiye sokup hergün atama yapılacak diye bekler hale getirmek mi? Yani oy için olsa şimdiye alım olurdu sözlerini tutarlardı böyle yaparak daha çok insanlar beklentiye girdi daha çok oy kaybetmek o zaman bu seçim falan atamayla alakası varmı düşünmek lazım. He oy için yapsalar şov için yapsalar mart ayında çıkardı 85 bin alım yapacağız derdi tak diye alırdı 1 ayda gündem olurdu eğer oy içinse. Ama gerçekte 2022 bitmeden dendi aylar geçti hala 1. Alımın zimmetine çkys si falan tamamlanmadı sanırım. Demek istediğim oy için seçim öncesi yapılacak diye düşünülmesi ne kadar mantıklı?

Skrtdr
Memur
07 Mart 2023 12:27

Bunlarda utunma yok ki
Braandom, 2 yıl önce

Zortladın mı hocam :))

Toplam 69 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi