Editörler : cihan27E.Kayı Han

Ccc eren
Aday Memur
11 Mart 2023 09:46

Polislere su yok kardeşim ne parası şaka değil gerçek!!! Her şey asli görevi (!) ya diyecek o kadar çok şey var ki neyse
gencpolis25, 2 yıl önce
sandıkta görevliler mi alıyor polisler alıyor mu? ne kadar sürede yatıyor?

Arizonalı
Memur
11 Mart 2023 16:16

Biz mtsk sınavında 745 aldık kim yedi bizim paranın kalanını
PsiS, 2 yıl önce

Seçim görevler ücretleri öğretmenlerin MTSK daki ehliyet uygulama sınavlarıyla benzer oluyordu önceki dönemlerde.Şu anda 945 tl bu ücret.Muhtemelen yukarıda arkadaşın bahsttiği gibi 800-900 tl gibi birşey olacaktır.

Necatalp
Aday Memur
11 Mart 2023 16:44

Bilenler lütfen cevap verebilirler mi acaba? İkametimi aldırmadım başka bi ilde sözleşmeli olarak çalışıyorum ama muhtemelen nisanın ilk haftası memur olacağım

Necatalp, 2 yıl önce

Merhabalar seçim görevi hakkında 2 sorum olacak. Birincisi şu anda sözleşmeli memur olarak çalışıyorum. Nisanın 10'una kadar memur kadrosuna geçmiş olurum. Mesela 10 nisanda başvuru yapsam seçim görevi için onaylanır mı?

İkincisi ikametim hala memlekette. Çalıştığım yerde seçim görevi alıp oy kullanabilir miyim?

mücahit turhan
Kapalı
11 Mart 2023 18:07

Hocam sana mesaj attım

Necatalp, 2 yıl önce

Bilenler lütfen cevap verebilirler mi acaba? İkametimi aldırmadım başka bi ilde sözleşmeli olarak çalışıyorum ama muhtemelen nisanın ilk haftası memur olacağım

aristokırat
Memur
11 Mart 2023 21:26

Her kamu görevlisi bu görevi alabiliyor mu?

bystander
Şube Müdürü
11 Mart 2023 21:43

Bahsettiginiz yevmiye sayıları sadece Mahalli idareler seçiminde ödenmektedir.

Not: Bir YSK Personeli.

mücahit turhan, 2 yıl önce

Kurs verilen sandık kurulu başkanlarına

(4)

Kurs verilmeyen sandık kurulu başkanlarına

(3)

Devlet memuru olan ve eğitim verilen üyeye

(3)

Eğitim verilmeyen sandık kurulu memur üyeye

(2)

Siyasi parti üyelerine

(1)

gündelik ödenir.

mücahit turhan
Kapalı
11 Mart 2023 22:11

yerel seçimlerde mi yani

bystander, 2 yıl önce

11 Mart 2023 22:46

1-2 kilo et parası yanına bir de şarap parası çıksa yeter. Ne kadar acaba şunun ücreti?

mora
Memur
11 Mart 2023 23:30

Sandık başkanı oldum daha önce. Belediye başkanlığı muhtarlık seçimi sayması zor, kavgası çok olur uzun sürer. Bu seçim kolay, Sandık kapandıktan 2-3 saat sonra işin biter. Başkan ve memur anlaşırsanız üyeleri düşünmeyin, kavga gürültü olmaz. Kursu iyi dinleyin kuralları bilin, Başkana kimse ters bir şey yaptıramaz

umuttisigi
Aday Memur
12 Mart 2023 01:31

Başvurular ne Zaman alınır
mora, 2 yıl önce
Sandık başkanı oldum daha önce. Belediye başkanlığı muhtarlık seçimi sayması zor, kavgası çok olur uzun sürer. Bu seçim kolay, Sandık kapandıktan 2-3 saat sonra işin biter. Başkan ve memur anlaşırsanız üyeleri düşünmeyin, kavga gürültü olmaz. Kursu iyi dinleyin kuralları bilin, Başkana kimse ters bir şey yaptıramaz

bystander
Şube Müdürü
12 Mart 2023 15:20

Evet yerel seçimler. Diger seçimlerde kursa katılan başkan 3 memur uye 2 yevmiye alır.

