Editörler : gül-feşan
07 Mart 2023 12:53

Haklısınız

van bulut, 2 yıl önce

O da troll değil umudunu kaybetmiş sadece, fazla karamsar ama haksız da değil böyle bir ülkede.

Kartal9206
Şef
07 Mart 2023 15:46

Onlar kabul etmez boşuna yorma kendini atama gecikir deyince troll diyorlar. Sanki tek biz demişiz gibi. Troll diyenler aralıkta bu ay dediler ocakta bu ay dediler şubatta martta dediler sanki kendileri çok biliyormuş gibi. Boş yapmasın kimse herkes Sağlık bakanının resmi açıklamasına baksın Baska bişeye değil asıl troller her ay bu ay diyenlerdir

cemalettin32, 2 yıl önce
Şu enkaz vb işi 3 ay sürecek 10 martta seçim süreci başlayacak Türkiye'nin her yerinde mitingler olacak bir mitingde bu müjde verilir ve hemen atamaya çıkılır diye düşünüyorum ama bir ihtimal daha var bu işin üstüne kum atıp ağızlarına bile almayıp atama yapmama ihtimalleri var herhangi bir zorunluluk yok

Skrtdr
Memur
07 Mart 2023 15:48

Sende trol değilsen ben bir şey bilmiyorum demek. Size Şubat ayında atama Mart'ta olacak dedim inanmadınız. Sedalinko ile sen trollük yaptınız.
Kartal9206, 2 yıl önce

Onlar kabul etmez boşuna yorma kendini atama gecikir deyince troll diyorlar. Sanki tek biz demişiz gibi. Troll diyenler aralıkta bu ay dediler ocakta bu ay dediler şubatta martta dediler sanki kendileri çok biliyormuş gibi. Boş yapmasın kimse herkes Sağlık bakanının resmi açıklamasına baksın Baska bişeye değil asıl troller her ay bu ay diyenlerdir

Kartal9206
Şef
07 Mart 2023 15:52

Tamam siz haklısınız söylediğiniz haberin sitesini atarmısınız göreyim susayım ben kabul ederim hatamı.

Skrtdr, 2 yıl önce
Sende trol değilsen ben bir şey bilmiyorum demek. Size Şubat ayında atama Mart'ta olacak dedim inanmadınız. Sedalinko ile sen trollük yaptınız.

Die4Freedom
Aday Memur
07 Mart 2023 17:56

Açıklama olması demek yakında alım olacak demek değil ki. Ben hala alımın Nisan'da olacağını düşünüyorum. Sonuçta yakında alım olacak diyen bakan Eylül'de Ekim'de de yakında dedi ve 2022 bitmeden demişti.
Skrtdr, 2 yıl önce
Sana açıklama gelecek dedim mi gelecek. Fazla uzatma :)))) demek boş insan değilmişiz

Hemşirehanım29
Aday Memur
07 Mart 2023 18:02

Anlamak istemiyorlar işlerine öyle geliyor çünkü. En büyük trol kendileri. Yakında Olcak demiş işte bakan 1 ay 3 ay 5 ay hepsi yakın zaman bakanımız 2022 bitmeden demişti 4 ay oldu saygılar..

Die4Freedom, 2 yıl önce
Açıklama olması demek yakında alım olacak demek değil ki. Ben hala alımın Nisan'da olacağını düşünüyorum. Sonuçta yakında alım olacak diyen bakan Eylül'de Ekim'de de yakında dedi ve 2022 bitmeden demişti.

cemalettin32
Memur
07 Mart 2023 18:05

Bu gün sağlık bakanı açıklama yapmış atama bekleyenler adına sevindirici bir haber benim tahminimce bu ay sonuna kadar kılavuz gelir ve atanırsınız bu Arada atanmak kadar tercih sürecide çok önemli istemediğiniz şehirleri sırf atanmak için yazmayın 4 yılınız ızdırab olur Allah iyi çalışma arkadaşları nasip etsin

Die4Freedom
Aday Memur
07 Mart 2023 18:06

Atamanın tarihini Bakan dahil kimse bilmiyor. Ben biliyorum diyen herkes tahmin yürütmekten başka bir şey yapmıyor. Tutarsa şansına.
Hemşirehanım29, 2 yıl önce

Anlamak istemiyorlar işlerine öyle geliyor çünkü. En büyük trol kendileri. Yakında Olcak demiş işte bakan 1 ay 3 ay 5 ay hepsi yakın zaman bakanımız 2022 bitmeden demişti 4 ay oldu saygılar..

F.Muratt
Aday Memur
08 Mart 2023 02:46

Sen başhekiminle konuş gitte atama yok diyen :))

petko
Şef
09 Mart 2023 16:19

haber geldi size gecmis olsun :))

Die4Freedom, 2 yıl önce
Ben olmayacak dediğimde olacak diyordun. Ağlayabilirsin.

Die4Freedom
Aday Memur
09 Mart 2023 18:05

Martta hala atama olmadı farkında mısın? Haber gelmesi atamanın Martta olduğu anlamına gelmiyor. Eylülde de haber gelmişti.
petko, 2 yıl önce

haber geldi size gecmis olsun :))

Ahmet-23
Memur
09 Mart 2023 19:26

Kardeş sen hasta mısın? :))))) Mart ayında ilan geldiğinde ilan geldi ama gelmiş gibi yapıp eylülde gelecek dersin. :D
Die4Freedom, 2 yıl önce
Martta hala atama olmadı farkında mısın? Haber gelmesi atamanın Martta olduğu anlamına gelmiyor. Eylülde de haber gelmişti.

Kartal9206
Şef
09 Mart 2023 20:03

Çok olumsuz düşünüyordum ama bakan yine ümiıtlendirdi iptal değil en kısa sürede ilan edeceğiz diyerek...İnşallah 14 Mart Tıp bayramında en azından bir açıklama yapar kılavuz haftaya gönderilecek vb..

petko
Şef
12 Mart 2023 01:36

bütün troller her şeye rağmen durmuyor atama bu ay sonu başlayıp nisan ilk haftası tercihler verilince hepsi ortadan kaybolacak

Amenra
Aday Memur
12 Mart 2023 21:00

Dsi atandım, sağlık atmasını bekleyen arkadaşlardan sadece biraz sabırlıolmasını diliyorum umarım her şey gönlünüzce olur.

Furkan2748
Aday Memur
21 Mart 2023 16:46

noldu martta atama olmuyodu cevabını almışsındır.

Die4Freedom, 2 yıl önce
21 Mart 2023 17:24

Ve kayboldular...

petko, 2 yıl önce

bütün troller her şeye rağmen durmuyor atama bu ay sonu başlayıp nisan ilk haftası tercihler verilince hepsi ortadan kaybolacak

21 Mart 2023 17:25

Saygılar...

subkutan
Kapalı
21 Mart 2023 18:59

:))))))
Birhemşirehanimm, 2 yıl önce

Ve kayboldular...

21 Mart 2023 19:07

Ben bu 4. Sınıfları anlamıyorum hele yüksek puan alanları hiç anlamıyorum ya 2024 sınavına kadar yüzde yüz atanırlar hemen okul bitsin biz işe başlayalım diğer bekleyenlerde ne olursa olsun diyorlar bu bence çok bencilce beklemek ve belirsizlik kadar yorucu başka bişey var mı bu atamada bekleyen emek veren herkesin hakkıdır inşallah herkes gönlünce istediği yerlere atanır hepimizin adına çok mutluyum

Toplam 69 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi