Editörler : cihan27E.Kayı Han
14 Mart 2023 21:25

Yörükoglu 01

Seçim görevi almak istemiyorum ne yapmam lazım

mücahit turhan, 2 hafta önce - Alıntıya git
Ortopediden persembe günü rapor al.Cuma gunü secim kuruluna biriyle gönder.
14 Mart 2023 21:27

Byklinikpsikolog
Aday Memur
Sandık başkanı oldum daha önce. Belediye başkanlığı muhtarlık seçimi sayması zor, kavgası çok olur uzun sürer. Bu seçim kolay, Sandık kapandıktan 2-3 saat sonra işin biter. Başkan ve memur anlaşırsanız üyeleri düşünmeyin, kavga gürültü olmaz. Kursu iyi dinleyin kuralları bilin, Başkana kimse ters bir şey yaptıramaz
mora, 2 hafta önce - Alıntıya git
Hocam hiç birşey olmaz demişsiniz de bir vatandaşin mesnetsiz şikayeti üzerine 3 ay açıkta kalan öğretmen arkadaşim oldu mlsf gerçekten çok ihtiyaciniz yoksa görev almayın üç kuruş için beş kuruş avukat ücreti ödersiniz üstüne de psikolojik baskidan kaynakli huzursuzluk çabası bn çok kere görev aldım ama bir daha aslaaa verirlerse de şahsen bn gidip bir yerimi kıracam çok ciddiyim !!
15 Mart 2023 09:03

emissario
Genel Müdür

Her insanın yapısına uygun değilsiniz demişsiniz de reesen verilince de uygun mu değil mi anlaşılmıyor

mücahit turhan, 1 hafta önce - Alıntıya git

Resen verilenlere değil sözüm. Onlar da bilsin ki abartılacak bir şey değil.

15 Mart 2023 18:49

corum198
Şef

Resen verilenlere değil sözüm. Onlar da bilsin ki abartılacak bir şey değil.

emissario, 1 hafta önce - Alıntıya git
Evet abartılacak bir şey yok.2019 seçimlerinde görev aldım.Ufak bir imza hatasından seçmen cimerden şikayet etti.Hayatımda hiç gitmediğim savcılıkta ifadem alındı.Bir kaç ay sonra karakolda imza örnekleri alındı.Sonra tanık olarak mahkemede saatlerce bekleyip ifade verdim.En son mahkeme hala devam ediyordu.Başkan olsaydım hala uğraşıyordum.
15 Mart 2023 19:24

murataslan2014
Şef
Evet abartılacak bir şey yok.2019 seçimlerinde görev aldım.Ufak bir imza hatasından seçmen cimerden şikayet etti.Hayatımda hiç gitmediğim savcılıkta ifadem alındı.Bir kaç ay sonra karakolda imza örnekleri alındı.Sonra tanık olarak mahkemede saatlerce bekleyip ifade verdim.En son mahkeme hala devam ediyordu.Başkan olsaydım hala uğraşıyordum.
corum198, 1 hafta önce - Alıntıya git
Aynen öyle davulun sesi uzaktan hoş gelir abartılacak bisey yok diyenler daha önce gorev almamislardir kesin sandık başkanı yapacaksın bunları görecekler abartılacak bisey yokmuymus
16 Mart 2023 08:59

emissario
Genel Müdür
Aynen öyle davulun sesi uzaktan hoş gelir abartılacak bisey yok diyenler daha önce gorev almamislardir kesin sandık başkanı yapacaksın bunları görecekler abartılacak bisey yokmuymus
murataslan2014, 1 hafta önce - Alıntıya git

2 defa başkanlık 1 defa üyelik yaptım.

16 Mart 2023 09:01

emissario
Genel Müdür
corum198, 1 hafta önce - Alıntıya git

Valla o zaman hata yapmayacaksınız. Çalıştığınız kurumdaki işlere benzemez bu. Dikkatli olmanız gerekir. Siz ufak bir imza hatası diyorsunuz belki ufak değildir bilemeyiz.

21 Mart 2023 16:53

kapadok
Müsteşar Yardımcısı

4 defa sandık başkanı oldum. Yerel seçimler zor ama meclis ve cumhurbaşkanı seçimleri çok zor değildir. Yerel seçimde ise muhtar adayları sandığa gidip rakibinin olduğu oy pusulalarını alıp çöpe atıyor.

Toplam 88 mesaj