mücahit turhan, 2 yıl önce

yerel seçimlerde mi yani

leonidas_cog
Daire Başkanı
12 Mart 2023 18:08

Hiç yüksünmeden gerekirse parasız olsun gidip bir sandıkta görevimi yapacağım, o sandıkta güvenliği ve hukuku saglayacagim , iki evladımın geleceğinin yön verileceği bu seçimde elimi taşın altına koyacağım , yemişim parasını

bravehard
Genel Müdür
13 Mart 2023 08:51

Her seçim de, "Araç sevk Amiri" oluyorum, valla ben memnunum.

ggm70
Aday Memur
13 Mart 2023 10:11

bu kurs verilen verilmeyen tam olarak nedir? ilk kez görev almayı düşünüyorum öncesinde bilgilendirme ne zaman yapılır?

bystander, 2 yıl önce

13 Mart 2023 10:21

Başvuru tarih aralığı belli mi ?
bystander, 2 yıl önce

memur2147
Aday Memur
14 Mart 2023 09:39

2012'den bu yana yapılan bütün seçimlerde görev yaptım genelde sandık başkanlığı sadece 2 kere memur üye olarak görevlendirildim.İnanın değerli arkadaşlar angarya aldığımız paraya değmez ancak birileri mutlaka yapacak,yapmalı görev bu sonuçta ben bu sene talep etmeyi düşünmüyorum tabi zorunlu görev verilmezse.

emissario
Genel Müdür
14 Mart 2023 11:11

Amma abartmışsınız ya bu kadar korkutmayın insanları. Her şey net, yapacağın iş belli. Dikkatli olacaksın, seçmenlerle ve parti üyeleriyle polemiğe girmeyip işini özenli yapacaksın. Sakin sakin hata yapmadan işlem yapacaksın ve az konuşacaksın. Çok da büyütmeyin gözünüzde. Panik olup işi elinize yüzünüze bulaştırırsanız toparlamanız zor olur. Bu nedenle heyecanlı ve çok konuşup polemiğe giren bir tipseniz bu görevi almayın.

Ben görev alacağım. Konu sadece para da değil. Seviyorum böyle görevleri. Ve tam da görev bilinci olan insanlara ihtiyaç olan tarihi bir seçim olduğunu düşünüyorum.

14 Mart 2023 14:49

Başkan 418*3 Üye 396*2

mücahit turhan
Kapalı
14 Mart 2023 18:59

Her insanın yapısına uygun değilsiniz demişsiniz de reesen verilince de uygun mu değil mi anlaşılmıyor

emissario, 2 yıl önce

Amma abartmışsınız ya bu kadar korkutmayın insanları. Her şey net, yapacağın iş belli. Dikkatli olacaksın, seçmenlerle ve parti üyeleriyle polemiğe girmeyip işini özenli yapacaksın. Sakin sakin hata yapmadan işlem yapacaksın ve az konuşacaksın. Çok da büyütmeyin gözünüzde. Panik olup işi elinize yüzünüze bulaştırırsanız toparlamanız zor olur. Bu nedenle heyecanlı ve çok konuşup polemiğe giren bir tipseniz bu görevi almayın.

Ben görev alacağım. Konu sadece para da değil. Seviyorum böyle görevleri. Ve tam da görev bilinci olan insanlara ihtiyaç olan tarihi bir seçim olduğunu düşünüyorum.

Fatih869
Yasaklı
14 Mart 2023 20:07

Umarım 2. tura kalırda 2 kere ücret alırız. O paraya bile muhtaç kaldık valla.

Toplam 107 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi