Editörler : cihan27E.Kayı Han

cihan58
Aday Memur
09 Mart 2023 17:48

Başkan olmazsan çok kolay, panik yapma. Başkan olursanda eğitimi iyi dinleyip not alırsın. Korkacak bişey yok
mücahit turhan, 3 ay önce

Hocam hiç görev almadım fakat reesen verilebiliyor diyorlar bu iş için ceza alan oldu mu acaba? Her insanın bu işi yönetmeye yeteneği olmayabilir sonuçta.

mücahit turhan
Kapalı
09 Mart 2023 18:10

Hocam çekincem biraz da diğer üyelerle ilgili biliyorsun insanla uğraşmak çok kolay bir iş değil

cihan58, 3 ay önce
Başkan olmazsan çok kolay, panik yapma. Başkan olursanda eğitimi iyi dinleyip not alırsın. Korkacak bişey yok

cihan58
Aday Memur
09 Mart 2023 18:34

Başkan, Memur üyeye imza listesini verir, onu takip edersin, başkan olursan da tedirgin olmana gerek yok, eğitimi iyi dinlersen sorunsuz atlatırsın

Hocam çekincem biraz da diğer üyelerle ilgili biliyorsun insanla uğraşmak çok kolay bir iş değil

Byklinikpsikolog
Aday Memur
09 Mart 2023 18:49

Hocam şimdiye kadar 3 defa görev aldım ve tecrübeliyim bu konuda diyebilirim Ancak son seçimde muhtar adaylarından biri bizi şikayet etti diye tam 3 yıl mahkemeye gittim geldim sorunu da onu salana almamışım ki bu seçim kanununda net olmasına rağmen basım beladan çıkmadı.Ustune bir de tehdit ediliyorsun tam bir rezalet !!!!Bana verirlerse şahsen ayağımı kırıp gitmeyecem.
Necatalp, 3 ay önce

Merhabalar seçim görevi hakkında 2 sorum olacak. Birincisi şu anda sözleşmeli memur olarak çalışıyorum. Nisanın 10'una kadar memur kadrosuna geçmiş olurum. Mesela 10 nisanda başvuru yapsam seçim görevi için onaylanır mı?

İkincisi ikametim hala memlekette. Çalıştığım yerde seçim görevi alıp oy kullanabilir miyim?

corum198
Şef
09 Mart 2023 19:44

2019 seçimlerinde zorla görev verildi.Her şey düzgün bir şekilde yaptık.Ama seçmenin biri cimerden şikayet etti.Yanlış bir imza olmuş biz farkında olmamız.ve hala mahkeme devam ediyor.Bu işin ücretini soranlara şaşırıyorum.Sadece isteyenlere verilmeli.

Gururu65
Daire Başkanı
09 Mart 2023 20:25

Vatandaş Secimde görev alabilirmi!

mücahit turhan
Kapalı
09 Mart 2023 20:34

Hocam zorunlu veriliyor çoğu yerde çıkarsa ne yapacağız bilmiyorum

corum198, 3 ay önce
2019 seçimlerinde zorla görev verildi.Her şey düzgün bir şekilde yaptık.Ama seçmenin biri cimerden şikayet etti.Yanlış bir imza olmuş biz farkında olmamız.ve hala mahkeme devam ediyor.Bu işin ücretini soranlara şaşırıyorum.Sadece isteyenlere verilmeli.

Meczup00
Aday Memur
10 Mart 2023 00:25

2019 yılında harcırah 38.75 iken ben sandık görevlisi memurdum 345 TL aldım bu da şunu gösteriyor 38.75 yaklaşık 3 katını 3 günlük harcırah üzerinden vermiş oluyorlar. O zaman bu sene ortalama 1780 TL olacak demektir

akborsa
Aday Memur
10 Mart 2023 02:04

35 yaşındayım,son 3 seçimdir başkan yazıyorlar,öncesi memur üye.muhtemelen ülkede yaşıma oranla en fazla görev alan kişiyim.en rahatı memur üye olmak.Başkan perişan oluyor.Çok fazla sorumluluğu var.Ankara dayım.Köy olursa rahat,sayı az sayım hızlı.ama ulaşım sıkıntı ve geçen sefer ki gibi muhtarlıkla beraber olunca kavga çıkma ihtimali yüksek.merkezde olursa ise sayım işi çok meşakatli.üzerine başkan isen çuvalı ysk ya teslim etme ve sonrası süreç senin sorumluğunda.gece 2 ye kadar sürer işin.ertesi gün mesai.memur üye isen sayım ve gerekli evraklar sonrası senin işin biter.Başkan düşünsün.diğer taraftan ise vatandaşlık görevin ve aynı zamanda görev verildikten sonra ödev niteliği taşıyor ki,seçim hakkı Cumhuriyetimizin namusu.Bence böyle bir işin gönülsüz yapılmaması lazım.halk memuru masa başı oturan tc girip enter a basan bireyler olarak görüyor ne yazık ki..ben sgk personeliyim.memur saten asgari ücretli olmuş,bunca fedakarlığı gönülsüz olsa da yapıyor.ama seçim konusunda fedakarlığı gönüllü yapmalı.evet ertesi gün yorgunluktan bayılacak belki ama...

TEF-BLGSYR
Memur
10 Mart 2023 10:34

Son 3 seçimdir sandık başkanlığı görevi reesen verildi Sabah 6dan diğer gün sabah 3 e kadar sürüyor. İtiraz edeceğin almıyorum diyebileceğin bir yer yok maalesef. Bu görevin istek dahilinde yapılması gerekir.

Necatalp
Aday Memur
10 Mart 2023 11:10

Bu sorularıma cevap alamadım tam. Bilenler cevap verirse çok sevinirim

Necatalp, 3 ay önce

Merhabalar seçim görevi hakkında 2 sorum olacak. Birincisi şu anda sözleşmeli memur olarak çalışıyorum. Nisanın 10'una kadar memur kadrosuna geçmiş olurum. Mesela 10 nisanda başvuru yapsam seçim görevi için onaylanır mı?

İkincisi ikametim hala memlekette. Çalıştığım yerde seçim görevi alıp oy kullanabilir miyim?

yahyawt
Aday Memur
10 Mart 2023 15:57

3 sene il seçim kurulunda çalışmış birisi olarak varsa sorularınız cevaplayabilirim

mücahit turhan
Kapalı
10 Mart 2023 16:10

Hocam bizim ilde bütün okullardan personellerin ismini istemişler daha önce görev alıp almadığını da yazın diye neye göre veriliyor bu görev? Önceden isteyip istemediği soruldu, şimdi sormadılar.

yahyawt, 3 ay önce

3 sene il seçim kurulunda çalışmış birisi olarak varsa sorularınız cevaplayabilirim

sslymnkp
Aday Memur
10 Mart 2023 17:03

Daha önce Kocaelide saçim görevi almıştım şimdi Antalyaya tayinim çıktı burada ikamet ediyorum resen görev gelir mi yoksa başvuru yapmam gereken bir yer var mı ?

yahyawt, 3 ay önce

mücahit turhan
Kapalı
10 Mart 2023 19:17

Görev almak istiyor musunuz

sslymnkp, 3 ay önce

Daha önce Kocaelide saçim görevi almıştım şimdi Antalyaya tayinim çıktı burada ikamet ediyorum resen görev gelir mi yoksa başvuru yapmam gereken bir yer var mı ?

sslymnkp
Aday Memur
10 Mart 2023 19:19

Evet görev almak istiyorum

Görev almak istiyor musunuz

mücahit turhan
Kapalı
10 Mart 2023 19:35

Hocam bazı ilçelerde isteyip istemediğiniz soruluyor bazı ilçelerde ise herkesin ismi alınıp reseen görevlendiriliyor anladığım kadarıyla. Eğer sorarlarsa istediğinizi belirtirsiniz sormazlar ve seçim görevi çıkmazsa da devir işlemi ile birinden görev devralabilirsiniz diye düşünüyorum. İstemeyen çok oluyor çünkü.

Bu arada siz bayagı tecrübelisiniz bu konuda sanırım nasıl kolay bir iş midir?

sslymnkp, 3 ay önce
Evet görev almak istiyorum

sslymnkp
Aday Memur
10 Mart 2023 19:37

Yerel Seçimlerde Başkanlık yaptım harbiden zor oluyor çok uzun sürüyor muhtarlık çekişmeli giderse kavga oluyor en kötüsüde sandıkları teslim etmesi baya bekliyoruz ama Bu seçim sadece Cumhurbaşkanı ve Milletvekili seçimi olacağı için çok zor olmayacaktır. Heleki Memur Üye olursan daha kolay ve rahat olur.

Hocam bazı ilçelerde isteyip istemediğiniz soruluyor bazı ilçelerde ise herkesin ismi alınıp reseen görevlendiriliyor anladığım kadarıyla. Eğer sorarlarsa istediğinizi belirtirsiniz sormazlar ve seçim görevi çıkmazsa da devir işlemi ile birinden görev devralabilirsiniz diye düşünüyorum. İstemeyen çok oluyor çünkü.

Bu arada siz bayagı tecrübelisiniz bu konuda sanırım nasıl kolay bir iş midir?

bilal47
Şef
10 Mart 2023 20:17

Görev almak istemiyorum ornegin gorev cikti gitmesem tebellug etmesem ne gibi ceza alabilirim? Gitmeyenler icin yaptirim ne oluyor?

yrhsnn
Aday Memur
10 Mart 2023 20:17

Ben çok gördüm öğretmenlere resen verildiğini. Bana 3 kez resen verildi son 10 yılda. Raporla falan iptal ettirenler oluyor. Umarım bu seçimde biraz daha medeniyet gelir de zorla görev vermezler.
Emir ka, 3 ay önce
Ben öğretmenim öğretmenlere pek resen seçim görevi verildiğini duymadım fakat idarecilere resen verilebiliyor.resen verilen görev de de arkan sağlamsa iptal edebilirsin ama iptal etmeyipte göreve gitmezsen cezası var muhakkak
Toplam 107 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi