Editörler : cihan27E.Kayı Han

Emir ka
Şube Müdürü
08 Mart 2023 00:23

Ben öğretmenim öğretmenlere pek resen seçim görevi verildiğini duymadım fakat idarecilere resen verilebiliyor.resen verilen görev de de arkan sağlamsa iptal edebilirsin ama iptal etmeyipte göreve gitmezsen cezası var muhakkak
mücahit turhan, 2 yıl önce

Hocam hiç görev almadım fakat reesen verilebiliyor diyorlar bu iş için ceza alan oldu mu acaba? Her insanın bu işi yönetmeye yeteneği olmayabilir sonuçta.

mücahit turhan
Kapalı
08 Mart 2023 00:27

Anladım hocam ben de öğretmenim bu işlere hiç bulaşmak istemiyorum muhtemelen ertesi gün de okul olur

Emir ka, 2 yıl önce
Ben öğretmenim öğretmenlere pek resen seçim görevi verildiğini duymadım fakat idarecilere resen verilebiliyor.resen verilen görev de de arkan sağlamsa iptal edebilirsin ama iptal etmeyipte göreve gitmezsen cezası var muhakkak

Emir ka
Şube Müdürü
08 Mart 2023 00:33

Yok ertesi gün olmaz okul.seçimler okullarda yapıldığı için okulların temizlik ve düzenleme işlerinden dolayı seçimden sonraki günlerde idari izinliyiz hepimiz

Anladım hocam ben de öğretmenim bu işlere hiç bulaşmak istemiyorum muhtemelen ertesi gün de okul olur

mücahit turhan
Kapalı
08 Mart 2023 00:35

Siz görev aldınız mı hocam nasıl geçiyor

Emir ka, 2 yıl önce
Yok ertesi gün olmaz okul.seçimler okullarda yapıldığı için okulların temizlik ve düzenleme işlerinden dolayı seçimden sonraki günlerde idari izinliyiz hepimiz

Emir ka
Şube Müdürü
08 Mart 2023 00:45

Bir kere aldım köyde muhtarlık seçimlerinde.salon başkanıydım.çok sıkıntılı geçti tam 17 saat sürdü.bir yanda yığınla evrak diğer yanda insanlarla uğraşıyordum.şuan için alma niyetiniz varsa memur üyeliği alabilrsiniz sorumluluğu az fakat yapılacak iş değil bence ücreti çok az.en iyisi evinizde arkanızı yaslayın çekirdek çitleyerek seçimi izleyin.onun tadı paha biçilemez:))

Siz görev aldınız mı hocam nasıl geçiyor

mücahit turhan
Kapalı
08 Mart 2023 11:02

Hocam bugun yazı geldi sormadılar bile istiyor musun diye bakalım neye göre verecekler

Emir ka, 2 yıl önce
Bir kere aldım köyde muhtarlık seçimlerinde.salon başkanıydım.çok sıkıntılı geçti tam 17 saat sürdü.bir yanda yığınla evrak diğer yanda insanlarla uğraşıyordum.şuan için alma niyetiniz varsa memur üyeliği alabilrsiniz sorumluluğu az fakat yapılacak iş değil bence ücreti çok az.en iyisi evinizde arkanızı yaslayın çekirdek çitleyerek seçimi izleyin.onun tadı paha biçilemez:))

PsiS
Memur
08 Mart 2023 11:58

Ben de sağlık personeliyim,2019 seçimlerinde görev almak istememe rağmen resen görevlendirilmiştim.Başkan yardımcılığı nispeten daha rahat geçiyor.Özellikle sandık başkanlarının işi çok zor.

metaverse
Memur
09 Mart 2023 06:02

Secim gorevinde gunluk yevmiyenin en az 600 tl olacagini ve baskanin 1800 tl alacagini dusunuyorum. Uye 1200 tl alir bu durumda. Bu rakamlar en az rakamlardir.

SSelmasss
Şube Müdürü
09 Mart 2023 09:13

2014 yerel seçimlerinde görev almıştım. Kabus gibiydi. Saat 21.30de adliyedeydim. Adliye binasında giriş kattan 5. Kata kadar kuyruk vardı. Organizasyon berbattı. Herkes tutanakları doldururken hata yapmisti. Orda inceleyip düzeltiliyordu. Su yoktu havalandırma çalışımıyordu. Hicbir yerde oturacak alan yoktu merdiven ve bomboş koridorlarda 5 kat kuyruk ilerleyerek şaka yapmıyorum adliyeden sabah 6da gün aydınlanirken çıktım. Benim arkamdaki kuyruk saat kaçta bitti allah bilir. 24 saat görev yapmıştım resmen. Sonraki seçimlerde daha organize oldular anında teslim edip çıkabildik. Yine de o paralara yapılacak iş değil bence.

mücahit turhan
Kapalı
09 Mart 2023 11:10

Zaten çoğu kişiye zorunlu çıkıyor memur olmadığın belli

09 Mart 2023 11:37

Sadece öğretmenler mi ?

üçbuçukali
Müsteşar Yardımcısı
09 Mart 2023 11:43

zaten normalde vatandaşla içiçe bir kurumdayım

benim için boş iş

ben o gün gider 5 dk da oyumu atarım

akşam eve gelir çerezimi yiyip sonuca bakarım

belkiran
Memur
09 Mart 2023 11:56

Başkan x3 yevmiye memur üye de x2 yevmiye alır
dca23, 2 yıl önce

tam bir kesinlik yok ama genelde 2000 x memur maaş katsayısı civarında oluyor ona yakın oluyor yani. 2019 yılında memur maaş katsayısı 0,130597 iken 2000 x ,13597 = 261 TL almıştık tam olarak. bu sefer de aynı mantık ile gidersek şu an memur maaş katsayısı 0,433684 x 2000 = 867 TL civarında gerçekleşecektir. ama dediğim gibi böyle bir kanun yok böyle olacak diye bir şey de yok buna yakın olacaktır.

doks
Kapalı
09 Mart 2023 12:53

ÖSYM gibi istek dahilinde niye yapmıyorlar? Meselaben görev almak istiyorum soran yok, başkasına istemese de görev yazılıyor. Saçma sapan işler.

mücahit turhan
Kapalı
09 Mart 2023 13:06

4 yazıyor kardeşim

belkiran, 2 yıl önce

mücahit turhan
Kapalı
09 Mart 2023 13:20

Sandık kurulu başkamı eğitim almışsa 4 yevmiye yazıyor

4 yazıyor kardeşim

Fatih2310
Aday Memur
09 Mart 2023 15:35

Yevmiye 411 TL
belkiran, 2 yıl önce

Zamcık2525
Aday Memur
09 Mart 2023 15:41

Hayatımda 1 kez aldım ölümden döndüm, doğu da bi köye verdiler silahla tehdit edildim. Kimi arıyorsam açmadı güya jandarmaya güvendim. Merkeze verirlerse alın ama köyleri kabul etmeyin.

Necatalp
Aday Memur
09 Mart 2023 16:13

Merhabalar seçim görevi hakkında 2 sorum olacak. Birincisi şu anda sözleşmeli memur olarak çalışıyorum. Nisanın 10'una kadar memur kadrosuna geçmiş olurum. Mesela 10 nisanda başvuru yapsam seçim görevi için onaylanır mı?

İkincisi ikametim hala memlekette. Çalıştığım yerde seçim görevi alıp oy kullanabilir miyim?

horizon3039
Aday Memur
09 Mart 2023 17:18

Kesin bilgi... eğitim alan sandık başkanı 4×415=1660 eğitim alan memur 3×375=1125 para alacak
Toplam 107 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi